Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Belko Experiment

1 timer 25 minutter
6.1
Køb 99,-

* Skal udfyldes

Køb 99,-
Trailer:
Handling:
80 amerikanere er låst inde i Belko Industries høje kontorbygning i Bogotá, Colombia. De bliver forfærdede, da en ukendt stemme udsender en kommando gennem samtaleanlægget - Dræb to personer inden for de næste 30 minutter, eller flere personer vil dø. Pacifisten Mike Pelk og hans kæreste Leandra forsøger at overbevise deres kolleger om at modstå ordren, men da fire tilfældige medarbejderes hoveder eksploderer, og den anonyme stemme beordrer dem til at dræbe 30 kolleger mere, tager den koldblodige COO Barry Norris kontrollen, og volden eskalerer, da medarbejderne vender sig mod hinanden i et desperat forsøg på at overleve.
Trailer:

The Belko Experiment er gyset til dig, der elsker psykologiske horrorfilm, hvis handling måske kunne forekomme i virkeligheden i en grum fremtid. Et dødeligt alle-mod-alle-spil, der ender, når den sidste mand står tilbage.

The Belko Experiment er en grufuld gyser

I den amerikanske gyserfilm, The Belko Experiment, fra 2017 (skrevet af James Gunn) bliver 80 amerikanske kontormedarbejdere lukket inde på deres kontor i et højhus i Bogotá i Colombia. En ukendt stemme informerer dem pludselig om, at de nu deltager i et socialt eksperiment, som i sin grufulde enkelthed går ud på, at de enten skal dræbe en af deres kollegaer eller selv blive dræbt. Den anonyme stemme i højtaleranlægget dikterer, hvem af medarbejderne der skal dræbe hvem. Alle medarbejdere bliver selvfølgelig ramt af panik, og nogle forsøger at flygte ud af bygningen. Det bliver de forhindret i, da den anonyme stemme viser sig også at have stor fysisk magt til at tilbageholde de indespærrede udefra. De bliver presset til det yderste, for adlyder de ikke, vil flere personer blive dræbt. Flere forsøger at gøre modstand og nægte at parere ordre, men bliver hurtigt stoppet ved truslen om, at hvis de ikke holder op, så vil alle personerne blive dræbt på stedet. Der udspiller sig så en form for alle mod alle, indtil det til sidst får en ende. Filmen er en psykologisk thriller, der skildrer, hvor presset et menneske kan blive - uden nogen udsigt til at kunne undslippe overmagten. Se den, hvis du holder af denne form for gyserfilm, der måske/måske ikke ville kunne finde sted i en ikke defineret fremtid.

Vidste du at?

Trivia

Handlingen i gyseren ligger ret tæt op ad den japanske film, Batoru rowaiaru fra 2000. Til et klip i traileren spilles Verdis "Requiem", som også bliver brugt i den japanske film. Åbningssangen er den spanske version af Gloria Gaynors sang "I will survive".

Goofs

I en af de allerførste scener er der en kontoransat, der læser noget op på hollandsk, men han udtaler alle ordene helt forkert. Da Wendell Duke bliver hugget i med en økse, kan man se hele hans hoved under bordet.

Citat

Leandra Florez: At the end of the day people are out for themselves. The Voice: In two minutes we want thirty of you dead. If thirty of you are not dead, we will end sixty of your lives ourselves. Five, four, three, two, one.

Se The Belko Experiment, hvis du elsker psykologiske gyserfilm

Er denne form for psykologisk gyserfilm lige noget for dig, så kan du nemt komme til at se den. Køb The Belko Experiment eller lej The Belko Experiment på blockbuster.dk. Her er der ingen abonnementsordninger eller anden form for binding, så du betaler kun for det, du køber eller ser. Skal The Belko Experiment være en film, som du har permanent, eller ønsker du bare at se den, når du lejer den, så kan du selv vælge, om du vil eje eller leje den.

Læs mere om The Belko Experiment
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 25 minutter
 • Censur:
  Køb 99,-

  Se også disse titler

  The Witch
  Køb 119,- Lej 19,-
  Cell Cell
  Cell
  Køb 69,- Lej 19,-
  Incarnate
  Køb 99,- Lej 39,-
  Green Room
  Køb 139,- Lej 19,-
  Martyrs
  Køb 69,- Lej 19,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.1

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer