Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Teorien om alting

2 timer
7.7
Fra: Køb 19,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 19,-
Trailer:
Handling:
Da Stephen Hawking starter på det prestigefyldte Cambridge University i 1960'erne forelsker han sig i den kunsthistoriestuderende Jane Wilde. Hawking får kort efter konstateret den nervesvækkende sygdom Amyotrofisk Lateral Sklerose (ALS), men i kampen mod hårde odds og dystre forudsigelser fra lægerne bliver kærligheden deres stærkeste våben. Samtidig arbejder Hawking på en banebrydende teori om kosmos og kvante-tyngdekraft.
Trailer:

Se den oscarvindende film Teorien om alting

Er du i humør til en uhyre god film med skuespil i verdensklasse, og som er bygget på virkelige hændelser, så se med her. Filmen Teorien om alting er en på en gang stærk og smuk beretning om den verdenskendte britiske fysiker og videnskabsmand, Stephen Hawking, der i en ung alder bliver ramt af sygdommen ALS. En sygdom som kun giver ham to år mere at leve i. Vi følger ham og kampen for stadig at holde sammen på kærligheden, familien og ikke mindst sin passion for fysikkens og kosmologiens verden trods den frygtelige sygdom. En passion, der den dag i dag - uden at komme til at sige for meget om filmens indhold - gør, at han stadig er en af verdens førende teoretiske fysikere. Han er især kendt for sine mange teorier om de såkaldte sorte huller inden for fysikken. I hovedrollen ses skuespilleren, Eddie Redmayne (også kendt for blandt andet Les Miserables og Den danske pige), som leverer en eminent præstation, og som fuldt fortjent vandt den prestigefyldte Oscar-statuette for bedste mandlige hovedrolle ved Oscaruddelingen i 2015. I rollen som Stephen Hawkings hustru, Jane, ses skuespillerinden Felicity Jones, der også i høj grad formår at give seerne et smukt signalement af den pårørende, og som var nomineret for bedste kvindelige hovedrolle. Alt i alt et romantisk, usentimentalt og skønt drama med skuespilpræstationer i absolut topklasse.

Vidste du at?

Trivia

Vidste du, at det tog tekstforfatter, Anthony McCarten, 10 år at få sin fortælling gjort til en film?, Vidste du, at hovedrolleindehaveren Eddie Redmayne kun mødtes med filmens hovedperson, Stephen Hawking, én gang, inden at de gik i gang med at filme?

Goofs

Da Jane taler med Stephen i telefonen på kollegieværelset, har hun allerede en ring på sin venstre finger. Da de spiller croquet, er den pludselig at finde på hendes højre finger, og senere forsvinder den helt, indtil efter deres bryllup.

Citat

"Det har været en stor fryd at se denne mand trodse enhver forudsigelse både videnskabeligt og personligt", "Man ved aldrig, hvorfra det næste gennembrud kommer, eller fra hvem", "Uanset hvor vanvittigt livet kan forekomme, er der, hvor der er liv, håb"

Teorien om alting er både stærk og smuk

Hos Blockbuster kan du det hele. Lej Teorien om alting eller køb Teorien om alting, valget er dit. Du bliver med garanti ikke skuffet over denne smukke autentiske fortælling om den britiske fysiker Stephen Hawking, som er instrueret af James Marsh. Filmen vandt flere Oscar-statuetter ved den prestigefyldte prisuddeling sidste år, blandt andet for bedste mandlige hovedrolle, og var også nomineret i flere andre kategorier. Find popcornene frem og nyd en film, der helt sikkert gør indtryk på dig i lang tid fremover.

Filmen Teorien om alting er for dig, der ønsker en romantisk, men samtidig oplysende film. Skuespillet er i en klasse helt for sig, og det høstede både Oscar-nomineringer og priser.

Læs mere om Teorien om alting
 • Udgivelsesår: 2014
 • Spilletid: 2 timer
 • Censur:
  Fra: Køb 19,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.7

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer