Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Syv minutter over midnat

1 timer 44 minutter
7.5
Fra: Køb 19,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 19,-
Trailer:
Handling:
Den 12-årige Conor har det ikke nemt - hverken i skolen eller derhjemme. Hans far er flyttet til USA, og hans mor er syg. Hverdagen er fyldt med drillerier, og Conor har svært ved at finde interesse for fagene i skolen. Han længes efter at have nogen at støtte sig til. En aften, præcis syv minutter over midnat, kommer monstret. Det er et kæmpe træ-lignende væsen, og det dukker op udenfor Conors soveværelsesvindue. For Conor er det en kærkommen flugt fra virkeligheden, og det store væsen viser sig at blive en uventet allieret. Væsnet dukker op hver aften syv minutter over midnat for at fortælle historier. Kraftfulde historier. I starten er det overvældende for Conor, men snart begynder han at finde styrken til at fortælle sin egen historie og tage magten over sit liv tilbage.
Trailer:

I filmen Syv minutter over midnat møder vi den 12-årige dreng, Conor, der har det virkelig svært på mange fronter. Han finder hjælp og trøst fra en meget uventet side.

Syv minutter over midnat - monstergod film

Syv minutter over midnat er en fantastisk eventyrfilm. Vi møder den ensomme 12-årige Conor, der har det rigtig svært. Han bliver mobbet i skolen af bøllen Harry, men ikke nok med det, hans far skal også flytte helt til USA, hvor han har fået en ny familie. Men her slutter Conors udfordringer ikke, for hans mor er også dødeligt syg af kræft. Conor er derfor helt alene, hvis man ser bort fra hans bedstemor, der er meget striks og tilknappet. Conor går derfor alene med sin sorg. Han forsøger at holde sorgen på afstand ved at sidde bøjet over sin tegneblok hver aften. Men en aften, syv minutter efter midnat, bliver en af hans fantasivæsner fra blokken levende og materialiserer sig uden for hans vindue. Et gammelt takstræ med bred krone, der står ensom vagt på kirkegården, retter sig pludselig ud og viser sig i virkeligheden at være et ikke alene stort og stærkt, men også stædigt monster. Monsteret har en plan. Det vil komme til Conor og fortælle ham historier tre aftener i træk. Efter de tre aftener er det så Conors tur til at fortælle sin historie til træet. Liam Neeson (Taken) har både lagt stemme og bevægelser til træmonsteret i filmen. Sigourney Weaver (Alien) spiller bedstemoren, og moderen spilles af Felicity Jones (Rogue One: A Star Wars Story).

Vidste du at?

Trivia

Novellen "Syv minutter over midnat" var lige ved ikke at blive færdiggjort. Novellen blev nemlig skrevet af Siobhan Dowd, der døde, før hun havde færdiggjort den. Heldigvis blev historien skrevet færdig af Patrick Ness, der dedikerede historien til Siobhan Dowd,

Goofs

Conor og bøllen Harry går i filmen "Syv minutter over midnat" i samme klasse. Det giver ikke ret meget mening, da Harry er mellem tre og fire år ældre end Conor. Filmen giver heller ikke nogen forklaring på, hvorfor de går i samme klasse.

Citat

The Monster: "Here is the end of the tale." Conor: "I'm afraid." The Monster: "Of course you are afraid.It will be hard, it will be more than hard. But you will make it through, Conor O'Malley." Conor: "You'll stay?" The Monster: "I will be right here."

Saml hele familien til Syv minutter over midnat

Køb Syv minutter over midnat hos blockbuster.dk allerede i dag og saml hele familien til en god film. Hos blockbuster.dk bestemmer du selv, om du vil leje eller købe din næste film. Her er det intet dyrt månedligt abonnement. Du betaler kun for det, du ønsker at se. Blockbuster.dk giver dig altid over 8.000 titler at vælge imellem, og der kommer løbende nye til. Gå på jagt blandt de mange premierefilm og prisvindende tv-serier. Så køb eller lej Syv minutter over midnat hos blockbuster.dk.

Læs mere om Syv minutter over midnat
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 44 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 19,-

  Se også disse titler

  High-Rise
  Køb 99,- Lej 39,-
  Certain Women
  Køb 59,- Lej 49,-
  Anti Anti
  Anti
  Køb 79,- Lej 19,-
  37 37
  37
  Køb 29,- Lej 19,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.5

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer