Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Big Bang Theory

Sæson 3
23 afsnit
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Handling:
To verdener støder sammen i tredje sæson! En kærlighedsaffære med Penny har åbnet op for en stor og vidunderlig romantisk verden for Leonard. Men Sheldon ønsker sig den gamle verden tilbage. Alt dette danner udgangspunkt for en komisk trekant med den begavede og uforstående Sheldon, og den jordnære Penny, der hylemorsomt slår et slag for hypotenusens rolle.
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

1: The Electric Can Opener Fluctuation

Efter hjemkomsten fra Nordpolen, sender en konflikt blandt fyrene Sheldon tilbage til Texas, og blander sig i Leonards genforening med Penny.

2: The Jiminy Conjecture

Leonard og Pennys første nat sammen bliver akavet.

3: The Gothowitz Deviation

Sheldon forsøger skjult at ændre Pennys vaner, mens Howard og Raj prøver lykken ved at møde kvinder på en Goth klub.

4: The Pirate Solution

Da Raj skal finde et nyt job for ellers bliver han sendt tilbage til Indien, efterlader Sheldons løsning på problemet Leonard og Penny med Howard som tredje hjul.

5: The Creepy Candy Coating Corollary

Sheldon ser frem til at skulle dyste mod den eneste skuespiller fra Star Trek-universet, som han føler fjendskab overfor - Wil Wheaton - under en turnering om samlerkort. Wolowitz trækker veksler på en gammel pagt mellem ham og Leonard, som byder Penny at skaffe ham en date med en af sine veninder.

6: The Cornhusker Vortex

Leonard, der håber på at vinde indpas blandt Pennys venner, som alle elsker football, får et lynkursus i sportsgrenen af Sheldon. Raj bliver rasende, da Wolowitz skørtejægeri medfører tabet af hans højt elskede patang-drage.

7: The Guitarist Amplification

Leonard og Pennys første store skænderi medfører, at Sheldon må mægle mellem dem. Sheldon lider nemlig under et traume fra barndommen, som gør det umuligt for ham, at høre på højrøstede skænderier.

8: The Adhesive Duck Deficiency

Mens hele banden er taget på udflugt til ørkenen for at overvære Leonid meteorregnen, må Sheldon spille helt efter at Penny er gledet i badekarret og har vredet sin skulder af led.

9: The Vengeance Formulation

Barry Kripke gør grin med Sheldon under hans indslag på National Public Radiostationen, hvilket gør Sheldon hævngerrig. Wolowitz, som bliver presset af Bernadette til at definere deres forhold, får hjælp af en fantasiudgave af skuespillerinden Katee Sackhoff.

10: The Gorilla Experiment

Penny søger hjælp hos Sheldon i forsøget på bedre at kunne forstå Leonards arbejde med fysik. Wolowitz ser grønt, da Leonard inviterer Bernadette til at overvære et eksperiment.

11: The Maternal Congruence

Et julevisit fra hans mor medfører, at Leonard opdager, at hun har tilbageholdt en masse nyheder for ham, som hun så til gengæld indvier Sheldon i. Desuden er Leonard bekymret for, om hans mor vil bifalde hans forhold til Penny.

12: The Psychic Vortex

Leonard er rystet over at få afsløret en af Pennys hemmeligheder - hun tror på mennesker med synske evner. Sheldon forsøger i mellemtiden at hjælpe Koothrappali med at finde en pige under en fest på universitetet.

13: The Bozeman Reaction

Leonard og Sheldons lejlighed er blevet udsat for et indbrud, og de tilkalder nu deres venner for at få hjælp til at udviklet et skudsikkert alarmsystem.

14: The Einstein Approximation

Sheldon kan ikke finde løsningen på et fysikproblem, og han forsøger sig derfor med en række alternative løsningsmodeller for at befri sig selv for sin mentale blokering. Det medfører bl.a. at han arbejder sammen med Penny på ostekagefabrikken i håbet om, at en ostekage kan gøre det samme for ham, som æblet gjorde for Newton.

15: The Large Hadron Collision

Leonard står overfor et dilemma, da han skal beslutte sig for, om han skal invitere Sheldon eller Penny med til Schweiz, hvor han på Valentins dag skal besøge den store partikelaccelerator i CERN.

16: The Excelsior Acquisition

Sheldon skal møde for retten i en sag om en færdselsbøde på det værst tænkelige tidspunkt - netop på den dag, hvor tegneserielegenden Stan Lee aflægger et besøg i tegneseriebutikken.

17: The Precious Fragmentation

Fundet af en ring på et loppemarked, som viser sig at være en ægte rekvisit fra "Ringenes Herre"-filmene skal udvikle sig til at blive en hård belastning for fyrenes venskab.

18: The Pants Alternative

Sheldons angst for at skulle tale til store forsamlinger af mennesker bliver en trussel når det gælder hans mulighed for at tage imod en pristildeling. Vennerne forsøger nu at hjælpe ham med at blive mentalt klar til den store aften.

19: The Wheaton Recurrence

Sheldon får mulighed for at dyste på bowlingbanen mod sin arvefjende Wil Wheaton. Leonard bliver fornærmet, da Penny ikke reagerer som han havde forventet, efter at han har sagt: "Jeg elsker dig" til hende.

20: The Spaghetti Catalyst

Efter at Leonard og Penny har slået op med hinanden, forsøger Sheldon at skjule for Leonard og vennerne, at han har spist en hyggelig spaghettimiddag hjemme hos Penny.

21: The Plimpton Stimulation

Sheldon skal være vært for den berømte fysiker dr. Elizabeth Plimpton, som aflægger universitetet et besøg. Hendes skarpe intelligens modsvares af en lige så højspændt seksualdrift, og Sheldon og Leonard kæmper om hendes gunst.

22: The Staircase Implementation

Et skænderi om indstillingen af termostaten på radiatoren medfører, at Leonard går over til Penny og beretter historien for hende, om hvordan han mødte Sheldon og flyttede sammen med ham.

23: The Lunar Excitation

Howard og Raj forsøger at finde den perfekte pige til Sheldon ved at oprette en profil for ham på en dating hjemmeside. Efter at have set sin nye flotte, men tåbelige kæreste sammen med fyrene står det helt klart for Penny, at hun ikke længere vil kunne date sportstrænede dumrianer efter at have været sammen med Leonard.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer