Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Tømmermændsfilm 43 titler

Sorter efter:

Tømmermændsfilm 43 titler

Sorter efter:

Tømmermændsfilm hos Blockbuster

 

Mange af os kender det ganske fint selv. Det er dagen derpå og man magter ikke rigtig andet end at smide en film på. Det har måske været en meget festlig aften dagen inden, og kræfterne er ikke til meget mere end at slænge sig i sofaen og pleje tømmermændene. Heldigvis er du kommet korrekt, for her på blockbuster.dk kan vi tilbyde et kæmpe udvalg af tømmermændsfilm fra de forskellige genretyper som er kendte for at gøre det godt dagen derpå. Vi taler alt fra action og sci-fi rabalder, til sjove komedier og stand-up der kan hjælpe dig med at få humøret op at toppe igen på trods af dine tømmermænd.

Slå hjernen fra og nyd en rigtig actionfilm eller en gang sci-fi rabalder

 

Tømmermænd og actionfilm går hånd i hånd for mange. Et rigtigt action-brag kan meget vel være den ultimative tømmermændsfilm. Mange actionfilm kræver ikke den store hjerneaktivitet, hvilket kan være et rigtig godt match i en situation hvor kraniet gør lidt ondt. Sci-fi og i særdeleshed det man kunne kalde sci-fi rabalder rammer også plet når det handler om at finde energien frem igen efter en våd aften i byen.

Bring det gode humør tilbage med en komedier eller et stand-up show

 

Dagen derpå kan som bekendt være ganske hård, og det er ikke altid at humøret er helt i top når man vågner op med tømmermænd og ondt i håret. Tømmermændsfilm kan også rigtig fint være en komedie eller eventuelt et stand-up show. Er du tømmermændsramt så kan en komedier eller et stand-up show være din redning til at få vendt humøret fra at have det lidt hårdt til at sidde i sofaen og skraldgrine. Lad sjove tømmermændsfilm i form af komedie eller stand-up være din kur mod dine ubehagelige tømmermænd.

Find både de nyeste film, samt klassikere når tømmermændene skal plejes

 

Find den rette film for dig her i vores store samling af tømmermændsfilm. Vi har både de nyeste film som de absolut første efter biograferne; samt de gode gamle klassikere og et kæmpe udvalg der spreder sig over mange forskellige genretyper. I denne samling er der fokus på action, komedier, sci-fi og stand-up, da vi primært forbinder disse genrer med tømmermændsfilm. Vi har naturligvis også en lang række andre film og filmgenrer, så du skal endelig bare fortsætte med at udforske vores side. Plej dine tømmermænd med en god film hos Blockbuster hvor du har mulighed for både at leje eller købe film og serier.