Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Taboo

Sæson 1
8 afsnit
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Handling:
Taboo udspiller sig i 1814 og følger James Keziah Delaney, en mand, som har set jordens mørkeste steder og vender forandret tilbage. Man antog, at han har været død længe, men han vender hjem til London fra Afrika for at arve resterne af sin fars handelsimperium og genopbygge sin tilværelse. Men hans fars arv viser sig at være en vanskelig opgave, og med fjender overalt må James færdes gennem mere og mere komplekse territorier for at undgå sin egen dødsdom. Blandt sammensværgelser, mord og forræderi udfolder et mørkt familiemysterium sig i en sprængfarlig fortælling om kærlighed og svig.
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

1: Episode 1

Efter ti år i Afrika vender James Delaney tilbage til London i 1814 for at modtage en mystisk arv, som hans far har efterladt til ham.

2: Episode 2

Da James Delaney samler sin gruppe fordømte mænd, truer en uventet ankomst med at forstyrre hans planer.

3: Episode 3

James Delaney beslutter sig for at tage drastiske midler i brug for at beskytte sig mod de personer, der ønsker hans bortgang.

4: Episode 4

James Delaney er sortlistet og forsøger at beskytte sine forretninger med ethvert tænkeligt middel.

5: Episode 5

James Delaney afpresses til at begive sig ud på en farlig mission, mens fjendtligheden mellem kongemagten og selskabet eskalerer til et nyt niveau.

6: Episode 6

Det Ostindiske Kompagni erklærer krig mod James Delaney, mens en familieåbenbaring fører ham mod mørke og hjemsøgte steder.

7: Episode 7

Et knusende forræderi bringer James Delaneys frihed i fare.

8: Episode 8

Mens James Delaney planlægger sin flugt, sætter den rasende prinsregent en sidste plan for at knuse ham i værk.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer