Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Teenage Mutant Ninja Turtles - Out Of The Shadows

1 timer 48 minutter
6.0
Køb 149,-

* Skal udfyldes

Køb 149,-
Trailer:
Handling:
Teenage Mutant Ninja Turtles er tilbage for at slås mod større og slemmere skurke sammen med April O'Neill og den hockeymaskerede allierede Casey Jones. Efter superskurken Shredder undslipper varetægt, slutter han sig sammen med Bebop og Rocksteady for at udløse en djævelsk plan om at overtage verden. Mens Michelangelo, Donatello, Leonardo, og Raphael forbereder sig på at kæmpe mod dem, står de pludselig overfor en endnu større trussel med lignende intentioner - den berygtede Krang.
Trailer:

Teenage Mutant Ninja Turtles – Out Of The Shadows – Sidste skud i stjerneserien om mutanterne

Nu er Teenage Mutant Ninja Turtles tilbage for endnu engang at skulle rede verden fra onde skurke. Denne gang er de oppe imod endnu ondere skurke, end hvad de har været tidligere, og det kræver en endnu større indsats fra Michelangelo, Donatello, Leonardo og Raphael. Hvis du har set en af de tidligere Teenage Mutant Ninja Turtles film, vil du elske den seneste ”Teenage Mutant Ninja Turtles – Out Of The Shadows”. Her er der skruet op for action og spænding, og det er en film, som både voksne og børn kan blive underholdt af. Sammen med April O’Neil og Casey Jones skal de muterede skildpadder nu kæmpe mod den farlige skurk Shredder, der er sluppet fri fra fængslet. Han har i Teenage Mutant Ninja Turtles – Out Of The Shadows slået sig sammen med de andre skurke Bepob og Rocksteady for at udløse deres onde plan om at overtage verdensherredømmet. Alt imens de muterede skildpadder står op imod denne kæmpe trussel, bliver de også konfronteret med den endnu større trussel, nemlig den farlige og berygtede Krang. Hvis de skal lykkes med at redde verden, kræver det nu en endnu større indsats end nogensinde før.

Vidste du at?

Trivia

Lagde du mærke til, at der var en bil med nummerpladen ”Mirage84” i filmen? Ninja Turtles serien blev nemlig startet af Mirage Comics tilbage i 1984.

Goofs

Under mutationen af Bepob og Rocksteady bliver Bepobs støvler ødelagt totalt på grund af, at mutationen gør ham større, men i scenen lige efter hans mutation er støvlerne igen helt normale. Når Bepob og Rocksteady sidder i baren og snakker om at overtage magten, nu hvor Shredder er ude af billedet, ser man Rocksteadys øl fra både højre og venstre side. Hver gang man ser fra den højre side er hans øl halv fuld, men når der bliver filmet fra venstre side, er den næsten helt tom.

Citat

Michelangelo: [chuckles at Bebop] “Dude, bringing back the mohawk! Good for you!” Bebop: “Oh ho ho, you all got jokes, huh? Well, let's see how funny you are after we bash your heads in!” [Bebop and Rocksteady attack] [an unmutated turtle looks down at Raph as he kisses the ground] Raphael: “Well, uh, this is awkward.”

Teenage Mutant Ninja Turtles – Out Of The Shadows – Spændende familiefilm med masser af action

Hvis du er stor fan af de muterede skildpadder, kan du nu endelig få den seneste film “Teenage Mutant Ninja Turtles – Out Of The Shadows” hjem i din samling. Du kan fra i dag købe eller leje den hos Blockbuster, så både du og dine børn kan have massevis af sjov og action hjemme i stuen.

Hvis du har set de andre Teenage Mutant Ninja Turtles film, er det et must at tilføje denne til samlingen, men selv for dig, der ikke har set nogle af de andre film, vil du kunne blive underholdt til det yderste med denne sjove film.

Læs mere om Teenage Mutant Ninja Turtles - Out Of The Shadows
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 48 minutter
 • Censur:
  Køb 149,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.0

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer