Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Americans

Sæson 2
13 afsnit
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Handling:
The Americans er fyldt med flere farer, intriger og hede affærer. Den teknologiske udvikling har eskaleret den kolde krig, og KGB-agenterne Elizabeth og Philip Jennings står over for en voksende trussel om at blive afsløret. Som deres opgaver bliver farligere og farligere, kommer deres familie i større og større fare, og deres loyalitet kommer på prøve som aldrig før.
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

1: Comrades

Elizabeth kommer tilbage fra sin skade og lige ind i hvad der skulle have været en rutine mission - men det går helt galt, det efterlader hende og Philip i frygt, ikke kun for sig selv, men for hele deres netværk ... og familie.

2: Cardinal

Da Philip undersøger udfaldet fra den sidste operation, bliver Elizabeth tæt på hjemmet, hun er bekymret for sin familie, indtil hun får en mystisk nødsignal.

3: The Walk In

Philip og Elizabeth fuldføre deres næste mission - men ikke uden komplikationer - og Philip frygter for Elizabeths parathed for øget action. Stan sporer en KGB walk-in, som fører til megen ros på arbejdet og øget tilknytning og afhængighed, til Nina.

4: A Little Night Music

Lige da Philip og Elizabeth tror, ??de har en rolig vej forude, vender en gammel ven tilbage og komplicere tingene. Ikke alene skal de opsnappe et mål, der kunne vise sig at være værdifuldt for Sovjetunionen, men også nødt til at tage på et vigtigt mission uden støtte fra centret.

5: The Deal

Philip og Elizabeth bliver endelig tildelt en ny behandler, fordi Philip arbejder på at rydde op efter rodet på den sidste opgave. Og Elizabeth, der er i forklædning som Clarks søster, Jennifer, gør sit bedste for at glatte tingene ud med Martha.

6: Behind the Red Door

En farlig Naval officér bliver nøglen til Philip og Elizabeths mission, samt en potentiel trussel mod deres families sikkerhed. Lucia, en Sandinista efterretningsofficér arbejder med Jennings, og har til opgave at give Elizabeth adgang til Capitol Hill.

7: Arpanet

Philip bruger sin agent, Charles Duluth, for at hjælpe med at få adgang til en tidlig udgave af internettet, så KGB kan spionere på det offentlige amerikanske kommunikations system.

8: New Car

Philip og Elizabeth finder sig begge nødsaget til at tage smertefulde beslutninger i deres forskellige missioner. Stan kæmper for at få adgang til et amerikansk militær program, der kunne et skridt foran i sin kamp med Oleg.

9: Martial Eagle

Philip og Elizabeths længe planlagte mission bliver slem, det påvirker hver af dem på forskellige måder. Stan graver dybere på arbejdet da hans personlige liv fortsætter med at gå dårligt.

10: Yousaf

En ny mission med internationale farer får Philip til at opfordrer Annelise til at hjælpe, da en gammel fjende vender tilbage til DC med en vendetta. Stan gør en opdagelse, der kunne sætte FBI på sporet af illegale indvandrere.

11: Stealth

Elizabeth gør en chokerende opdagelse om Kate. Philip forfølger en kontakt for at få oplysninger om den nye Stealth-teknologi. Stan fortsætter sin forfølgelse af illegale indvandrere.

12: Operation Chronicle

Med Larricki hælene, skynder Elizabeth at få Jared væk, mens Philip gør Fred klar til en afgørende mission. Arkady tager endelig et skridt, hvilket tvinger Stan til at tage et umuligt valg.

13: Echo

Nina finder ud af, at hendes fremtid ligger i Stans hænder. I mellemtiden, flyttes Paige og Henry i sikkerhed, mens deres forældre forsøger at fuldføre deres mission.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer