Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Suits

Sæson 7
5 afsnit
Ned til: Køb 299,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

Handling:
Syvende sæson af den yderst populære dramaserie, der tager fat i livet inde på og uden for et advokatkontor. Suits - sæson 07 kommer som en "Hot from USA" titel. Dette betyder, at vi løbende får et afsnit på BLOCKBUSTER, og det gør vi så hurtigt vi kan efter amerikansk tv-visning. Når man køber sæsonpakken, køber man adgang til alle afsnit i sæson 7. De første otte afsnit lander henover sommeren og efteråret 2017. De resterende afsnit starter op til januar næste år.
Ned til: Køb 299,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

1: Skin in the Game

Suits - sæson 07 kommer som en "Hot from USA" titel. Dette betyder, at vi løbende får et afsnit på BLOCKBUSTER, og det gør vi så hurtigt vi kan efter amerikansk tv-visning. Når man køber sæsonpakken, køber man adgang til alle afsnit i sæson 7. De første otte afsnit lander henover sommeren og efteråret 2017. De resterende afsnit starter op til januar næste år. Mike vender tilbage til Pearson Specter Litt, mens Harvey tager tøjlerne. Louis administrerer de nye medarbejdere. Donna og Rachel finder deres plads.

2: The Statue

Harvey kommer op at toppes med sine partnere over et dristigt træk. Mike forfølger en pro bono sag hos den juridiske klinik. Og Donnas handlinger rejser hårde spørgsmål i firmaet.

3: Mudmare

Louis og Harvey kæmper med de nye faste dynamikker. Mikes seneste succes bringer ham uventede nye arbejdsmuligheder. Og Rachels lederskab udfordres af en uforskammet associeret.

4: Divide and Conquer

Harvey, Louis og Donna skal komme overens - og hurtigt - da Bratton Gould kommer efter PSL for at have kapret en advokat. Mike og Rachel kæmper for at få sat tid af til deres bryllupsplanlægning.

5: Brooklyn Housing

Mike jonglerer sine arbejdsforpligtelser med sit løfte om at hjælpe en familie i nød. Harvey beder om Louis' diskretion, da han skal håndtere en delikat sag. Donna dyrker en mulig tilføjelse til firmaet.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer