Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Suits

Sæson 7
10 afsnit
Ned til: Køb 299,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

Handling:
Syvende sæson af den yderst populære dramaserie, der tager fat i livet inde på og uden for et advokatkontor. Suits - sæson 07 kommer som en "Hot from USA" titel. Dette betyder, at vi løbende får et afsnit på BLOCKBUSTER, og det gør vi så hurtigt vi kan efter amerikansk tv-visning. Når man køber sæsonpakken, køber man adgang til alle afsnit i sæson 7. De første ti afsnit lander henover sommeren og efteråret 2017. De resterende afsnit starter op i marts 2018.
Ned til: Køb 299,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

1: Skin in the Game

Suits - sæson 07 kommer som en "Hot from USA" titel. Dette betyder, at vi løbende får et afsnit på BLOCKBUSTER, og det gør vi så hurtigt vi kan efter amerikansk tv-visning. Når man køber sæsonpakken, køber man adgang til alle afsnit i sæson 7. De første otte afsnit lander henover sommeren og efteråret 2017. De resterende afsnit starter op i marts 2018. Mike vender tilbage til Pearson Specter Litt, mens Harvey tager tøjlerne. Louis administrerer de nye medarbejdere. Donna og Rachel finder deres plads.

2: The Statue

Harvey kommer op at toppes med sine partnere over et dristigt træk. Mike forfølger en pro bono sag hos den juridiske klinik. Og Donnas handlinger rejser hårde spørgsmål i firmaet.

3: Mudmare

Louis og Harvey kæmper med de nye faste dynamikker. Mikes seneste succes bringer ham uventede nye arbejdsmuligheder. Og Rachels lederskab udfordres af en uforskammet associeret.

4: Divide and Conquer

Harvey, Louis og Donna skal komme overens - og hurtigt - da Bratton Gould kommer efter PSL for at have kapret en advokat. Mike og Rachel kæmper for at få sat tid af til deres bryllupsplanlægning.

5: Brooklyn Housing

Mike jonglerer sine arbejdsforpligtelser med sit løfte om at hjælpe en familie i nød. Harvey beder om Louis' diskretion, da han skal håndtere en delikat sag. Donna dyrker en mulig tilføjelse til firmaet.

6: Home to Roost

Rachel konfronterer Mike omkring hans hemmelighed efter selv at have løbet en stor risiko for at dække over ham. Harvey's forhold til Paula skaber problemer.

7: Full Disclosure

Omfanget af Alex's engagement i fængselssagen går op for Harvey, mens Mike fortsat forsøger at holde den i gang. Lipschitz tvinger Louis ud af sin komfortzone. Imens kæmper Donna for at holde sit arbejde og privatliv i balance.

8: 100

Harvey og Mike søger hjælp udefra for at overvinde en umulig situation. Et uventet møde opstår i Louis' søgen efter en ny associeret. Donna modtager et overraskende tilbud.

9: Shame

Mike foreslår et magtskifte for at styrke forretningen, men Harveys fortid komplicerer tingene. Rachel bliver overrasket, da hendes far foreslår muligheden for at arbejde sammen. Louis er mentor igen.

10: Donna

Mike og Harveys kraftbevægelse bliver modspillet og sætter dem med ryggen mod muren. Rachel frygter, at faderens dømmekraft overskygges af fortiden. Louis hjælper Alex, da hans klient kommer i krydsilden.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer