Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Big Bang Theory

Sæson 7
24 afsnit
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Handling:
Syvende sæson af The Big Bang Theory fortsætter i samme fremragende stil! Omdrejningspunktet er naturligvis stadig nørden Leonard og hans forhold til super-baben Penny samt hans sambo Sheldons vanvittige excentriske opførsel. Nu har alle fyrene i serien fået piger på. Det kommer der også masser af sjov ud af. Bob Newhart, Bill Nye og James Earl Jones er med som gæstestjerner. Wil Wheaton er naturligvis tilbage, og selveste Carrie Fisher dukker også op!
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

1: The Hofstadter Insufficiency

Leonard er til søs, så Sheldon og Penny tilbringer noget tid sammen og får afsløret nogle intime hemmeligheder. Amy og Bernadette holder pigeaften i byen uden Penny. Howard kommer Raj til undsætning, efter at han har slået op med sin kæreste.

2: The Deception Verification

Leonard vender hjem fra sin ekspedition på Nordsøen, og opdager at luften er blevet kold mellem ham og Sheldon. Howards forhold til sin mor åbner op for spørgsmål omkring hans maskulinitet.

3: The Scavenger Vortex

Raj arrangerer en skattejagt, der sætter deltagernes videnskabelige kunnen samt deres menneskelige egenskaber på prøve. Det udvikler sig i retning af en brutal konkurrence mellem fyrene og pigerne, som afslører deres bedste såvel som værste sider.

4: The Raiders Minimization

Sheldon er ved at gå op i en spids, da Amy får ødelagt hans kopi af Jagten på den forsvundne skat. Leonard finder nøglen til, hvordan han skal få Penny til at gøre som han siger. Raj og Stuart forsøger sig med lidt kreativitet når det angår deres net-dating profiler.

5: The Workplace Proximity

Amy tager arbejde på Sheldons universitet, hvilket udsætter deres forhold for en alvorlig prøve. Howard har et skænderi med Bernadette, hvilket medfører at han må sove på en vens sofa.

6: The Romance Resonance

Sheldon gør et stort videnskabeligt gennembrud, men han frygter at det vil hjemsøge ham i resten af hans karriere. Howard gør ihærdige, romantiske tilnærmelser til Bernadette, hvilket får Penny til at gøre sig mere umage i sit forhold til Leonard.

7: The Proton Displacement

Da Sheldons barndomshelt, professor Proton, søger hjælp hos Leonard omkring et eksperiment, føler Sheldon sig forbigået. Han beslutter at tage hævn ved at gøre sig til gode venner med en anden videnskabelig tv-personlighed, Bill Nye.

8: The Itchy Brain Simulation

Leonard kan ikke forhindre Sheldon i at overreagere, da en uretfærdighed fra fortiden kommer frem i lyset. Som straf må Leonard nu prøve, hvordan det er at være i Sheldons sko. Penny konfronterer Rajs ekskæreste, Lucy.

9: The Thanksgiving Decoupling

Howards mor har noget at skulle have sagt, da Howard og Bernadette er værter ved Thanksgiving middagen, hvor alle vennerne er inviteret. Penny bliver hjemsøgt af sin fortid.

10: The Discovery Dissipation

Da den videnskabelige opdagelse, som Sheldon har gjort ved et rent tilfælde, bliver modbevist, må Amy og Leonard hjælpe ham med at håndtere skammen og skuffelsen. Howard og Bernadette åbner deres hjem for Raj i en uge, hvilket snart sætter deres ægteskab på prøve.

11: The Cooper Extraction

Mens Sheldon er i Texas, samles hele banden for at pynte op til jul, og de forestiller sig hver især, hvilket herligt liv de kunne have haft, hvis de aldrig havde mødt ham.

12: The Hesitation Ramification

Den håbefulde skuespillerinde Penny scorer en rolle i tv-serien NCIS, men da tingene ikke går helt efter planen, må Leonard træde til og hjælpe hende. Det får nu Penny til at stille ham et alvorligt spørgsmål omkring deres forhold. Sheldon arbejder ihærdigt på at blive mere humoristisk, og Raj beslutter at stramme op når det gælder om at tale med kvinder.

13: The Occupation Recalibration

Der er store nyheder på karrierefronten, da Penny tager et afgørende skridt i retning af at blive fuldtids skuespillerinde. Sheldon bliver i mellemtiden tvunget til at tage ferie, men han finder afslapning yderst anstrengende.

14: The Convention Conundrum

Sheldon, som ikke har haft held til at skaffe sig billet til tegneseriekongressen Comic-Con, beslutter at afholde sin helt private tegneseriekongres. Pigerne forsøger på at opføre sig som voksne mennesker.

15: The Locomotive Manipulation

Amy er i det amourøse hjørne, da hun overtaler Sheldon til at arrangere en romantisk Valentinsdags udflugt til vindistriktet i Napa Valley. Hjemme må Leonard og Penny bringe Rajs hund til dyrlægen med fuld udrykning.

16: The Table Polarization

Leonards indkøb af et spisebord til lejligheden falder ikke i god jord hos Sheldon, faktisk forårsager bordet, at Sheldon må tage sit liv op til overvejelse. Bernadette bliver himmelfalden, da Howard overvejer at tage endnu en tur ud i verdensrummet.

17: The Friendship Turbulence

Der opstår uvenskab mellem Sheldon og Wolowitz efter at de har udsat hinanden for en byge af fornærmelser, og Bernadette forsøger sig som fredsmægler. Penny bliver tilbudt en filmrolle, som imidlertid risikerer at bringe hende i forlegenhed. Raj beder Amy om at spille rollen som en anden Cyrano de Bergerac, da hun på hans vegne skal skrive et kærestebrev til en kvinde.

18: The Mommy Observation

Howard og Sheldon besøger NASA i Houston, og aflægger derefter en visit hos Sheldons mor, som viser sig at have en overraskelse til ham. Raj overrasker resten af banden ved at arrangere et mordmysterium rollespil, som viser sig at blive dræbende kedsommelig.

19: The Indecision Amalgamation

Raj kæmper med at date to kvinder på samme tid. Penny bliver tilbudt en rolle i en tarvelig film, mens Sheldon ikke er i stand til at foretage et valg mellem to forskellige spilsystemer.

20: The Relationship Diremption

Raj og Emily tager på en dobbelt-date med Wolowitz-parret, og Howard bliver rød i hovedet af skam, da Emily afslører en pinlig hemmelighed om ham. Sheldon står med et par løse ender, da han tror, at han har forspildt sin karriere i forsøget på at bevise streng teorien.

21: The Anything Can Happen Recurrence

Der opstår problemer mellem Amy, Penny og Bernadette fordi Sheldon forsøger sig med noget nyt og spontant.

22: The Proton Transmogrification

Professor Proton aflægger Sheldon et visit, og samtidig kan Leonard ikke styre sig i forhold til at konkurrere med Penny.

23: The Gorilla Dissolution

En krævende dag på filmoptagelserne efterlader Penny i tvivl om sine valg i livet, og hun beslutter sig for at agere efter det.

24: The Status Quo Combustion

Sheldon bliver fanget af at ændre sit liv drastisk og overvejer at tage en ret så dratisk beslutning.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer