Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Americans

Sæson 3
13 afsnit
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Handling:
Spændingen stiger i tredje sæson af kold krigs dramaserien. Philips alias er blevet gift sin største kilde, Martha, men situation spidser til, da Martha ønsker at starte en familie. Naboen Stan kæmper en personlig kamp om både at genopbygge forholdet til sin fremmedgjorte kone, - mens han må leve med at have valgt FBI og sit land for sin tidligere kilde og affære, Nina, der nu er sendt tilbage til Moskva. Samtidig finder Philip og Elizabeth sig trængt op i en krog, efter KGB har gjort det klart, at de ønsker at indsluse datteren Paige i "familieforetagendet".
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

1: EST Men

Spændingerne stiger mellem Philip og Elizabeth, da de er uenige om håndtering af ordrer fra centret. Da Elizabeth mister vigtig viden, hverver Philip Annelise til en mission med et uventet resultat. Stan forsøger en ny tilgang til at redde sit ægteskab med Sandra, mens han lærer hårde nyheder om Nina.

2: Baggage

Elizabeth og Philip bliver enige om at beskæftige sig med en mission, der er gået galt, men kæmper for at forene deres stadig mere modsatrettede ideologier. Stan hilser en sovjetisk afhopper, Zinaida, velkommen til Amerika. Nina forsøger af afklimatisere sig, - og vænne sig til sin nye boligsituation.

3: Open House

Faren luren lige om hjørnet for Elizabeth og Philip, da de kommer tættere på inderkredsen af C.I.A. Afghan Group. Stan overvåger Zinaida. Agent Aderholt udfordrer Agent Gaad på en vigtig mission. Arkady beder Oleg og Tatiana om at indsamle vigtig viden. Martha foreslår en livsstils ændring for Clark.

4: Dimebag

Philip står over for et moralsk dilemma, mens han udvikler et aktiv. Philip og Elizabeths uoverenstemmelser eskalerer. Stan udvikler en teori med alvorlige konsekvenser for den nationale sikkerhed. Paige ytrer et overraskende fødselsdagsønske.

5: Salang Pass

Philip jonglerer de mange kvinder i hans liv, mens Elizabeth tager drastiske foranstaltninger for at fuldføre en mission. Stan udformer en plan for at redde Nina i samråd med en usandsynlig allieret.

6: Born Again

Gabriel har overraskende oplysninger. Elizabeth begynder at tage familieanliggender i egen hånd. Stan modtager foruroligende nyheder fra sin fortid og vender sig mod Sandra for støtte.

7: Walter Taffet

Philip og Elizabeth føler presset fra en ny familiehemmelighed, mens de følger op på KGBs interesser i Sydafrika. Stan møder udfordringer både på arbejdspladsen og derhjemme. Martha konfronterer en chokerende udvikling.

8: Divestment

Martha og Clarks ægteskab møder dets mest udfordrende prøve til dato. Mens presset på Philip intensiveres, henvender Elizabeth sig til Gabriel med en vanskelig anmodning. Nina modtager en ny opgave, der genforbinder hende med hendes fortid.

9: Do Mail Robots Dream of Electric Sheep?

Philip og Elizabeth kæmper med alvolige uventede følgeskadevirkninger. Stan og Oleg udklækker en risikabel plan for at hjælpe med at redde Nina.

10: Stingers

Philip og Elizabeth implementerer en plan for C.I.A.'s Mujahideen besøgende. Spændingerne eskalerer i familien Jennings' hjem.

11: One Day in the Life of Anton Baklanov

Philip og Elizabeths hjemme- og arbejdsliv kolliderer i nye og farlige situationer. Nina kæmper for at finde ud af hendes næste skridt. Arkady tildeler Oleg og Tatiana en operation med usikkert potentiale.

12: I Am Abassin Zadran

Martha er vært for en uventet gæst. Philip og Elizabeth skal overbevise en Mujahideen Kommandør. Paige raser ud.

13: March 8, 1983

Elizabeth og Paige tager en tur, der fører dem ind på forræderiske terratorium. Efter en følelsesladet mission, henvender Philip sig til en usandsynlig kilde for at finde trøst. Stans plan om at redde Nina kulminerer på uforudset vis.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer