Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Boy

1 timer 34 minutter
6.0
Fra: Køb 19,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 19,-
Trailer:
Handling:
Amerikanske Greta bliver ansat som barnepige for en britisk familie ude på landet. Hun opdager imidlertid, at den otte-årige dreng er en virkelighedstro dukke. Forældrene passer på dukken som var det deres rigtige søn, der døde under mystiske omstændigheder 20 år tidligere. Efter Greta kommer til at bryde en række strikse regler, begynder foruroligende begivenheder at indtræffe, og snart er barnepigen overbevist om, at dukken er i live.
Trailer:

The Boy – En amerikansk-canadisk, psykologisk gyserfilm fra 2016

Gyseren The Boy er skrevet af Stacey Menear. I filmen rejser amerikanske Greta til Storbritannien for at blive ansat som barnepige hos et britisk ægtepar, der bor et godt stykke ude på landet. Greta bliver temmelig forskrækket, da hun finder ud af, at den otteårige dreng, hun skal passe, i virkeligheden er en dukke. Men det er ikke en helt almindelig dukke. Det er en dukke, der er så virkelighedstro, at den ser helt uhyggelig ud.

Det mystiske forældrepar passer deres dukke, som om det var deres helt rigtige søn. Det viser sig, at sønnen døde under meget mystiske omstændigheder allerede 20 år tidligere. Da Greta uforvarende kommer til at bryde en række af de meget strikse regler, der er omkring familien, begynder der at indtræffe nogle temmelig foruroligende begivenheder, og der går ikke lang tid, før Greta er helt overbevist om, at den virkelighedstro dukke er i live.

The Boy er endnu en rigtig gyser med sin uhyggelige og menneskelignende dukke. Den følger i fodsporene efter gysere som Child’s Play og Annabelle. The Boy er instrueret af William Brent Bell, der ofte instruerer film i gyserkategorien, og som også står bag film som f.eks. The Devil Inside.

Vidste du at?

Trivia

Filmen The Boy havde oprindelig en helt anden titel. Den blev kaldt ”In the Dark Place” og havde Jane Levy i hovedrollen.

Den 23. januar 2015 skrev Lauren Cohan under på en filmkontrakt om at spille hovedrollen i filmen, som nu havde fået titlen The Boy.

Lauren Cohan spiller en amerikansk barnepige, der rejser til Storbritannien for at blive babysitter. Ironisk nok er Cohan født i USA men har fået en britisk accent efter at have boet mange år i Storbritannien. Hun må skjule sin tydelige accent i filmen, så hun fremstår som amerikaner.

Goofs

Greta vågner op efter sit første mareridt og skynder sig ind i Brahms værelse, hvor dukken sidder på en stol med vand i hovedet, som om den havde grædt. Greta skynder sig at gribe ud efter dukken, og i den scene har hun en hvid T-shirt på. Da hun i den næste scene lægger dukken på sengen, har hun pludselig en blå T-shirt på.

Da Greta kaster dukken hen på gyngestolen i værelset, kan man se, at dukkens hånd falder ned fra stolens armlæn, men næste morgen er hånden igen tilbage på stolens armlæn.

Selv om filmen foregår i Storbritannien ringer telefonen med den typiske amerikanske ringetone i stedet for den typiske engelske ringetone.

Citat

Greta Evans: “You wouldn't hurt me, would you, Brahms?”

The Boy – En gyser, der kan skræmme enhver

Du kan se eller gense denne nervepirrende gyser, når du enten køber eller lejer den på http://blockbuster.dk/. Her har du mulighed for virkelig at få gys for alle pengene. Men du skal måske tænke over, at det ikke er en film for sarte sjæle, og slet ikke en film, du skal se, hvis du er helt alene hjemme.

Læs mere om The Boy
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 34 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 19,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.0

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer