Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Americans

Sæson 1
13 afsnit
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Handling:
Elizabeth og Phillip Jennings er et helt almindeligt par med dejlige børn, og de er vellidt af deres naboer og kollegaer over hele linien. Men der er noget under den polerede overflade. Vi er nemlig midt i Den kolde krig. Ronald Reagan er i Det Hvide Hus, og Elizabeth og Phillip er i virkeligheden russiske spioner, undercover i fjendeland midt i en meget paranoid tid!
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

1: Pilot

Phillip og Elizabeth fremstår som et ganske almindeligt ægtepar, der bor i en forstad til Washington under Den Kolde Krig i 1980´erne. Men de er i virkeligheden specialtrænede KGB-spioner, som skal kidnappe en højtstående afhopper og sende ham tilbage til Sovjet.

2: The Clock

Spionparret har fået den tilsyneladende umulige opgave at gemme hemmelige mikrofoner i forsvarsministerens kontor, inden et vigtigt møde om seks dage.

3: Gregory

Mens Stan efterforsker Phillip og Elizabeths kammerats død, bliver parret chokeret over at opdage, at han havde en kone, som de ikke kendte til.

4: In Control

Et attentatforsøg på præsident Reagan skaber kaos både hos FBI og KGB. Stan lægger pres på sin nye spion for at få ham til at finde ud af, om Sovjet stod bag.

5: Comint

Phillip og Elizabeth modtager ordre om at infiltrere det kodningssystem, som FBI for nylig har taget i brug. Samtidig risikerer en KGB-agent, som er under følelsesmæssigt pres, at afsløre et vigtigt KGB-netværk.

6: Trust Me

Da KGB igangsætter en jagt på muldvarper i organisationen, resulterer det i manglende tillid mellem allierede - og mellem Phillip og Elizabeth. Stan lægger en plan, som skal beskytte Nina, men den ender med at bringe hende i endnu større fare.

7: Duty and Honor

Elizabeth og Phillip forsøger at lægge den gensidige mistillid bag sig. Samtidig arbejder Elizabeth på at genvinde kontrollen over en af sine agenter, mens Phillip genforenes med en kvinde fra sin fortid.

8: Mutually Assured Destruction

Phillip og Elizabeth opdager, at de indgår i et kapløb mod deres FBI-nabo, da de får til opgave at forhindre et attentatforsøg på højtstående amerikanske videnskabsmænd. Samtidig bliver Elizabeth chokeret over Claudias afsløringer omkring Phillip og Irina.

9: Safe House

En rutinemission for Philip og Elizabeth går galt, og FBI går i panik over en forsvunden agent.

10: Only You

Stan kommer uden at vide det tættere på Phillip og Elizabeth, når han følger et spor, som fører ham i retning af en af Gregorys mænd.

11: Covert War

Et personligt anliggende i Moskva får Elizabeth til at tage på en mission, som bringer parret i fare både fra FBI og KGB.

12: The Oath

Phillip og Elizabeth får ordre til at møde en ny vigtig kilde, men er bange for at blive fanget.

13: The Colonel

Elizabeth og Phillip mødes med obersten, selvom de fornemmer, det kan være en fælde. Hos FBI kommer Stan stadigt tættere på at afsløre sine naboers sande identitet.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer