Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Suits

Sæson 5
16 afsnit
Ned til: Køb 299,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

Handling:
Grænser krydses, og alliancer udfordres i den femte sæson af Suits. Harvey har svært ved at håndtere sine følelser, fordi Donna forlader ham for at arbejde for Louis. Louis bliver forrådt, da hans søster vil have advokatbistand fra firmaet... bare ikke fra ham. Mike er på den forkerte side af loven, og da han bliver arresteret, sætter han både sit forhold til Rachel og firmaets fremtid på spil. Jessica skal beslutte, om Harvey er den rette person at have ved sin side.
Ned til: Køb 299,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

1: Denial

Mike og Rachels forlovelse bliver sat på lavt blus, da Donna forlader Harvey for at arbejde for Louis. Harvey er i fornægtelse og er overbevist om, at hun vil vende tilbage, men vil han være i stand til at håndtere det, når han opdager, at hun ikke bluffer?

2: Compensation

"Jessica mener, at Harvey udøver sin ""Donna vrede"" på Louis, da en ambitiøs seniorpartner forsøger at overtage Harveys løn. Rachels far insisterer på, at Mike og Rachel skal underskrive en ægtepagt."

3: No Refills

Mike teamer op med sin kommende svigerfar efter, at Jessica har sagt nej til hans sag. I mellemtiden, bruger Harvey Charles Barkley til at gøre gengæld mod Jack Soloff, men kampen og en anden konfrontation med Donna udløser endnu et angstanfald.

4: No Puedo Hacerlo

Louis' søster ønsker at få en skilsmisse, uden at hendes bror bliver involveret. Harvey tager hendes sag. Zane & Mike er meget uenige om deres sag.

5: Toe to Toe

Harveys rival hævder at være en forandret mand. Harveys sessioner med Dr. Agard fortsætter. Jessica beder Louis om at løse kontroverserne mellem sig selv og Harvey.

6: Privilege

Harveys forhold til Dr. Agard bliver personligt, da hun skal vidne mod en af hans klienter.

7: Hitting Home

Mike samarbejder med Jack Soloff for at co-rådgive i en sag, Esther Litt vender tilbage for at løse et problem. Donna og Harvey arbejder på deres venskab.

8: Mea Culpa

Harvey kryber til korset og undskylder overfor Louis for at have slået ham, men vil det være nok til at holde ham fra at forsøge at få hævn? Mike forfremmelse går igennem, men modstanderen i hans første sag som partner, kender hans hemmelighed.

9: Uninvited Guests

Jack Soloff påbegynder Daniel Hardmans magtspil for at komme tilbage i virksomheden og overtage Harveys klienter. Rachel opdager, at hendes mors store bryllupsplaner kan afsløre Mikes hemmelighed.

10: Faith

Hardman forbereder sin overtagelse af virksomheden. Jessica forekommer at være på vej ud, og Harvey er intetsteds at finde. I mellemtiden tyer Mike til kirken, for at komme frem til en løsning på hans dilemma angående Rachel.

11: Blowback

Mike bliver anholdt for bedrageri og tilbydes en aftale, hvis han opgiver Harvey. Rachel er meget presset efter hendes far finder ud af det. Harvey bliver tvunget til at repræsentere Mike, men holder facaden.

12: Live to Fight

Harvey vender tilbage til firmaet og Mike opfordrer dem til at gå i offensiven. Anklageren bruger Donnas far som løftestang mod Harvey. Louis finder ud af, hvem der skrev e-mail, som fældede Mike. Jessica vender sig mod Jeff Malone om hjælp i sagen.

13: God's Green Earth

Mike bliver rasende, da Anita Gibbs forsøger at skræmme Rachel til at indgå en aftale, mens han vender sig mod Dana for at få hjælp til at redde Harvey. En sønderrivende avisartikel skader virksomhedens omdømme, og får Jack og Louis til at ty til desperate foranstaltninger.

14: Self Defense

Jessica og Harvey forsøger at overbevise Mike om ikke at repræsentere sig selv under retssagen, men Anita Gibbs kommer dem i forkøbet i sidste øjeblik. Louis er bekymret om sin egen skyld, efter at han finder ud af, at Shelias hemmelige placering er fundet.

15: Tick Tock

Da Mikes sag går til juryen, bliver han distraheret af en ny sag. Jessica og Harvey udvikler en ny strategi for at holde Mike skarp, hvilket sender Louis ud over kanten med sine partnere.

16: 25th Hour

Mike tager imod en aftale, men han har store planer for Rachel, før han kommer i fængsel. Harvey henvender sig til juryformanden for at finde ud af, om Mike traf det rigtige valg. Robert Zane bruger handlen som løftestang for at forsøge at sprænge Pearson Specter Litt.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer