Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Terminator: Genisys

2 timer 03 minutter
6.5
Fra: Køb 19,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 19,-
Trailer:
Handling:
I en postapokalyptisk fremtid udkæmper mennesker og maskiner en drabelig kamp. Nøglen til menneskehedens overlevelse er oprørslederen John Connors mor, Sarah. Hun må for enhver pris holdes i live, så John sender sin sergent, Kyle Reese, tilbage i tiden til 1984 for at sikre hendes eksistens. Nu befinder Reese sig i en fremmed fortid, hvor en avanceret maskine har til opgave at eliminere Sarah Connor. Kyle Reese og Sarah Connor må nu danne alliance med en aldrende cyborg for at bekæmpe deres fælles fjende og bringe balance i tidslinjen.
Trailer:

Terminator: Genisys - den nyeste i rækken

I Terminator: Genisys udkæmper menneskene og maskinerne en drabelig og episk kamp i en postapokalyptisk fremtid. For at menneskene skal overleve er nøglen til succes oprørslederen John Connors mor, Sarah. Hun skal altså holdes i live for enhver pris. Derfor sender John sin sergent, Kyle Reese, tilbage i tiden, tilbage til 1984, for at sikre mor Sarahs eksistens. Dermed ender Kyle i en ukendt fortid, hvor en avanceret og vild maskine har til opgave at det gøre af med Sarah Connor. Det er nu op til Kyle og Reese at danne en alliance med en gammel cyborg, så de kan bekæmpe deres fælles fjende og ikke mindst, så de kan bringe balancen tilbage i tidslinjen. Denne Terminator film er den nyeste i en lang række af fede og actionfyldte film, der har været med til at gøre Arnold Schwarzenegger til den helt store superstjerne, han er gået hen og blevet. Sidenhen er der også blevet produceret to film til ære for, og med fokus på, Sarah Connor. Denne film er nummer fem i rækken og byder både på en slags gengivelse og byder derfor også på elementer fra de tidligere film, men alligevel vil du helt sikkert også nye og spændende ting i filmen, som du måske ikke lige havde regnet med. Hvem ved? Måske får du dig endda et par overraskelser med på vejen.

Vidste du at?

Trivia

Jason Clarke er den sjette skuespiller, der har spillet rollen som John Connor. Dette får folk til at kalde ham Rusty Grisworld af Terminator serien, da allerede fem andre har spillet rollen som John Connor og givet ham nyt liv hver gang.

Goofs

Den sidste del af filmen finder sted i 2017. Da det bliver gjort klart, at Genisys tager over for militæret, vises der to misiler. Det første er et Nike Hercules; det sidste var deaktiveret i 1988. Det andet var et Hawk, som man ikke lavede mere i USA fra 2002.

Citat

Kyle Reese: Vil du virkelig have, at vi skal rejse frem i tiden i den der? Sarah Connor: Ja da, vi kan ikke have noget på os. Kyle Reese: Ja tak, jeg ved godt hvordan det fungerer at rejse i tiden.

Terminator: Genisys - som du vil have det

Køb Terminator: Genisys eller lej Terminator: Genisys. Her hos Blockbuster kan du se film, så det machter dig og dine behov. Lej den, hvis du kun vil se den en enkelt gang eller køb den, hvis du vil have den for good. Hos os betaler du kun for det, du ser - du betaler ikke engang, eller binder dig, for et abonnement, som man gør mange andre steder. VI har altid de nyeste film og selv præmiere film, kan du se billigt. Tjek det hele ud på http://blockbuster.dk/om

Terminator: Genisys er den 5. i rækken i denne fantastiske serie. Frem med tæpperne og popcornene og hop ind i sofaen. Med denne film er du sikret en hyggelig aften.

Læs mere om Terminator: Genisys
 • Udgivelsesår: 2015
 • Spilletid: 2 timer 03 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 19,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.5

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer