Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Big Short

2 timer 05 minutter
Køb 149,-

* Skal udfyldes

Køb 149,-
Trailer:
Handling:
I 00'erne, da ejendomsmarkedet buldrede frem, og Wall Street festede med champagne, var der enkelte outsidere, der ikke troede på, at træerne kunne vokse ind i himlen. De forsøgte at gennemskue bankernes ugennemsigtige produkter og blev rystede over, hvor sammenspist de forskellige institutioner i finansverdenen var. De spillede mod bankerne, mod kreditforeningerne, mod markedet - mod alt, hvad Wall Street stod for … og de vandt. Med et glimt i øjet og en energisk fortællestil tager instruktøren Adam McKay fat i et meget kompliceret emne - Finanskrisen. The Big Short er baseret på Michael Lewis' bog af samme navn, og den har vundet en Oscar-statuette for Bedste Adapterede Manuskript.
Trailer:

The Big Short - på en gang satirisk og alvorlig

Vi følger 3 separate men stadig parallelle historier i denne semi-autentiske dramakomedie fra 2015. Bankerne har kronede dage i 2000'erne på grund af svært gennemskuelige lånepakker, der på det groveste udnytter den almindelige borger i USA. I 2005, hvor filmen starter, møder vi den excentriske, uhyre intelligente og enøjede Michael Burry, der mener, at det amerikanske boligmarked er bygget på en stor løgn. Boligboblen må unægteligt briste indenfor en overskuelig fremtid og sammen med en gruppe outsidere, bestemmer de sig derfor for at investere og satse imod boligmarkedet. Det er dog ikke alle, der synes, at dette er en god idé, nærmere kugleskør idé, og snart finder de ud af, hvem deres venner og fjender virkelig er. The Big Short er en på en gang alvorlig men også underholdende historie med et vigtigt og spændende plot. Den er instrueret af Adam McKay, og fyldt med kendte ansigter såsom blandt andre Christian Bale, Brad Pitt, Ryan Gosling og Steve Carell, der alle leverer en pragtpræstation på hver deres underholdende og talentfulde måde. Filmen blev nomineret til flere Oscars og vandt for "Best Adapted Screenplay". Se eller gense filmen på BLOCKBUSTER, hvor du hurtigt og nemt enten kan leje eller købe den - helt uden abonnement. Smid benene op, find popcornene frem og saml familien eller vennerne til en omgang rigtig god underholdning.

Vidste du at?

Trivia

Vidste du, at dette er den første film, Ryan Gosling medvirker i, efter at han annoncerede sin pause fra showbiz i 2013?, Vidste du, at Christian Bale ikke bar et glasøje i filmen, da han rent faktisk kan bevæge det ene og holde det andet i ro?

Goofs

Steve Carells karakter bærer et Rolex ur fra 2010, mens filmen skal forestille at være fra før., Man kan se kameraet, der reflekterer i de skinnende gulddøre, da Jamie og Charlie forlader deres hotel i Las Vegas., EY logoet fra LA konferencen er fra 2013.

Citat

We're going to wait and we're going to wait and we're going to wait until they feel the pain, until they start to bleed., Jamie Shipley: "People hate to think about bad things happening so they always underestimate their likelihood."

The Big Short kan enten købes eller lejes her

Er du på udkig efter en god film til en rigtig fordelagtig pris, har du flere muligheder på blockbuster.dk. Køb The Big Short eller lej The Big Short. Du betaler kun for det, du ser her hos os, og du behøver intet abonnement. Vi har et stort og bredt udvalg, så der er noget for enhver smag og aldersgruppe - lige fra de gode gamle klassikere til de nyeste premierefilm fra både Danmark og udlandet. Se og læs meget mere på vores hjemmeside http://blockbuster.dk/om.

Filmen The Big Short er rigtig god underholdning og på en gang morsom og alvorlig med nogle af de bedste Hollywood skuespillere på rollelisten. Få fat i den nemt og bekvemt på BLOCKBUSTER.

Læs mere om The Big Short
 • Udgivelsesår: 2015
 • Spilletid: 2 timer 05 minutter
 • Censur:
  Køb 149,-

  Se også disse titler

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.8

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer