Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The 100

Sæson 3
16 afsnit
Ned til: Køb 199,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

Handling:
Clarke Griffin og hendes bande bestående af ungdomsforbrydere er blevet genforenet med de overlevende fra rumstationen Ark, som faldt ned på jorden. På jorden blev de et utal af gange udsat for dødsensfarlige situationer fra de drabelige Grounders, der har været i stand til at overleve både bestråling, samt fra de bedrageriske Mountain Men fra det befæstede Mount Weather, hvis ellers civiliserede omgivelser skjulte en grum hemmelighed. Clarke blev skiftevis udfordret, hjulpet og forrådt af sine egne folk og alliancer med Grounder stammerne, men hun konfronterede alligevel sammen med sine venner de dødsensfarlige styrker fra Mount Weather for at komme de overlevende 'Sky People' fra arken, til undsætning. Men sejren havde en høj pris. Udfordringerne fortsætter i tredje sæson, da de ikke alene afgør hvilken slags liv de vil leve, men hvilken pris de i sidste ende skal betale.
Ned til: Køb 199,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

1: Wanheda: Part One

I første afsnit tre måneder efter at tragedien ved Mount Weather indtraf, finder vores helte ud af, at der er udsat en dusør for Clarke. Uden Clarkes viden trænger et team med Bellamy i spidsen og Kane længere og længere ind på Grounders territorie for at redde hende. I mellemtiden finder Murphy vej til huset og møder Jaha, som er på en meget anderledes mission.

2: Wanheda: Part Two

Bellamy og Kane risikerer deres liv og lemmer for at redde Clarke. I et forsøg på at holde op med at bekymre sig om sin datter, overvejer Abby at åbne Mount Weather som et hospital. I mellemtiden planlægger Murphy at forråde sin tidligere Kansler.

3: Ye Who Enter Here

Clarke har svært ved at træffe en beslutning. Bellamy opdager at der er noget i vejen. I mellemtiden planlægger Murphy at forråde sin tidligere Kansler.

4: Watch the Thrones

Clarke opdager hvem der er hjernen bag en snedig plan, mens Kane forsøger at bevare freden. I mellemtiden driver Jaspers sorg ham til hensynsløs opførsel.

5: Hakeldama

Clarkes håb om fred bliver knust på grund af en ny trussel. Raven bliver et mål, og i mellemtiden udfører Murphy et farligt svindelnummer.

6: Bitter Harvest

Clarke er splittet mellem at få hævn og udvise nåde. I mellemtiden arbejder Kane og Octavia sammen for at forhindre en katastrofe, og Abby fortsætter med at bekymre sig om Raven.

7: Thirteen

Mens Lexa forsøger at opretholde fred og orden i klanen, afslører Clarke en mystisk ny sandhed, og et flashback tager os med tilbage til menneskehedens dystre fortid.

8: Terms and Conditions

Kane søger at finde en fredelig løsning på problemet, men finder hurtigt ud af, at han måske bliver nødt til at gribe til mere drastiske tiltag. I mellemtiden har Pike mistanke om, at nogen lækker informationer fra Arkadia. Raven har en plan og beder Jasper om hjælp.

9: Stealing Fire

Clarke opdager en chokerende sandhed, og Octavia bliver tvunget til at træffe en beslutning, der kan få voldsomme konsekvenser. I mellemtiden deler Kane og Abby en stund sammen.

10: Fallen

Jaha anvender en frygtindgydende ny metode til at overbevise Abby om, at hun skal støtte ham, mens Kane er på en mission, og Bellamy opdager en ubehagelig sandhed. Monty befinder sig på samme tidspunkt i en prekær situation, og Jasper skynder sig for at redde en af hans egne.

11: Nevermore

Alie fremtvinger Ravens mørke side, mens Jaspers vrede tager til. I mellemtiden forsøger Octavia at finde sin plads i verden, og Monty bliver tvunget til at træffe en beslutning i sidste øjeblik.

12: Demons

Jaha vender tilbage til Polis, og Murphy får et overraskende besøg. I mellemtiden finder Octavia en ledetråd.

13: Join or Die

Clarke er på en mission, der kunne ændre alt. I mellemtiden får Murphy indsigt, der kan vise sig at være af afgørende betydning for hans overlevelse. Kane når bristepunktet.

14: Red Sky at Morning

Clarke, Bellamy, Octavia og Jasper rammer en tragisk vejspærring. I mellemtiden gør Raven og Monty en vigtig opdagelse.

15: Perverse Instantiation, Part One

I den første af sidste afsnits to dele finder Clarke håb det mest usandsynlige sted. I mellemtiden tager Alies masterplan form.

16: Perverse Instantiation, Part Two

I den anden del i sidste afsnit forbereder alle sig på det endelige opgør, da de begynder at se realiteterne i øjnene i deres tragiske situation i denne episke og tankevækkende afslutning.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Brugernes anmeldelser

19/03/2017 : Anonym bruger
Perfect!
The best serie ever! Now we would just like season 4!!!!!

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer