Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Supergirl

Sæson 2
22 afsnit
Ned til: Køb 299,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

Handling:
Cadmus angriber National City med en skurk, der er gjort stærkere med Kryptonit, og han ender med at gøre Supergirl fortræd. Kara møder sin nye chef, Snapper Carr.
Ned til: Køb 299,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

1: The Adventures of Supergirl

I premieren på sæson 2 slår Kara sig sammen med sin fætter, Superman, for at sætte en stopper for en ny trussel. Og Hank er målløs over rumkapslen, der styrtede ned sidste sæson.

2: The Last Children of Krypton

Cadmus angriber National City med en skurk, der er gjort stærkere med Kryptonit, og han ender med at gøre Supergirl fortræd. Kara møder sin nye chef, Snapper Carr.

3: Welcome to Earth

Lynda Carter lander i National City som præsident Olivia Marsdin, og Supergirl og D.E.O. får til opgave at beskytte hende mod en fremmedartet trussel.

4: Survivors

Supergirl og menneskejageren fra Mars støder på en kampklub, der ledes af Roulette. Imens begejstres Hank over at have opdaget endnu en marsboer i form af M'Gann.

5: Crossfire

Supergirl bekæmper en skånselsløs, ny bande, der er bevæbnet med teknologi fra rummet. Da Cadmus sender DEO en video, indser de, at de står bag angrebene.

6: Changing

Guardian hjælper til, efter et parasitisk rumvæsen har drænet Supergirls kræfter. Mon-El overvejer en knap så attraktiv, ny karriere, og Alex kæmper med en ny virkelighed.

7: The Darkest Place

Mens Guardian forsøger at rense sit navn, sætter Supergirl sig for at redde Mon-El fra Cadmus og ender med at stå ansigt til ansigt med Cyborgsuperman.

8: Medusa

Da Cadmus frigiver en virus, der er dødbringende for rumvæsener, sikrer Kara sig Lena Luthers hjælp. Og Barry Allen ankommer sammen med Cisco Ramon for at bede efter Karas hjælp mod en invasion fra rummet.

9: Supergirl Lives

Kara og Mon-El transporteres til en anden planet, der anføres af Roulette, hvor de undertrykte sælges som slaver. Situationen forværres af, at Kara og Mon-El ikke besidder deres kræfter.

10: We Can Be Heroes

Da Livewire bryder ud af fængslet, begiver Kara og Mon-El sig ud for at fange hende, men Mon-El sætter Supergirl over National Citys indbyggere.

11: The Martian Chronicles

Da en hvid marsboer ankommer til National City for at fange M'gann, skjuler Supergirl og Hank hende ved DEO, men han følger efter ved at ændre skikkelse.

12: Luthors

Efter Metallo bryder ud og befrier Lillian Luthor, anholder politiet Lena Luthor, men Kara nægter at tro, at hendes ven er skyldig, og hun kæmper for at rense hendes navn.

13: Mr. & Mrs. Mxyzptlk

Da Mr. Mxyzptlk, en magisk spilopmager, dukker op på Jorden og erklærer, at han elsker Kara, får hendes afvisning ham til at hærge National City.

14: Homecoming

Alex og Kara er glade for at have deres far tilbage, men tingene kører af sporet, da Mon-El bliver mistænksom og begynder at udspørge ham om hans pludselige tilbagekomst.

15: Exodus

Mens Alex søger efter Jeremiah, går Kara med til at arrangere et interview mellem Snapper Carr og Supergirl for at hjælpe med at stoppe et nyt Cadmus-komplot.

16: Duet

En ny skurk ankommer til National City, hvilket sender Supergirl i alarmberedskab. Imens får Winns kæreste, Lyra, Winn i karambolage med loven. Maggie forsøger at hjælpe Winn, men gamle tilhørsforhold kommer i vejen. Music Meister angriber Supergirl.

17: Distant Sun

Da en stor dusør udloves på Supergirl, angriber rumvæsener fra nær og fjern National City i forsøget på at dræbe Kvinden af Stål. Gæstestjernen Lynda Carter vender tilbage i sin rolle som præsidenten.

18: Ace Reporter

Da Lenas ekskæreste afslører sine gennembrud inden for nanoteknologi, anvender Kara sine journalistiske evner, hvilket fører til en farlig undersøgelse.

19: Alex

Da Alex kidnappes, må Supergirl og Maggie samarbejde om at redde hende, selvom de altid har haft forskellige tilgange til pågribelsen af forbrydere.

20: City of Lost Children

Da et rumvæsen med telekinese angriber National City, finder Guardian en skræmt dreng ved navn Marcus, som kun vil stole på James. Imens eskalerer Rheas plan.

21: Resist

Supergirl kæmper med sig selv for at afgøre, om hun skal adlyde præsidentens ordrer vedrørende Rheas seneste handlinger. I mellemtiden vender Cat Grant tilbage til National City.

22: Nevertheless, She Persisted

Supergirl udfordrer Rhea til kamp for at redde National City. I mellemtiden, vender Superman tilbage og Cat Grant tilbyder Supergirl nogle gode råd.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer