Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Big Bang Theory

Sæson 8
24 afsnit
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Handling:
De er tilbage! Supernørderne Leonard og Sheldon, alle deres nørdevenner og så naturligvis superbaben Penny. Sheldon vender hjem fra sin dannelsesrejse igennem hele USA - ældre, men ikke særlig meget klogere. Leonards og Pennys on/off forhold er vist på igen. Nej, nu er det off, nej vent, nu er de kærester igen. Meget svært at holde styr på. Blandt gæstestjernerne i denne sæson ses Billy Bob Thornton, LeVar Burton og Nathan Fillion!
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

1: The Locomotion Interruption

Leonard og Penny er endelig blevet forlovet på trods af deres forholds stormfulde fortid. Selv Sheldon har fundet en kvindelig kammerat, neurobiologen Amy Farrah Fowler, og de har indgået i en 'Forholdsaftale'. I deres fritid spiller Leonard og Sheldon rollespil med deres stadigt voksende venneunivers, der omfatter de andre forskere Raj og Howard, samt Howards yndige kone, mikrobiologen Bernadette.

2: The Junior Professor Solution

Efter Sheldon tvinges til at blive lærer på et kursus, overrasker Howard dem allesammen, da han tager kurset. I mellemtiden ser Amy sin chance for at holde med begge parter, da der er spænding mellem Penny og Bernadette.

3: The First Pitch Insufficiency

Howard bliver nervøs, da NASA beder ham kaste den første bold ved en Los Angeles Angels baseball-kamp i anledning af National Space Day. Leonard og Penny forsøger desuden at bevise, at Sheldon tager fejl, efter han hævder, at han og Amy er et super-par.

4: The Hook-Up Reverberation

Rajs ærlighed om sin fortid giver bagslag, efter hans kæreste Emily giver Penny en kold skulder. I mellemtiden overvejer fyrene, at blive medejere i Stuarts tegneseriebutik.

5: The Focus Attenuation

Amy og Bernadette beskylder Penny for at ødelægge stemningen, efter hun får en e-mail fra sit arbejde under deres weekendophold i Las Vegas. I mellemtiden forsøger fyrene at opfinde noget sjovt, men finder blot nye måder at trække tiden ud på.

6: The Expedition Approximation

Sheldon og Raj tester, om de ville kunne overleve en mørk-materie-forskningsekspedition i en saltmine, ved at simulere disse forhold i en damptunnel dybt under jorden. I mellemtiden søger Leonard og Penny råd hos Wolowitz og Bernadette, efter de har et skænderi over penge.

7: The Misinterpretation Agitation

Fyrene forsøger at hjælpe Penny med et pinligt dilemma på arbejdet, da en læge, som er varm på hende, dukker op ved hendes dør, efter hendes flirtende salgsteknik virker lidt for godt. I mellemtiden skændes Amy og Bernadette om, hvorvidt kvindelige forskere bør bruge deres seksualitet.

8: The Prom Equivalency

Da vennerne genskaber et skolebal fra deres gymnasietid på taget af fyrenes bygning, føler Sheldon sig presset til at deltage i alle de typiske romantiske traditioner.

9: The Septum Deviation

Da Leonard får en mindre operation på næsen, er Sheldon den, der trænger til sympati. I mellemtiden medfører Rajs forældres forestående skilsmisse, at Howard og Bernadette arbejder med deres eget ægteskab.

10: The Champagne Reflection

Mens Sheldon siger et tårevædet farvel til den sidste episode af 'Fun with Flags', søger Leonard, Howard og Raj efter noget væsentligt i en død professors forskning. Og Bernadette er chokeret over at høre om sine medarbejderes sande følelser fra Penny.

11: The Clean Room Infiltration

Leonard og Howard beder Raj om hjælp med en arbejdskrise, men de er lige ved at komme op at slås, da de bebrejder hinanden for en mulig katastrofe på universitetet. Amy holder en autentisk julefest i victoriansk stil, og Sheldon søger at hævne sig på hende, fordi hun tvang ham til at fejre højtiden.

12: The Space Probe Disintegration

Da drengene endelig enes om at gøre noget, som pigerne kan lide, fører det til en konfrontation mellem Leonard og Sheldon.

13: The Anxiety Optimization

Sheldon håber at få et videnskabeligt gennembrud, så han beder sine venner om at udfordre ham og gøre livet surt for ham. Imens opfinder Wolowitz en pinlig leg om Raj.

14: The Troll Manifestation

Leonard og Sheldon får udgivet en fysikartikel i fællesskab og bliver tvunget til at forsvare sig mod kritik fra en internetbølle. I løbet af en pigeaften konfronterer Penny, Amy og Bernadette pinlige øjeblikke fra fortiden.

15: The Comic Book Store Regeneration

Howard får nogle chokerende nyheder, mens alle forbereder genåbningen af Stuarts tegneseriebutik. Penny lærer Sheldon at ”være ligeglad,” men hun kan ikke følge sit eget råd, da hun hører noget om Amy, som gør hende gal. Leonard og Raj tror, at de ser Nathan Fillion på en restaurant.

16: The Intimacy Acceleration

Da vennerne hører om et eksperiment, som skal få deltagerne til at blive forelskede, beslutter Sheldon og Penny for sjov at prøve det af. Imens bruger Leonard, Amy, Raj og Emily aftenen på at prøve at slippe ud af et værelse med en 'zombie'. Bernadette og Howard får problemer i lufthavnen, da de kommer tilbage fra Mrs. Wolowitz’s begravelse.

17: The Colonization Application

En tur til dyrehandlen ender med et skænderi, da Amy hører, at Sheldon har søgt om at deltage i en envejs-mission, som skal kolonisere Mars. Leonard overrasker Penny med en meget intim gave, og Raj gribes i at snuse rundt i Emilys lejlighed.

18: The Leftover Thermalization

Der opstår spændinger, da et blad undlader at nævne Leonard i en omtale af den videnskabelige artikel, som han skrev sammen med Sheldon. Et strømsvigt hjemme hos Mrs. Wolowitz fører til en familiemiddag i hendes ære.

19: The Skywalker Incursion

Da Leonard og Sheldon inviteres til at tale på University of California i Berkeley, tager de en omvej for at prøve at snige sig ind på George Lucas’ Skywalker Ranch for at møde en af deres idoler. Hjemme i Pasadena skændes Howard og Bernadette om, hvad der skal ske med hans Dr. Who rumskib TARDIS, og Raj og Amy tilbyder at afgøre striden med et spil bordtennis.

20: The Fortification Implementation

Sheldon og Amy bygger et fort af tæpper og står pludselig ved en afgørende skillevej i deres forhold. Wolowitz bliver chokeret, da en mand, der hævder at være hans halvbror, som han aldrig har kendt til, banker på hans dør. Penny inviteres til at være med i Wil Wheatons podcast, men hun og Leonard ryger ind i et kæmpe skænderi for åben mikrofon.

21: The Communication Deterioration

Da Raj bliver bedt om at oprette en besked til, hvis en NASA mission skulle opdage fremmed liv, slås fyrene om, hvad han bør gøre. Penny overvejer at vende tilbage til at spille skuespil.

22: The Graduation Transmission

Wolowitz sætter spørgsmålstegn ved sine evner som ingeniør, da han og Sheldon ikke kan få en drone til at flyve. Alt imens forhindrer en aflyst flyafgang næsten Leonard i at holde en tale på sit gamle gymnasium, og Raj skaber splid imellem sine forældre, da hans far ikke længere vil hjælpe ham økonomisk.

23: The Maternal Combustion

Der opstår en ophedet situation, da Sheldons og Leonards mødre endelig mødes. I mens beslutter Howard sig for at 'mande sig op' og gøre sin del af de huslige pligter med lidt hjælp fra sine venner.

24: The Commitment Determination

I den ottende sæsonfinale presser Sheldon Leonard og Penny til at vælge en bryllupsdato, men der er også dramatiske ændringer i hans eget forhold til Amy.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer