Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Big Bang Theory

Sæson 6
24 afsnit
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Handling:
Leonard og Penny fortsætter deres måske-måske ikke forhold. Sheldon er stadig lige uopmærksom overfor alt omkring sig, Howard bor stadig hjemme hos sin mor, og Raj kan stadig ikke snakke med piger, så alt er som det skal være blandt nørderne i The Big Bang Theory. Men det samme kan ikke siges, når denne sæson er overstået! Sæson 6 byder i øvrigt på mere Wil Wheaton, Buzz Aldrin som sig selv og selveste Stephen Hawking!
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

1: The Date Night Variable

Wolowitz kommer i klemme i et skænderi mellem Bernadette og hans mor, selv om han befinder sig helt ude i verdensrummet. Mens alle hans venner er ude på stævnemøder føler Raj sig ensom, hvilket han forsøger at finde en løsning på.

2: The Decoupling Fluctuation

Sheldon må atter holde på en hemmelighed, da han finder ud af, at Leonard og Penny vil slå op med hinanden. Howard bliver konstant drillet af de andre astronauter ude i rummet.

3: The Higgs Boson Observation

Sheldon hyrer en assistent. Amy bliver imidlertid jaloux fordi Sheldons nye assistent er en ung kvinde, men Alex er faktisk mere interesseret i Leonard. Wolowitz tilbagevenden fra rummet er blevet forsinket en uge, og han er ved at blive vanvittig som følge af det forlængede ophold i kredsløb om jorden.

4: The Re-Entry Minimization

Howard bliver stødt, da hans hjemkomst fra rummet ikke vækker den store opsigt endsige en heltemodtagelse, men der venter ham en endnu større overraskelse hjemme. Spilaftenen udvikler sig til et bittert opgør mellem Penny og Sheldon.

5: The Holographic Excitation

Hele banden holder Halloween party i Stuarts tegneseriebutik. Leonard forfører Penny med videnskabelige metoder. Den tidligere astronaut Buzz Aldrin ses i en gæsterolle.

6: The Extract Obliteration

Da der opstår uenighed mellem vennerne omkring en ordleg på internettet bliver Sheldons venskab med Stephen Hawking bragt i fare. Penny beslutter i al hemmelighed at søge ind på åbent universitet.

7: The Habitation Configuration

Howard forbereder sig på endelig at flytte ud af sin mors hus og ind hos Bernadette, men det skal vise sig at være lettere sagt end gjort. Amy bliver vred på Sheldon fordi han tager Wil Wheatons parti frem for hendes. Sheldon opsøger Penny for at få råd og vejledning om kriser i parforholdet.

8: The 43 Peculiarity

Raj og Howard forsøger at få opklaret, hvad Sheldon i al hemmelighed foretager sig hver eftermiddag. Jalousi stikker sit grimme fjæs frem i Leonard og Pennys forhold.

9: The Parking Spot Escalation

Da universitet overdrager Sheldons parkeringsplads til Wolowitz bliver det starten på en strid, som ender med at involvere hele vennekredsen.

10: The Fish Guts Displacement

Howard og Bernadette deltager i et meget anspændt middagsselskab sammen med begge hendes forældre. Da mr. Rostenkowskis weekend fisketur bliver bragt på bane, kommer Howard på krogen, da han lader sig overtale til at tage med ud og fiske. Drengene besøger Penny for at få tips om at fiskeri, fordi hun plejede at fiske sammen med sin far. Sheldon lader sig overtale til at pleje Amy, som ligger syg.

11: The Santa Simulation

Drengene har planer om at spille Dungeons and Dragons, men pigerne er ikke inviteret med, hvilket fører til skænderi. Pigerne dukker nu op iført sexede kjoler og med planer om en pigetur ud i nattelivet. Raj tager med pigerne på natklub, hvor Amy og Raj lærer hinanden bedre at kende.

12: The Egg Salad Equivalency

Sheldon får trukket alle drengene med sig, da han bliver indkaldt til et møde om sexchikane i Personaleafdelingen, efter at han har forsøgt at tale med Alex om hendes tilnærmelser til Leonard. Alex' adfærd får desuden Penny til at føle sig usikker.

13: The Bakersfield Expedition

Drengene beslutter at tage på en biltur til Bakersfield i Californien for at besøge en tegneseriekongres, og de er udklædt som figurer fra science fictionserien Star Trek: The Next Generation. Mens de er standset for at tage nogle fotos af deres kostumer bliver Leonards bil stjålet. I mellemtiden er pigerne hjemme, hvor de forsøger at læse en komplet uforståelig tegneserie.

14: The Cooper/Kripke Inversion

Howards nørdede hobby ender med at bringe ham i økonomiske vanskeligheder. Sheldon er tvunget til at samarbejde med sin bitre rival Barry Kripke. Howard og Raj får fremstillet action man figurer af dem selv, som koster 1000 dollars stykket!

15: The Spoiler Alert Segmentation

Leonard er dybt fornærmet på Sheldon, og han flytter derfor ind hos Penny. Amy bemærker, at hun ville være den perfekte, nye bofælle for Sheldon, fordi de allerede kender hinanden så godt. Raj strander i familien Wolowitz' hus sammen med Howards ensomme mor.

16: The Tangible Affection Proof

Parrene gør sig klar til Valentins dag. Leonard, Penny, Howard og Bernadette skal ud til et middagsselskab. Sheldon og Amy forsøger at finde de perfekte gaver til hinanden. Raj og Stuart planlægger at afholde et Single party i tegneseriebutikken.

17: The Monster Isolation

Sheldon får Penny til at deltage som gæst i en Sjov med flag episode, og hun overtaler ham til at tage med til hendes skuespillerskoles opsætning af Omstigning til Paradis. Raj bliver såret da Lucy helt uventet forlader deres første date.

18: The Contractual Obligation Implementation

Raj og Lucy holder stævnemøde i et bibliotek, hvor de sender sms er til hinanden. På Howards gamle skole forsøger drengene at overbevise pigerne om, at de skal stile efter en videnskabelig karriere, men pigerne vil hellere til Disneyland og blive klædt ud som prinsesser.

19: The Closet Reconfiguration

Sheldon om-arrangerer indholdet af Howard og Bernadettes klædeskab og finder et uåbnet brev, som Howards far sendte til ham i anledning af hans 18-års fødselsdag. Howard er dog ikke sikker på, at han har lyst til at læse det. Penny og Leonard afholder et meget formelt middagsselskab i stedet for at bestille fast food.

20: The Tenure Turbulence

Rivaliseringen mellem drengene blusser op, da en professorstilling bliver ledig, og de begynder at fedte for medlemmerne af ansættelsesudvalget. Et af medlemmerne af udvalget er mrs. Davies fra Personaleafdelingen, som Sheldon tidligere har krydset klinger med.

21: The Closure Alternative

Sheldon er knust, da et af hans favoriet tv-programmer bliver taget af - og Amy prøver at hjælpe ham gennem krisen.

22: The Proton Resurgence

Sheldon og Leonard prøver at booke deres yndslings-tv-vært, mens Bernadette og Howard skal passe Rajs hund.

23: The Love Spell Potential

Under et spil Dungeons and Dragons presser Raj Lucy til at gøre ting der skærmmer hende, mens Penny kaster en 'kærlighedsforbandelse' over Sheldon.

24: The Bon Voyage Reaction

Under et spil Dungeons and Dragons presser Raj Lucy til at gøre ting, der skærmmer hende, mens Penny kaster en 'kærlighedsforbandelse' over Sheldon.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer