Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Americans

Sæson 5
13 afsnit
Ned til: Køb 249,-

Pris som konfigureret: 249 ,-

Pris som konfigureret: 249 ,-

Handling:
Det arrangerede ægteskab mellem Philip og Elizabeth Jennings vokser sig mere og mere lidenskabeligt og ægte dag for dag, men som presset og kravene i jobbet bliver tungere, bliver den personlige byrde næsten for tung at bære. Efter at have afsløret deres sande identiteter til deres teenage datter Paige, er Philip og Elisabeths evne til at beskytte deres dække og deres families sikkerhed blevet endnu mere usikker. Selv da Paige presser på for, at hendes forældre skal bringe hende dybere ind i deres verden af dække, kæmper Philip og Elizabeth for at bevare normaliteten i deres familie, især omkring deres søn, Henry. Paiges spirende romantik med nabosønnen Matthew, FBI Agent Stan Beemas søn, komplicerer yderligere forholdet til Stan, som også er Philips bedste ven. Men den største trussel overfor familien Jennings forbliver stadig deres sikkerhed. Efter at Stans KGB-elsker og aktiv Nina blev sendt tilbage til Moskva oprettede han et forhold til KGB-officer Oleg Burov, der, - splittet mellem pligt og samvittighed, - delte top sovjetiske hemmelige informationer med Stan, hvilket gjorde det muligt for FBI at afværge et potentielt katastrofalt tab af liv. Efter at have mistet tilliden til KGB, rejser Oleg desillusioneret hjem til Rusland, men finder det sværere end forventet at undslippe sine forseelser. Efterhånden som den kolde krig blusser op, når paranoiaen på begge sider nye højder, hvilket gør Philip og Elisabeths arbejde endnu vigtigere - og endnu mere farligt.
Ned til: Køb 249,-

Pris som konfigureret: 249 ,-

1: Amber Waves

Efter at have vidnet Elizabeth dræbe to mænd, bytter Paige kirken ud med træningssessioner med sin mor. Lektion nummer et: selvforsvar.

2: Pests

Stan og Oleg kæmper med de hårde konsekvenser af deres komplicerede historie. Philip og Elizabeth står over for en ny mission med ødelæggende konsekvenser for deres land.

3: The Midges

Philip og Elizabeth fortæller Paige mere om familieforetagendet, men presserende nye spørgsmål opstår, da en operation tager en forfærdelig og uventet drejning.

4: What's the Matter with Kansas?

Philip og Elizabeth har bange anelser angående en ny opgave, mens et levn fra Philips fortid skaber uforudsete farer. Hos FBI foretager Stan sig et chokerende træk, der kan vende op og ned på hans karriere.

5: Lotus 1-2-3

Philip og Elizabeth modtager overraskende nyheder om Henry - og knusende nyheder om en tidligere operation. Stan er måske ved at blive forelsket, men Philip spekulerer på, om det er noget helt andet, der foregår.

6: Crossbreed

Phillip og Elizabeth bliver som bedøvede af Gabriels pludselige meddelelse og en knusende sandhed om Philips fortid. Stan og Aderholt lokker en mistænkt ind i deres net.

7: The Committee on Human Rights

Da Paige bliver endnu mere viklet ind i forældrenes verden, tager spændingerne med Matthew Beeman til. Stan står over for konsekvenserne af, at han bluffede over for FBI.

8: Immersion

En hemmelighed bringer Elizabeth og Paige tættere sammen. Olegs hemmeligheder sætter ham under KGB-mistanke,mens han er i Moskva.

9: IHOP

Philip og Elizabeth bliver sat ud af kurs, da sagerne med Tuan tager en uventet drejning. I mellemtiden fremsiger Henry et opsigtsvækkende forslag, og Stan har et foruroligende møde med Frank Gaads enke.

10: Darkroom

Paiges snageri fører frem til, at Philip og Elizabeth skal træffe et valg, der kan forandre balancen i deres liv for evigt. Stan og Aderholts rekruttering af Sofia bærer pludselig frugt.

11: Dyatkovo

En overraskelsesopgave fra Centret deler vandene hos Philip og Elizabeth og tvinger dem ud i et øjeblik af dyb krise. Stan giver Henry en tur til FBI - men kommer han til at se for meget?

12: The World Council of Churches

Mens Philip og Elizabeth døjer med en vigtig beslutning, tager Tuan sagerne i egne hænder i Morozov-operationen. Tilbage i Rusland kolliderer Olegs undersøgelse med det sovjetiske systems realiteter.

13: The Soviet Division

Phillip og Elizabeth løber om kap med uret, da et liv hænger i i deres hænder. Stan står over for en usikker fremtid.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer