Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Syng

1 timer 44 minutter
7.1
Fra: Køb 39,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 39,-
Trailer:
Handling:
*DANSK TALE* Koalabjørnen Buster Moon ejer et engang verdensberømt teater. Men han er desværre ved at gå rabundus. For at genvinde teatrets gamle stolthed finder den fiffige koala på den gode idé at afholde en storslået sangkonkurrence, hvor alle dyr kan deltage og vinde en stor sum penge. Han siger bare ikke til nogen, at præmien slet ikke eksisterer. Da konkurrencen går i gang, står det hurtigt klart for alle, at der er fem tydelige favoritter - en crooner-mus, en udmattet grisemor, et punk-pindsvin, en teenage-elefant med slem sceneskræk og en gangster-gorilla.
Trailer:

Filmen om panda-bjørnen, Moon, som er parat til alt for at redde sit teater, som er gået fallit. Syng fortæller om værdien af at holde sammen og om at kæmpe for en drøm.

Filmen Syng handler om venskab og store drømme.

Som barn forelsker den lille panda bjørn, Buster Moon, sig i teaterverdenen. Nu er han en voksen bjørn og ejer selv et teater, der engang var verdensberømt. Men der ikke nogen glans over teatret mere. Moon skylder mange penge, og banken kræver, at han betaler. Som en sidste udvej for at redde sin barndomsdrøm og få teatret til at blive berømt igen, får Moon den geniale ide at lave en stor sangkonkurrence. Vinderen vil få en lille sum penge som præmie...men der sker en fejl, og den "lille" præmie bliver meget stor. Den store præmie lokker mange deltagere til teatret for at deltage i en audiens, fem af dem bliver udvalgt til at deltage i et show: En meget selvglad lille mus, en stresset svinemor, en gorilla, en søn af en gangster, et pindsvin med kærestesorg og en meget genert teenage-elefant. Bedst som det ser ud til at køre godt, hober problemerne sig op for Moon igen. I sin desperation beslutter han sig for at bede den, for mange år siden, store sang-diva, Nana, om hjælp. Hun ender med at indvilge i at komme til en privat opvisning af hans show for at se, om det er værd at støtte. Men så sker katastrofen. Teatret bliver oversvømmet og ender i ruiner! Er det enden for Moon og hans teaterdrøm? Kommer elefanten, Meena, nogensinde til at overvinde sin sceneskræk, nu hvor teatret ikke eksisterer mere? Kan gorillaen, Johnny, genvinde sin fars kærlighed? Se filmen Syng og find ud af det!

Vidste du at?

Trivia

Berømte skuespillere lægger stemmer til dyrene i denne film. De meste kendte er Scarlett Johansson og Mathew Mcconaughey. Scarlett har medvirket i andre meget kendte film. The Horse Whispere og Wicky Cristina Barcelona. For bare at nævne to af dem.

Goofs

Pindsvinepigen Ash´s, kæreste spiller først i filmen guitar med venstre hånd på en venstrehånds guitar. Men lidt efter, i en anden scene, spiller han med højre hånd. Og lidt længere inde i filmen spiller han så med venstre hånd igen.

Citat

"Elsker du at synge? Jeg mener, elsker du det virkeligt?" "Selvfølgelig gør jeg det!" "Så stå på hoved ud i det Meena, for som min far altid sagde -lad ikke frygten stoppe dig fra at gøre de ting, du elsker!-"

Syng er en meget underholdende animationsfilm.

Køb Syng hos Blockbuster.dk allerede i dag. Det er meget nemt, du skal kun oprette din profil på sitet, det er gratis og giver dig adgang til et hav af gode film, både premierefilm, serier og film ,som du allerede kender, men helt sikkert gerne vil se igen. Husk, at du kun betaler for det du ser. Hvis du foretrækker at leje, så lej Syng. For hos Blockbuster kan du både købe og leje dine yndlingsfilm. Alle årets dage, og til enhver tid.

Læs mere om Syng
  • Udgivelsesår: 2016
  • Spilletid: 1 timer 44 minutter
Fra: Køb 39,-
Bedømmelser
Brugernes vurdering:
IMDB: 7.1

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer