Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Big Sick

1 timer 57 minutter
7.6
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
Pakistanske Kumail laver stand-up på en bar i Chicago, da han møder den hvide, amerikanske Emily. De to bliver hurtigt smaskforelsket, men Kumails familie har dog helt andre planer for sønnens fremtidige giftermål. Da Emily bliver ramt af en mystisk sygdom og indlagt på hospitalet, må Kumail håndtere mødet med hendes forældre, der bestemt ikke ser ham som den perfekte svigersøn. Totalt akavet og med alle odds mod sig kaster Kumail sig ind i kampen for at redde Emily og vinde forældrenes hjerter.
Trailer:

The Big Sick er en herlig romantisk komedie om en stand-up komiker, Kumail, som møder en pige han bliver forelsket i. Hun bliver desværre syg og må i kunstigt koma. Kumail må kæmpe for både karrieren og kærligheden.

The Big Sick - en kærlig komedie.

The Big Sick er en amerikansk romantisk komedie om en pakistansk stand-up-komiker, Kumail, som bor i Chicago, og forsøger at få sit gennembrud. Hans show handler om hans pakistanske baggrund. Hans forældre præsenterer ham jævnligt for pakistanske kvinder, som de håber han bliver interesseret i til et ægteskab, men Kumail er ikke interesseret. Til et show møder Kumail Emily, og det udvikler sig til et længerevarende forhold. Da Emily finder nogle billeder af pakistanske kvinder, som Kumails forældre forsøger at sætte ham op med, finder hun ud af, at Kumail ikke kan se en fremtid sammen med hende på længere sigt. Emily bryder derfor deres forhold. Kumail finder senere ud af at Emily er indlagt på hospitalet i kunstigt koma på grund af en infektion. Han ringer til hendes forældre, som kender til deres forhold, og de beder ham om at holde sig væk. Kumails forældre besøger Kumail i hans lejlighed, vrede over at han ikke tager deres søgen på en ægtefælle til ham seriøst. Kumail har endelig fundet modet, og fortæller dem om forholdet til Emily, og at han ikke deler deres syn på Islam. Hvad sker der når Emily vågner fra sit koma, vil hun og Kumail finde sammen igen på trods af kulturforskelle, og Kumails anstrengte forhold, både til sine egne, men også til Emilys forældre? Og vil Kumail få gang i sin komikerkarriere?

Vidste du at?

Trivia

Filmen er baseret på et forhold fra det virkelige liv. Billederne der vises i filmen fra forholdet er ægte. Det blev foreslået af skuespilleren Leslie Mann at vise billederne frem. Da producenterne søgte penge til filmen, fik de positivt tilbagesvar fra FilmNation efter kun tre timer.

Goofs

Filmen er baseret på forholdet fra det virkelige liv. De bliver gift i 2007. Der er en scene i filmen hvor Kumail åbner sin telefon ved brug af sit fingeraftryk, en teknologi der ikke var på markedet for iPhones på det tidspunkt.

Citat

"Hør, jeg har haft en god tid, mange tak for det. Nu ringer jeg efter en Uber og tage hjem." "Din chauffør er klar, så snart han har fået bukser på." "Du ved, det kan også være en god ting. Hun kan vågne op med en ny færdighed."

The Big Sick - baseret på en sand kærlighedshistorie.

Køb The Big Sick hos BLOCKBUSTER blandt mere end 8000 titler. Her behøver du ikke noget abonnement for at se film eller serier. Her betaler du ikke for mere end det du får. Skal du ikke se filmen mere end én gang, så lej The Big Sick, for eksempel til en filmaften med vennerne. Nu kan du nyde stuens hygge som hjemmebiograf med vennerne. Frem med popcornene, så har du alt hvad du skal bruge til en skøn aften i godt selskab.

Læs mere om The Big Sick
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 1 timer 57 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.6

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer