Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

T2 Trainspotting

1 timer 58 minutter
7.3
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Filmens hovedpersoner: Renton, Sick Boy, Begbie, Spud
Handling:
Så gik der 21 år. Meget har ændret sig, men meget er også forblevet det samme. Mark Renton vender tilbage til det sted, som er det eneste sted, han nogensinde har kunnet kalde 'hjem'. Her venter også de gamle venner - og uvenner - Spud, Sick Boy og Begbie. Men der er også andet, der venter ham - sorg, tab, hævn, had, venskab, kærlighed, længsel, frygt, fortrydelse, stoffer, selvskade og trusler på livet - alle står de klar til at byde ham velkommen og igen inkludere ham i livets rutsjebaneture.
Trailer:
Filmens hovedpersoner: Renton, Sick Boy, Begbie, Spud

T2 Trainspotting er efterfølgeren af Trainspotting. I denne nye film ser vi, hvordan vennerne har det efter 20 år. Her er virkelig drama for alle pengene, så sæt dig godt til rette og lad dig underholde.

T2 Trainspotting - Mark Renton vender tilbage

T2 Trainspotting er en fortsættelse på filmen Trainspotting. Den første film, Trainspotting, var en af de helt store film for 20 år siden, og hele tidens generations tidsånd blev samlet i en enkelt film , som handlede om det værste ved Edinburghs ungdom. Her, hele 20 år efter, Trainspotting havde præmiere, vender de tidligere venner tilbage, og denne gang er det Danny Boyle, som står får filmen som instruktør, og han får virkelig reflekteret over vennernes skæbne efter den første film. I den første films afslutning ser vi Mark Renton, flygte til den hollandske hovedstad Amsterdam, med de 20.000 pund, som han stjal fra sine venner. I denne film vender han igen tilbage til Edinburgh, efter at han brugt de seneste 20 år i Amsterdam. Hjemme i Edinburgh venter vennerne Spud og Sick Boy, som begge har problemer med deres tilværelse, og derfor ikke har energi til at hævne sig på Mark Renton. Der er dog også Begbie, som sidder i fængsel. Han har slet ikke glemt, at Mark Renton stjal penge fra ham og de andre, og han er meget opsat på at få den hævn, som han har ventet på i så mange år. Denne film er en fantastisk drama, især grundet instruktør Danny Boyle, men så sandelig også gode skuespillere som blandt andet Ewan McGregor, Robert Carlyle, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller og mange flere.

Vidste du at?

Trivia

Da Simon og Begbie første gang mødtes på pubben, finder Simon på en historie om en fælles ven på deres rejse til Amsterdam, som genkender Mark. Karakterens navn og situation er en smule anderledes, er det sådan Simon (Sick Boy), opdager Marks opholdssted i romanen "Porno".

Goofs

I Simons (Sick Boy) lejlighed taler Mark Renton og Simon om George Best (fodboldspiller), og omkring den tid, han spillede for klubben Hibernian Football Club. Da de glider på banen, er det på Tynecastle Park, som er hjemmebane for Heart of Midlothian, og altså ikke Hibernian Football Club.

Citat

Simon: [In the Highlands with Mark and Spud to remember Tommy] I'm sorry, I'm trying very hard, but I just don't feel anything. Renton: We are here as an act of memorial. Simon: It's just nostalgia! You're a tourist in your own youth. We were young; bad things happened.

Køb eller lej T2 Trainspotting

Køb T2 Trainspotting, hvis det er en film, du vil se om og om igen. Hvis du har nok i at se den en enkelt gang, så lej T2 Trainspotting. For hos BLOCKBUSTER betaler du nemlig kun for det, som du rent faktisk ser, og du er ikke bundet op via et abonnement, som du skal betale til hver måned. Her finder du altid et hav af både nye og gamle film, som du kan se på lige præcis den måde, du vil.

Læs mere om T2 Trainspotting
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 1 timer 58 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-

  Se også disse titler

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.3

  Brugernes anmeldelser

  28/12/2017 : Anonym bruger
  Okay gensyn med kultmiljø
  Det er sin sag at vende tilbage med en god idé efter 20 år. Alligevel ligner de to film hinanden på den måde, at der ikke er meget plot, og eneste alvorlige form for action er at Rent Boy løber med kassen og hvornår han skal stå til regnskab hos Begbie. Filmen bliver altså i høj grad en hyldest til kammeratskabet og samtidig iblandet midaldrende drenges blues over spildte liv.
  Jeg nød filmen og ser også gerne en 3'er. Men stor kunst og på niveau med originalen er den slet ikke.

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer