Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Big Bang Theory

Sæson 4
24 afsnit
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Handling:
Oplev alle tiltrækningskræfterne i spil, mens det romantiske univers kredser rundt om Big Bang-kliken i denne geniale, prisbelønnede komedie. Leonard forsøger at komme over Penny og falder i mellemtiden for Rajs søster Priya. Sheldon får en kæreste, Amy, en tillukket neurobiolog. Howard og Bernadette varmer op under tingene. Og Raj dagdrømmer om Bollywood.
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

1: The Robotic Manipulation

Howard anvender en robotarm til at skaffe sig selv nydelse. Sheldon tager på en date sammen med Amy Fowler - hans første stævnemøde nogensinde, og Penny må ledsage dem for at komme med råd og vejledning.

2: The Cruciferous Vegetable Amplification

Sheldon regner sig frem til, at han for længst vil være død inden det rent teknologisk vil være muligt at downloade hans bevidsthed i en robot. Han kaster sig derfor ud i et rent orgie af helsekost, sunde vaner og ultra-forsigtig adfærd.

3: The Zazzy Substitution

"Da Sheldon ""slår op"" med Amy vækker det bekymring hos drengene, da han begynder at anskaffe sig katte som erstatning for hende."

4: The Hot Troll Deviation

Wolowitz forsøger at finde sammen med Bernadette igen. Sheldon og Raj erklærer hinanden krig på universitetets campus.

5: The Desperation Emanation

Leonard bliver deprimeret da det går op for ham, at alle de andre fyre har kærester, mens han er alene. Amy vil gerne præsentere Sheldon for sin mor.

6: The Irish Pub Formulation

Da Rajs søster tilbringer en enkelt dag i byen, giver han alle de andre forbud imod at omgås hende. Hvad Raj ikke ved er, at søsteren og Leonard allerede er gode bekendte.

7: The Apology Insufficiency

Hele banden bliver afhørt af FBI i forbindelse med FBIs sikkerhedsgodkendelse af Howard. Desværre kommer Sheldon til at afsløre nogle uheldige informationer om Howard.

8: The 21-second Excitation

Gutterne ligger i telt for at komme først i køen til at se en særlig version af Jagten på den forsvundne skat, som indeholder 21 hidtil usete sekunder. De bliver særdeles oprørte, da de er vidner til, at Wil Wheaton og hans venner får lov til at springe køen over. Penny og Bernadette inviterer Amy med til deres pigeaften.

9: The Boyfriend Complexity

Da Pennys far kommer på besøg, overtaler hun Leonard til at optræde som om han fortsat er hendes kæreste. Howard, Raj og Bernadette tilbringer hele natten med at se igennem en stjernekikkert under arbejdet på et astronomiprojekt. I afsnittet ses Keith Carradine i en gæsterolle.

10: The Alien Parasite Hypothesis

Amy falder for Zach, en af Pennys småtbegavede ekskærester. Raj og Wolowitz skændes om, hvem af dem, der ville være den bedste superhelt.

11: The Justice League Recombination

Drengene får Zach og Penny til at deltage i deres udklædning som superheltene fra Justice League under et nytårsparty i tegneseriebutikken.

12: The Bus Pants Utilization

Venskabet mellem Sheldon og Leonard bliver noget anstrengt, da Sheldon forsøger at tage æren for Leonards nye smartphone app, der kan løse differentialligninger.

13: The Love Car Displacement

En videnskabelig konference på et hotel medfører, at Bernadette løber ind i en ekskæreste og Wolowitz bliver bekymret for, om han nu også kan matche den gamle flamme.

14: The Thespian Catalyst

I håbet om, at det vil gøre ham til en bedre lærer, tager Sheldon skuespillerundervisning hos Penny. Raj fantaserer om Bernadette.

15: The Benefactor Factor

Under en velgørenhedsgalla møder Leonard en aldrende, men yderst velhavende enke, der donerer penge til Caltech. Leonard overvejer nu, om han er villig til at gå i seng med hende, for at sikre sig en ny donation.

16: The Cohabitation Formulation

Bernadette fortæller Howard, at det er på høje tid han beslutter sig for, om han vil flytte sammen med hende eller blive boende hos sin mor. Leonard opdager, at Rajs søster Priya er tilbage i byen og han mødes med hende. Amy forsøger at trøste Penny, da hun hører om Leonard og Priya.

17: The Toast Derivation

Leonard føler sig som gruppens centrum og han er misfornøjet over, at drengene er begyndt at hænge ud hos Raj. Sheldon forsøger at skabe en ny gruppe af venner, hvor han kan få lov at komme i centrum.

18: The Prestidigitation Approximation

Sheldon er forbløffet over Wolowitz' trylletrick. Priya bifalder ikke ligefrem, at Leonard forsat er gode venner med Penny.

19: The Zarnecki Incursion

Da Sheldons World of Warcraft konto bliver hacket og hans figur i spillet bliver bestjålet, slår gutterne sig sammen for at finde ud af, hvem som er den skyldige. Bernadette og Amy forsøger at hjælpe Penny, som har det svært med, at Leonard stadig kommer sammen med Priya.

20: The Herb Garden Germination

Sheldon og Amy beslutter at starte et rygte om dem selv, som en slags socialt eksperiment. Howard bringer sit forhold til Bernadette op på et endnu højere plan.

21: The Agreement Dissection

Sheldon er fornærmet over, at Priya overtræder bofælleaftalen ved at misbruge sin viden om juridiske spidsfindigheder. Sheldon slutter sig i stedet til Penny, Bernadette og Amy på deres pigeaften.

22: The Wildebeest Implementation

Amy opdager, at en middagsinvitation er alletiders chance for Bernadette, som derved kan udspionere Leonard og Priya på vegne af Penny. Raj føler sig dybt ensom og overvejer at tage eksperimentelle medikamenter for at kurere sig selv for sin manglende evne til at tale med piger i ædru tilstand. Sheldon opfinder et skakspil for tre personer.

23: The Engagement Reaction

Fru Wolowitz ender på hospitalet, efter at Howard har fortalt sin mor, at han har tænkt sig at gifte sig med Bernadette. Leonard føler sig stresset, da han opdager at Penny og Priya er ved at blive veninder.

24: The Roommate Transmogrification

Da Raj overhører, hvorledes Leonard og Priya leger Star Trek sexlege med hinanden må han søge tilflugt hos Sheldon. Da Bernadette modtager sin Ph.D-grad får det gutterne til at drille Wolowitz, der som den eneste mangler en doktorgrad.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer