Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The 100

Sæson 2
48 afsnit
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Handling:
I den første sæson opdagede de, at jorden ikke helt var, hvad de havde forestillet sig - og at de ikke var alene. De overlevende fra det nukleare ragnarok har skilt sig op i farlige fraktioner, herunder Grounders, Reapers og Mountain Men. I den første sæsonfinale forsøgte alle de overlevende fra Ark at vende tilbage til jordens overflade, og The 100 kæmpede for deres liv i kampen mod Grounders. I anden sæson er Clarke og Monty blevet taget til fange af Mountain Men. og de holdes til fange inde i Mt. Weather, men alle de andres skæbne er uklar.
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

1: The 48

I sæsonpræmieren holdes Clarke stadig fanget, men Bellamy, Finn og Ravens skæbne er stadig ukendt. Samtidig må de overlevende på Ark stå ansigt til ansigt med en farlig ny verden.

2: Inclement Weather

Efter at have opdaget at Jasper stadigvæk er i live, tager Clarke, Bellamy, Octavia, Finn og Monty af sted for at finde deres ven og de bliver chokerede over, hvad de opdager.

3: Reapercussions

Intet er, som det ser ud. Da Clarke opdager et rædselsvækkende projekt, der finder sted i Mount Weathers medicinske afdeling, slår hun sig sammen med en usandsynlig allieret.

4: Many Happy Returns

Efter Clarke bliver forrådt, tager hun sagen i egen hånd og viser, at hun ikke har tænkt sig at give op uden kamp. Bellamy, Finn og Murphy er i kapløb med tiden for at redde en fremmed.

5: Human Trials

Kane står i spidsen for en fredsmission med Grounders, og Lincoln får en smertefuld oplevelse. Finns søgen efter Clarke tager en voldelig vending. Kane står i spidsen for en fredsmission med Grounders, og Lincoln får en smertefuld oplevelse.

6: Fog of War

Spændingen er høj mellem Clarke og Finn, og Octavia står ansigt til ansigt med sit største mareridt. Jasper og Monty opdager sandheden om Mt. Weather, og Wallace er ved at blive forrådt.

7: Long Into an Abyss

Clarke finder på en dristig ny plan for at stoppe Grounders' angreb, hvilket fører Abby til at tage en desperat beslutning. Jasper og Monty sætter spørgsmålstegn ved deres nye venners motiv.

8: Spacewalker

Clarke vender tilbage til Camp Jaha med katastrofale nyheder. Finn kæmper med konsekvenserne af sine handlinger. Abby får oplysninger fra en uventet kilde og gør sig klar til kamp.

9: Remember Me

Clarke går på kompromis med Lexa og Indra, mens den rasende Raven mister kontrollen over sine følelser. Et træk truer med at ødelægge alliancen mellem Sky People og Grounders.

10: Survival of the Fittest

Clarke og Lexa møder en ny fjende, mens Bellamy og Lincoln bryder ind på Mt. Weather. Samtidig hjælper Murphy Jaha med at konfrontere sin fortid, og Indra giver Octavia et tilbud.

11: Coup de Grâce

Bellamy og Lincolns forsøg på at snige sig ind på Mount Weather får alvorlige konsekvenser, og Abby kæmper for at beholde sin kontrol, mens Clarke træder til i sin nye rolle som leder.

12: Rubicon

Spændingen mellem Clarke og Abby tilspidses, efter Clarke går for langt. Raven hjælper Bellamy med at finde rundt i Mount Weather, hvor bristepunktet er nået.

13: Resurrection

Clarke begynder at stille spørgsmålstegn ved Lexas beslutninger som leder, og Abby forsøger at hjælpe den sårede Kane. Samtidig på Mount Weather påtager Jasper sig rollen som leder.

14: Bodyguard of Lies

Clarke og Lexa skændes inden slaget. Raven er desperat for hjælp og sender bud efter Wick. Jaha og Murphy løber ind i en farlig vejspærring, mens Bellamy er i kapløb med tiden.

15: Blood Must Have Blood (1)

Mens Clarke og Lexa forbereder sig til slaget, tvinges Octavia og Lincoln til at tage en svær beslutning i første halvdel af den episke sæsonfinale.

16: Blood Must Have Blood (2)

I anden del af den episke sæsonfinale fortsætter rejsen til City of Light. Clarke får hjælp fra en uventet kilde, og Lincoln får hævn

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer