Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Big Bang Theory

Sæson 10
24 afsnit
Ned til: Køb 299,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

Handling:
Leonard og Sheldons univers bliver uendeligt kompliceret og morsomt her i tiende sæson af THE BIG BANG THEORY. I sidste sæson gik Leonard og Penny fra at være naboer til nygifte. I denne sæson gør de det igen sammen med familien. Imens overvejer Amy og Sheldon en samlejeklausul og Howard og Bernadette forbereder sig på ankomsten af Wolowitz junior, mens Raj har to kærester på samme tid.
Ned til: Køb 299,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

1: The Conjugal Conjecture

Da Leonard og Penny forsøger at afholde endnu en bryllupsceremoni, hvor alle kan deltage, skal de trækkes med Pennys familie, der ankommer, og Leonards far, som overnatter sammen med Sheldons mor.

2: The Military Miniaturization

Howard får besøg af en luftvåben oberst angående sin opfindelse. Penny kommer tilfældigvis til at fortælle sine kolleger, at Bernadettes hemmelighed er, at hun er gravid.

3: The Dependence Transcendence

Bernadette fortæller Raj, hun er ikke sikker på, om hun er klar til at være mor. Penny ledsager Amy til et socialt arrangement på universitetet, og Sheldon tyer til usædvanlige ekstremer for at hjælpe Howard med sit militære projekt.

4: The Cohabitation Experimentation

Da Amy skal fraflytte sin lejlighed på grund af reparationer, kommer hun og bor med Leonard, Sheldon og Penny. Howard og Bernadette ønsker ikke at kende til deres barns køn, men Raj finder ud af det.

5: The Hot Tub Contamination

Sheldon og Amy går gennem en periode med tilpasning med deres nye levearrangement. Howard og Bernadette er tvunget til at tage ferie hjemme, når hun bliver syg og holder det en hemmelighed, uvidende Raj og Stuart planlagt at bruge deres boblebad.

6: The Fetal Kick Catalyst

Sheldon og Amy er vært for en brunch. Penny bliver overrasket over sin popularitet, da hendes film, Serial Apeist,bliver vist til en Van Nuys tegneseriekonvention.

7: The Veracity Elasticity

Amy forsømmer at fortælle Sheldon, at hendes lejlighed er blevet repareret. Leonard og Penny diskuterer, hvad der skal gøres med Sheldons værelse, men Leonard bliver meget foruroliget over, at Penny har lagret hans samleobjekter.

8: The Brain Bowl Incubation

Et forslag fra Sheldon shokerer Amy. Raj interesserer sig for nogen på universitetet.

9: The Geology Elevation

Sheldon kan ikke skjule sin jalousi, da Bert fra Geology Department vinder MacArthur Genius Grant. Et stykke legetøj, som Howard har fundet, vækker harme hos alle.

10: The Property Division Collision

Opdelingen af deres ejendele bliver en 'linen-ud' krig mellem Leonard og Sheldon. Stuart beder om at bo hos Howard og Bernadette, og forsøger at supplere Rajs indsats for at hjælpe med den nye baby.

11: The Birthday Synchronicity

Amys ønske om at have en intim aften med Sheldon på sin fødselsdag bliver afbrudt af Bernadette, der går i fødsel.

12: The Holiday Summation

Efter at have afholdt ferien hver for sig, samles banden for at høre om Sheldon og Amys tur til hans mor, Leonard og Pennys juletræs eventyr og Howard og Bernadettes første dage som forældre.

13: The Romance Recalibration

Leonard og Penny beder om Sheldon og Amys hjælp til at føre romantikken tilbage i deres ægteskab. Howard og Raj går ekstreme længder for at stoppe gulvet i Halleys soveværelse fra at lave støj.

14: The Emotion Detection Automation

Penny vil hjælpe sin bror med at få et job på sin arbejdsplads. Sheldon lærer om en maskine, der vil hjælpe ham med at forstå menneskelige følelser. Raj genforenes med nogle af hans tidligere veninder for at finde ud af, hvorfor han stadig er single.

15: The Locomotion Reverberation

Leonard og Howard forsøger at holde Sheldon væk fra deres Air Force-projekt ved at sende ham på en togtur, hvilket ikke helt forløber efter planen. Penny og Amy tager Bernadette ud fro første gang siden hun fik babyen.

16: The Allowance Evaporation

Sheldon og Amy har deres første skænderi siden de flyttede sammen. I mellemtiden er Raj chokeret over virkeligheden af økonomisk uafhængighed, da han stopper med at modtage støtte fra sin far.

17: The Comic-Con Conundrum

Gutternes årlige tur til Comic Con er i fare, da Raj ikke har råd til attage af sted.

18: The Escape Hatch Identification

Da banden tilbyder Raj et sted at bo skaber det uventet konflikt blandt alle og en diskussion mellem Amy og Leonards mor.

19: The Collaboration Fluctuation

Leonard, Penny og Raj tilpasser sig deres nye levearrangementer. Sheldon udtrykker interesse for Amys arbejde.

20: The Recollection Dissipation

Sheldon når sin grænse, da han arbejder på projekter med Leonard, Wolowitz og Amy på én dag.

21: The Separation Agitation

Howard og Bernadette har svært ved at forlade Halley i børnepasning, da Bernadette vender tilbage til arbejdet. Bert introducerer også banden for sin nye kæreste, Rebecca.

22: The Cognition Regeneration

Leonard bliver mindre end begejstret, da Penny overvejer at acceptere et jobtilbud fra Zack, hendes ex-kæreste. Howard lærer Sheldon nye ting.

23: The Gyroscopic Collapse

Efter at have fejret færdiggørelsen af det tophemmelige Air Force-projekt får Leonard, Sheldon og Wolowitz en uvelkommen overraskelse. Amy modtager et tilbud om en sommerstilling som en vikarierende forsker.

24: The Long Distance Dissonance

Banden bliver bekymret, da Sheldons tidligere beundrer, Dr. Ramona Nowitzki, genopstår, mens Amy er væk i Princeton.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer