Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The 100

Sæson 4
13 afsnit
Ned til: Køb 199,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

Handling:
Kampen for at overleve har splittet dem, vendt dem mod hinanden og taget livet af deres nærmeste venner. I sidste sæson opstod en ny, endnu farligere trussel: A.I., der tilintetgjorde verden, byggede en hær for at kontrollere alt liv på jorden. Det var ikke længere en kamp mellem stridende fraktioner; det var en kamp for selve menneskeheden. De 100 står over for deres mørkeste kapitel til dato.
Ned til: Køb 199,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

1: Echoes

I premieren på fjerde sæson kæmper Clarke (seriemedvirkende ELIZA TAYLOR) og hendes venner med, hvordan de skal fortsætte, efter verdens skæbne er blevet afsløret.

2: Heavy Lies the Crown

Byrden ved at være leder vejer tungt på Clarke og Bellamy, da forskellige udfordringer tvinger dem til at vælge, hvem der skal leve og dø.

3: The Four Horsemen

Idet spændingerne stiger i Arkadia og Polis, fører Jaha Clarke og Bellamy mod mulig frelse.

4: A Lie Guarded

Mens Abby fører et team til et fjerntliggende sted, hvor hun håber at finde svar, sker der en voldelig forandring i kampen om lederskab og tillid i Arkadia og Polis.

5: The Tinder Box

Clarke beder desperat en tidligere allieret styrke om hjælp, i et forsøg på at undgå krig og sikre sit folks overlevelse.

6: We Will Rise

Clarke og Roan (seriemedvirkende ZACH McGOWAN) skal arbejde sammen i et fjendtligt territorium for at levere et uvurderligt aktiv til Abby og hendes team.

7: Gimme Shelter

Clarkes ankomst på øen går hurtigt galt. I mellemtiden forsøger Bellamy at undgå yderligere tragedier i Arkadia.

8: God Complex

Efter en skuffende opdagelse overvejer Clarke og Abby, hvor langt de er villige til at gå. I mellemtiden finder Jaha et spor til den mystiske Second Dawn.

9: DNR

Jasper og Bellamy tager ud på en mission. I mellemtiden kæmper Clarke for at holde freden, efter nyheden om Jahas opdagelse breder sig.

10: Die All, Die Merrily

Octavia kæmper i den endelige kamp for hendes folks overlevelse, men ikke alle er villige til at spille efter reglerne.

11: The Other Side

Seriemedvirkende Henry Ian Cusick instruerer episoden, hvor Clarke står over for konsekvenserne af hendes skæbnesvangre valg.

12: The Chosen

Mens Jaha og Kane er uenige om, hvordan de skal håndtere deres grumme virkelighed, leder Clarke en gruppe for at redde en ven.

13: Praimfaya

I sæsonfinalen er det et kapløb mod verdens ende, idet Praimfaya ankommer og tvinger vores helte til at træffe umulige valg for at sikre deres overlevelse.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer