Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Big Bang Theory

Sæson 9
24 afsnit
Ned til: Køb 199,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

Handling:
Sheldon, Leonard, Penny og alle de andre karakterer er tilbage i niende sæson af den über-nørdede serie.
Ned til: Køb 199,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

1: The Matrimonial Momentum

Penny kæmper med Leonard tilståelse om, at han kyssede en anden kvinde, mens de forbereder deres bryllup i Las Vegas. I mellemtiden, aner Sheldon ikke sine levende råd om, hvad han skal gøre efter, at Amy sætter deres forhold på pause.

2: The Separation Oscillation

Leonard og Penny forsøger at arbejde sig gennem deres ægteskabelige problemer. Sheldon filmer en specialepisode af 'Sjov med Flag' efter hans brud med Amy, og Bernadette føler sig skyldige over at tilbageholde en hemmelighed fra Penny.

3: The Bachelor Party Corrosion

Fyrenes evner sættes på prøve, da de får et fladt dæk på vej til Mexico inden Leonards polterabend. Pigerne laver et en mini-polterabend Penny.

4: The 2003 Approximation

Den forestående ændring til hans hverdag inspirerer Sheldon til at vende tilbage til 2003, før han mødte Penny og Leonard. Raj og Howard danner et forsvar for tegneseriebutikken.

5: The Perspiration Implementation

Kripke udtrykker interesse i Amy, mens hans giver en lekture for fyrene. I mellemtiden søger Stuart hjælp hos pigerne for at få flere kvinder interesserede i tegneseriebutikken.

6: The Helium Insufficiency

Leonard og Sheldon går meget langt for at sikre sig den helium, de har brug for under en landsdækkende mangel af samme. I mellemtiden forsøger resten af banden at finde Amy en ny kæreste på en dating app.

7: The Spock Resonance

Mens han interviewes til en dokumentarfilm om Spock fra Star Trek (1966), kæmper Sheldon for at undertrykke sine følelser om hans seneste brud med Amy. I mellemtiden kommer Howard og Bernadette op at toppes efter at have renovere hans mors hus.

8: The Mystery Date Observation

Sheldon, Howard og Raj skriver en annonce på nettet for at finde en ny kæreste til Sheldon. Penny og Bernadette beslutter sig for at udspionere Amy, da hun er hemmelighedsfuld omkring, hvem hun dater.

9: The Platonic Permutation

På Thanksgiving-dagen, forsøger Sheldon og Amy at tilbringe tid sammen som venner og tager på et akvarium. Howard accepterer modvilligt at arbejde frivilligt i et suppekøkken med Bernadette, Raj og Emily. Penny opdager, at Leonard ved mere om hende, end hun troede.

10: The Earworm Reverberation

Sheldon får en åbenbaring, da han indser, hvorfor en sang blev ved med at køre i hovedet på ham. I mellemtiden inviterer Amy Dave til middag på trods af deres tidligere akavede date. Howard og Raj bliver besat af en fan af deres 'band'.

11: The Opening Night Excitation

Leonard, Howard og Raj bliver nødt til at beslutte, hvem der må få deres ekstra Star Wars biografbillet, mens Sheldon planlægger noget særligt til Amys fødselsdag.

12: The Sales Call Sublimation

Penny får mere end hun regnede med, da Leonard accepterer at mødes hos en psykiater for at føje hende. I mellemtiden, samarbejder Sheldon og Raj om en astronomisk opdagelse, og Howard og Bernadettes lykke er kortvarig efter, at Stuart flytter ud.

13: The Empathy Optimization

Efter at være blevet tvunget til at beskæftige sig med en syg Sheldon, forsøger resten af banden at forkæle dem selv med en Sheldon-fri weekend.

14: The Meemaw Materialization

Sheldon bliver begejstret, da hans Meemaw kommer på besøg, men hans begejstring svinder hurtigt, da hun kommer op at toppes med Amy. I mellemtiden møder Raj en pige i tegneseriebutikken, der får ham til at sætte spørgsmålstegn ved hans forhold til Emily.

15: The Valentino Submergence

Sheldon og Amy er værter for en Valentinsdags episode af 'Sjov med flag', Leonard og Penny tumler med det at blive ældre. Howard og Bernadette finder en overraskelse i deres hot tub, og Raj er splittet mellem Emily og Claire.

16: The Positive Negative Reaction

Bernadette afslører sin graviditet over for Howard og resten af banden.

17: The Celebration Experimentation

Banden overbeviser Sheldon om, at han skal fejre sin fødselsdag og holder en fest for ham.

18: The Application Deterioration

Leonard, Sheldon, og Howard løber ind i problemer, da de indgiver et patent for deres 'uendeligheds vedholdende gyroskop'. Imens pigerne giver Raj dating-råd, rækker Emily ud til ham efter deres brud.

19: The Solder Excursion Diversion

Amy bliver chokeret over en åbenbaring fra Sheldon efter hun har købt ham en ny bærbar computer. I mellemtiden sladrer Raj om Leonard og Howard efter de har løjet for deres koner for at kunne deltage i en tidlig screening af en film.

20: The Big Bear Precipitation

Hemmeligheder bliver afsløret, da Amy og Sheldon slutter sig til Penny og Leonard på en weekend hyttetur. Raj er mere begejstret over Howard og Bernadettes forestående forældreskab, end de er.

21: The Viewing Party Combustion

Bandens 'medlemmer' må vælge side, efter et lille skænderi mellem Leonard og Sheldon udvikler sig til ophedet diskussion under en 'Game of Thrones' visningt.

22: The Fermentation Bifurcation

Sheldon og Bernadette tilbringer aftenen sammen, mens resten af banden tager til en vinsmagning, men tingene bliver ubehagelige for Raj, da Pennys ekskæreste Zack dukker op og viser interesse for Claire.

23: The Line Substitution Solution

Sheldon hyrer Stuart at tilbringe dagen sammen med Amy, da han hellere vil gå i biografen. I mellemtiden kæmper Penny for at etablere forbindelse til Leonards mor, da hun kommer på besøg.

24: The Convergence Convergence

Leonard og Penny forsøger at få en bryllupsceremoni, som alle kan deltage, men det skaber en alvorlig konflikt mellem Sheldons mor og Leonards fraskilte forældre. I mellemtiden er Howard og Raj blevet overbevist om, at regeringen er ude på at få dem.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer