Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Americans

Sæson 4
13 afsnit
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Handling:
Efter at Philip og Elizabeth har afsløret deres ægte identitet over for datteren, Paige, må de forsøge at efterleve hendes bedste interesser og samtidig skjule deres mange identiteter, for at beskytte dem alle. FBI naboen Stan nærmer sig stille og roligt i hans nu ekstra fokuserede søgning på KGB agenter. Samtidig har han formet et stærkt bånd til Philip og Elizabeths søn, Henry.
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

1: Glanders

I sæsonpremieren på The Americans ser Philip og Elizabeth på, hvad der vil ske, hvis alt, de har beskæftiget sig med, bliver blotlagt! Hvad vil der ske, når FBI lærer om Genes selvmord? Hvordan vil Pastor Tim forholde sig til afsløringen af, at de er russiske spioner? Og vil de være i stand til at håndtere en ny farlig opgave, der omhandler biokemiske våben?

2: Pastor Tim

Philip forsøger, med stigende desperation, at slippe af med en følsom og farlig pakke. Samtidig nærmer spændingen i familien Jennings' hus sig kogepunktet, da Paige deler en hemmelighed.

3: Experimental Prototype City of Tomorrow

Paige håndterer nye udfordringer, der følger med hendes families hemmelige liv - mens Philip og Elizabeth kæmper for at bevare deres dække, uden at ødelægge deres datter.

4: Chloramphenicol

En ødelæggende fejl under en mission kræver, at Philip, Elizabeth, William og Gabriel konfronterer deres patriotismes styrke. ... og deres egen dødelighed. I Rusland, har Nina, i bestræbelserne på at blive et bedre menneske, måske sat sit liv på spil.

5: Clark's Place

Philip tvinges til at genoverveje sit liv med Martha og må foretage sig et knusende valg, hvorfra der ikke er nogen vej tilbage.

6: The Rat

Martha ser endelig se sandheden i øjnene, - og hendes liv bliver aldrig det samme. En isnende ny udvikling i Williams arbejde tvinger Jennings ansigt til ansigt med, hvad en biologisk krig ville betyde.

7: Travel Agents

KGB og FBI indgår begge i kapløbet om at opspore en betydelig agent ... alt er på spil.

8: Magic of David Copperfield V

Familien Jennings nærmer sig et sammenbrud, da både Philip og Elizabeth skal håndtere loyale agenter. Vil de kunne komme i gennem det med deres patriotisme - og deres metale helbred - intakt?

9: The Day After

Filmen 'The Day After' får premiere i biograferne, hvilket giver alle et tydeligt billede af den Kolde Krigs konsekvenser. Vil Elizabeth kunne afslutte den smertefulde 'Patty' operation med filmen i tankerne?

10: Munchkins

Da Paiges tidligere indiskretion truer med at dukke op til overfladen igen og ødelægge familien, begynder Philip og Elizabeth at opføre sig underligt - og Paige revurderer, hvem hendes forældre virkelig er.

11: Dinner for Seven

Elizabeth fuldender de sidste trin i en meget personlig operation,... men til hvilken pris?

12: A Roy Rogers in Franconia

Mens Paige bearbejder sidste episodes traumer, ser hun sin mor i et nyt lys. Hun finder ud af, hun har arvet nogle af sine forældres evner. Har Oleg nået bristepunktet med Stan?

13: Persona Non Grata

I den eksplosive sæsonfinale befinder Philip og Elizabeth sig i et højrisiko kapløb med FBI for at inddrive en farlig pakke. Vil de nå det i tide? Og vil Paige følge i sine forældres fodspor?

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer