Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Swinger

1 timer 36 minutter
6.3
Fra: Køb 19,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 19,-
Trailer:
Handling:
Adam befinder sig midt i livet. Han har en dejlig kone, en snart voksen søn og et fast arbejde - men alligevel er det ikke rigtig nok, og hans ungdoms optimisme og appetit på livet er efterhånden et fjernt minde. Selv de swinger-weekender, som konen og han gennem årene er taget på for at give det hele lidt krydderi, er blevet rutine. Naboens græs er bare grønnere, lykken altid et andet sted. Men en dag på en sådan weekendtur sker det, som bare ikke må ske i en swingerklub - Adam forelsker sig. Pladask falder han for den unge, smukke Patricia.
Trailer:

Swinger er filmen for dig, der ønsker sjov underholdning kombineret med et twist af alvor, og som gerne vil se de mange medvirkende danske skuespillere folde sig ud i et drama om ægteskaber og midtvejskriser, når der for alvor vendes op og ned på de ellers så fastlåste rutiner i løbet af den årlige swingerweekend. Et ungt par, som ikke tidligere har deltaget i weekenderne, bliver årsag til nye vinkler på ægteskaberne og swingerlivet.

Swinger - et stjernespækket, dansk komediedrama

Swinger er et stjernespækket komediedrama om Adam (Martin Buch), som er midt i livet, har fast arbejde, en næsten voksen søn, samt en dejlig kone. Adam og konen (Mille Dinesen) tager af sted på den årlige, luksuriøse swinger-weekend på Ærø. Weekenden har tidligere været det, der satte lidt kulør på deres ellers fastlåste og meget grå tilværelse, hvor græsset hos naboen med tiden er blevet grønnere og grønnere, og hvor midtvejskrisen for alvor er begyndt at banke på. Men efterhånden er også den årlige weekend med de andre swingere blevet rutine for ægteparret og i øvrigt også for de andre ægtepar, som alle er i alderen 40-45 år. Og krisen kommer bare nærmere og nærmere. Livet for Adam, som er fjernvarmesælger, ser efterhånden noget trist ud. Men det skal hurtigt vise sig, at den årlige swingerweekend får helt nye dimensioner, da den unge Patricia ankommer sammen med sin musikerkæreste. Nu vil alle bytte partner med de to unge, og det bliver et kærkomment ekstra krydderi på den eller så rutineprægede weekend. Men det skaber store udfordringer for den middelaldrende Adam, da han ikke blot nyder samværet med den unge Patricia, men også bliver forelsket i hende og hendes livsmod og anderledes tilgang til livet. Normalt er forelskelse og jalousi forbudt i swingerklubben, og Adam er ved at sætte det hele over styr, da der kommer følelser ind i billedet, og hans livslyst for alvor vækkes af Patricia. Man kunne godt få den ide, at filmens titel lægger op til et intenst og udfordrende indblik i swingermiljøet, men klubben er bare stedet, hvor handlingen foregår, og samtidig rammen om de ægteskabelige dramaer, som er filmens egentlige udgangspunkt.

Vidste du at?

Trivia

Swinger er ikke den første film, hvor Mille Dinesen og Therese Damsgaard arbejder sammen. Det har de allerede gjort tidligere i gyserfilmen Sorgenfri fra 2015, hvor vi følger en familie, som lever i en by, hvor en mystisk virus bryder ud.

Swinger et underholdende, dansk komediedrama

Køb Swinger, så får du en dansk, stjernespækkede komedie, hvor du på en sjov og underholdende måde får indblik i livets midtvejskriser for nogle middelaldrende ægtepar, som mødes en gang om året i et luksuriøst swingermiljø på Ærø. Du får masser af underholdning og gode grin, og samtidig får du også set den mere alvorlige side af ægteskabet og de udfordringer, det kan medføre for de par, der deltager i den årlige weekendtur. Lej Swinger på blockbuster.dk, når du gerne vil se en sjov film, men ikke vil bindes af faste abonnementer eller lange opsigelsesperioder. Du betaler kun for de film, du ønsker at se, og du bestemmer selv, om du vil købe filmen, så du kan se den igen og igen, eller om du foretrækker at leje filmen.

Læs mere om Swinger
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 36 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 19,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.3

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer