Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Boss Baby

1 timer 34 minutter
6.3
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
*DANSK TALE* 7-årige Tim lever et liv på første børneklasse. Som enebarn har han begge sine forældres fulde opmærksomhed og får mindst tre godnathistorier hver aften. Men så får Tim en lillebror, der helt bevidst stjæler forældrenes opmærksomhed. Men ikke nok med det - lillebror er iført et jakkesæt, taler som en voksen og leger kun barn, når forældrene er i nærheden. Det viser sig, at lillebror er Boss Baby - en spion udsendt af organisationen Baby Corp., som skal forhindre den onde Francis E. Francis i at fremstille en hund, der forbliver hvalp for evigt. For i en verden af hvalpe, vil nogen så overhovedet elske babyer og børn? Tim og Boss Baby begraver stridsøksen for en stund og drager ud på et vildt eventyr for at forhindre, at alle børn bliver overflødige.
Trailer:

Boss Baby – En underholdende familiekomedie

Syvårige Tim Templeton har gennem hele sit liv fået al den kærlighed og al den opmærksomhed fra sine forældre, han kunne ønske sig. Tims liv er perfekt – indtil den skæbnesvangre dag, hvor Tims forældre kommer hjem med en ny lillebror, Boss Baby, der er alt andet end den lillebror, Tim kunne ønske sig.

Boss Baby går i jakkesæt og slips, han er dominerende og kontrollerende, og der går ikke længe, før han berøver Tim for forældrenes ubetingede kærlighed og opmærksomhed. Tim føler sig overset, og irritationen over det nye familiemedlem vokser hurtigt. Samtidig begynder Tim at finde noget ved mistænksomt ved Boss Baby, for Boss Baby er ikke en helt almindelig baby.

Uoverensstemmelserne og hadet mellem Tim og Boss Baby lægges dog til side i kampen mod en altoverskyggende udfordring, der kan få afgørende betydning for deres forhold.

Vidste du at?

Trivia

Tim (indtalt af Miles Bakshi) har et talende vækkeur, der ligner Gandalf fra Ringenes Herre – en reference til Miles Bakshis bedstefar, der instruerede den originale Ringenes Herre fra 1978.

Søren Pilmark lægger stemme til den danske udgave af Boss Baby.

Hans Zimmer har skrevet musik til filmen. Zimmer er komponisten bag mere end 150 andre filmsucceser, heriblandt Løvernes Konge, Gladiator, The Last Samurai og Interstellar.

DreamWorks forventede, at filmen ville indtjene 30 millioner dollars i premiereweekenden. Filmen oversteg alle forventninger og indtjente næsten det dobbelte.

Goofs

Miles Bakshi (der lægger stemme til Tim) var 10 år, da optagelserne til filmen begyndte. Gennem den næsten fire år lange optageproces ændrede Miles’ stemme sig så meget, at det var meget svært for Miles at genfinde den stemme, de første scener blev optaget med.

Boss Baby har ingen tænder. Bortset fra få gange i filmen, hvor en enkelt tand viser sig.

Selvom Boss Baby (for det meste) er tandløs, har han ingen talevanskeligheder. Der er flere bogstaver, man ikke kan udtale korrekt uden tænder.

Omkring 7 minutter inde i filmen bærer Tim en hovedbeklædning med tallene ”01” på. Kort tid efter står der fejlagtigt ”02” på hovedbeklædningen.

Citater

Tim [om sangen "Blackbird"]: That's my special song! My parents wrote it just for me. Boss Baby: Your parents are Lennon and McCartney?

Tim: Long Island doesn't know how to make an iced tea.

Boss Baby: Put... that... cookie... down! Cookies are for closers!

Boss Baby: Fart! Poop duty!

Boss Baby – En animationsfilm for hele familien

Som med mange andre af DreamWorks’ animationsfilm er Boss Baby en film, der appeller til både børn og voksne. Filmens hæsblæsende og underholdende handling, der centrer sig omkring den opmærksomhedskrævende og dominerende lillebror, berører emner, som mange børn kan relatere sig til og har en mening om.

For de voksne rummer filmen en sjov kontrast mellem livets hjælpeløse spædbarnsfase og den snak, der foregår på direktionsgangen i store multinationale selskaber. Filmen rummer også et element af politisk satire; Boss Baby kan anskues som en parodi over den amerikanske præsident Donald Trump, og den skarpe seer vil kunne finde flere Trump-referencer undervejs i filmen.

Opret en gratis bruger på BLOCKBUSTER, og lej eller køb Boss Baby med det samme. På BLOCKBUSTER betaler du kun for de film, du ser – det mener vi er mest fair.

Læs mere om The Boss Baby
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 1 timer 34 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.3

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer