Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Big Bang Theory

Sæson 1
17 afsnit
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Handling:
Fysikerne Leonard og Sheldon ved alt om sorte huller og atomer. Men kvinder har de ikke meget forstand på. Seriens skabere Chuck Lorre (Two And A Half Men) og Bill Prady (Dharma & Greg) forener videnskab og sex i denne eksplosivt sjove komedie, der vækker nørden i os alle.
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

1: Pilot

I første afsnit møder vi Leonard og Sheldon, der er to geniale fysikere der bor sammen. Da de møder deres nye nabo Penny, går det langsomt op for dem, at selvom de ved stort set alt om fysikkens verden, ved de stort set ingenting om den verden de lever i.

2: The Big Bran Hypothesis

Leonard skriver under for modtagelsen af en pakke, for at vise sin gode side over for Penny. Imidlertid går tingene galt, da han beder Sheldon om at hjælpe ham med at overlevere den.

3: The Fuzzy Boots Corollary

Leonard tager på date efter at have fundet ud af, at den skønne Penny er begyndt at komme sammen med en fyr.

4: The Luminous Fish Effect

Sheldon bliver fyret. Dette tvinger ham til at udforske verdenen uden for fysik, hvilket gør ham ekstremt deprimeret. Leonard må derfor springe til for at hjælpe sin ven ud af sumpen.

5: The Hamburger Postulate

Leonard er bange for, at han spilder sin tid med Penny, og glæder sig derfor da han ser ud til at have god kemi med Leslie.

6: The Middle Earth Paradigm

Penny afholder en stor Halloween fest, hvilket sætter Leonard, Sheldon, Wolowitz og Koothrappalis sociale færdigheder på en alvorlig prøve.

7: The Dumpling Paradox

Da Wolowitz er forsvundet med en af Pennys venner, er det Penny der må træde til på nørdernes hold, der spiller computerspillet Halo.

8: The Grasshopper Experiment

Raj går på en blind date, der er arrangeret af hans forældre. Men da han opdager, at han er i stand til at tale med hende, viser hun interesse i Sheldon.

9: The Cooper-Hofstadter Polarization

Nørderne er blevet inviteret til at præsentere deres fund ved en stor konference for fysikere. Imidlertid opstår der jalousi og rifter nørderne imellem, og da Penny blander sig, gør hun kun tingene værre.

10: The Loobenfeld Decay

Leonard og Sheldon lyver hver især for at undgå at høre Penny synge i musicalen Rent. Desværre for Sheldon bliver hans løgn en smule kompliceret for, hvad godt er.

11: The Pancake Batter Anomaly

Nørderne ved alle hvor knotten Sheldon bliver, når han er syg. De undgår ham derfor, og Penny træder til - fuldstændig intetanende om hvad hun skal udsættes for.

12: The Jerusalem Duality

Sheldon er rystet og umulig at være sammen med efter han har mødt en 15-årig fysiker der er klogere end ham. Nørderne leder derfor desperat efter et felt, hvor de er klogere end teenageren.

13: The Bat Jar Conjecture

Sheldon bliver fyret fra nørdernes bowlinghold. Han stifter derfor sit eget i håb om at bevise sin suverænitet.

14: The Nerdvana Annihilation

Penny kommer for sent på arbejde grundet leveringen af en kæmpe sci-fi rekvisit til Leonard. Hun skælder ham ud og fortæller i store vendinger om at det er tid til at blive voksen.

15: The Pork Chop Indeterminacy

Nørderne forelsker sig alle i Sheldons tvillingesøster, men Leonards plan om at erobre hendes hjerte går i vasken, da Sheldon proklamerer, at det er ham der bestemmer hvem der får lov at gå på date med hende.

16: The Peanut Reaction

Penny vil holde en surprise fest for Leonard, men da Sheldon bliver lidt for opslugt i en elektronikbutik, bliver hun distraheret.

17: The Tangerine Factor

Da Penny har slået op med sin kæreste, øjner Leonard muligheden og fremstammer modet til at spørge om hun vil med på date. Begge parter tyr til Sheldon for at få hans gode råd.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer