Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Big Bang Theory

Sæson 5
24 afsnit
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Handling:
Penny og Raj har tilbragt en nat sammen, hvilket naturligvis giver en del opmærksomhed. Amy rådgiver Penny, da hun mener det er på tide at flytte tilbage til Nebraska på grund af hendes skuespillerkarriere ikke ser ud til at komme i gang. Og Sheldon? Sheldon tager ansvaret for paintball teamet. Sheldon forsøger, stik modsat alle principper at komme i Halloween stemning, ved at forsøge at skræmme livet af de andre, efter det lykkedes dem at få ram på ham. Raj finder endelig en kvinde han kan tale med - den virtuelle assistent på sin mobiltelefon. Der skal naturligvis holdes polterabend for Howard, og hvem er bedre til at arrangere en sådan, end ens bedste venner? Desværre ender arrangementet med at nogle ret så pinlige detaljer om hans liv bliver lagt ud på internettet.
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

1: The Skank Reflex Analysis

Efter at have tilbragt natten hos Raj er Penny bekymret for, at hendes venskab med drengene nu risikerer at gå i stykker. Sheldon bliver holdkaptajn for paintball-holdet.

2: The Infestation Hypothesis

Sheldon væmmes, da han hører at den nye stol i Pennys lejlighed stammer fra en genbrugsstation. Leonard og Priya forsøger at opretholde et langdistanceforhold.

3: The Pulled Groin Extrapolation

Leonard ledsager Amy til et bryllup, hvilket giver ham chancen for at lære hende bedre at kende. Howard overtaler Bernadette til at tilbringe weekenden sammen med ham hos hans mor, som en slags forsøgsordning. Sheldon begynder at lege med modeljernbane.

4: The Wiggly Finger Catalyst

Penny finder den perfekte pige til en date med Raj. Sheldon begynder at træffe alle tilværelsens små beslutninger ved hjælp af en Dungeons og Dragons-terning.

5: The Russian Rocket Reaction

Sheldon er fornærmet over, at Leonard har tænkt sig at deltage ved et party, som afholdes af Sheldons nemesis, Wil Wheaton. Howard får tilbudt muligheden for at blive rumfragtekspert ved den Internationale Rumstation. (Brent Spiner aka. Data i Star Trek Next Generation ses i gæsterolle.)

6: The Rhinitis Revelation

Da hans mor aflægger ham endnu et besøg, er Sheldon skuffet over, at hun nu ikke længere optræder som den mor han ønsker sig, og i stedet synes at rette sin opmærksomhed mod hans venner.

7: The Good Guy Fluctuation

Leonard bliver tiltrukket af en attraktiv tegneserieillustrator. Sheldon er fast besluttet på at ville sætte en skræk i livet på sine venner i anledning af Halloween.

8: The Isolation Permutation

Da Amy opdager, at Penny og Bernadette har været ude og shoppe bryllupskjole uden hende, bliver hun dybt nedslået. Amy kompenserer ved at presse på for, at hun og Sheldon skal have sex sammen.

9: The Ornithophobia Diffusion

Sheldon forsøger at overvinde sin angst for fugle. Leonard og Penny går i biffen sammen, men kun som venner.

10: The Flaming Spittoon Acquisition

Sheldon bliver jaloux, da Amy tager ud på en date sammen med Stuart fra tegneseriebutikken. De andre fyre kan ikke modstå fristelsen for at anskaffe sig udvidelsespakken til det seneste spil med samlekort.

11: The Speckerman Recurrence

Leonard tøver med at sige ja tak, da en af de fyre, som mobbede ham da de gik i skole sammen, gerne vil mødes over en drink. Penny må indse, at hun selv mobbede sine skolekammerater.

12: The Shiny Trinket Maneuver

Sheldon får problemer med Amy og Howard griber ind overfor Bernadettes dårlige forhold til børn generelt.

13: The Recombination Hypothesis

Leonard inviterer Penny ud på en romantisk date.

14: The Beta Test Initiation

Leonard og Penny laver en liste over alle de negative ting i deres forhold. Samtidig laver Sheldon og Amy en video til YouTube.

15: The Friendship Contraction

Leonard kan ikke holde Sheldons egoisme ud mere, så han laver en samboskontrakt.

16: The Vacation Solution

Sheldon har ferie og hænger ud i Amys laboratorium. Bernadette afslører overfor sine veninder, at hendes far vil have hende til at oprette en ægtepagt før brylluppet.

17: The Rothman Disintegration

Et nyt kontor bliver ledigt på Sheldons arbejdsplads og han går benhårdt efter at det skal blive hans.

18: The Werewolf Transformation

Wolowitz kommer i tvivl om, hvorvidt han alligevel er af rette støbning til at blive astronaut.

19: The Weekend Vortex

Sheldon trodser Amy, da han vælger en weekend med videospil fremfor en fødselsdag hos hendes tante.

20: The Transporter Malfunction

Sheldon får en mindre krise over at have ødelagt et Star Trek-legetøj - og Raj er forelsket i en pige, som hans forældre har sat ham op med.

21: The Hawking Excitation

Stephen Hawking besøger Caltech til en forelæsning, og Sheldon vil gøre alt i verden for at møde sit idol.

22: The Stag Convergence

En polterabend sætter Howard og Bernadettes ægteskab over styr.

23: The Launch Acceleration

Howards rummission konflikter med brylluppet. Samtidig bliver Penny ret rystet over en udmelding fra Leonard.

24: The Countdown Reflection

Howard tænker tilbage på, hvordan hans bryllup med Bernadette er blevet organiseret af vennerne på meget kort tid.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer