Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Suits

Sæson 6
16 afsnit
Ned til: Køb 299,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

Handling:
Sjette sæson af Suits er præget af store omvæltninger. Mens Mike Ross begynder sin to års fængselsstraf for at have begået bedrageri, skal hans kolleger på Pearson Specter Litt håndtere konsekvenserne af den aftale, han indgik med politiet. Mens ansatte og samarbejdspartnere flygter fra firmaet, står Harvey, Louis, Jessica, Donna og Rachel overfor forestående retssager fra tidligere klienter. Mens Mike kæmper for at tilpasse sig fængselslivets brutalitet, er Harvey er fast besluttet på at løse situationen og redde virksomheden.

Se Suits sæson 6 online

På Blockbuster.dk kan du købe og streame hele sæson 6 af det nervepirrende, tankevækkende og populære retsdrama Suits. Suits skildrer livets gang på et advokatbureau i New York City, centreret om Mike Ross, der på trods af sin mangel på advokatuddannelse er en yderst talentfuld medarbejder for Harvey Specter. Sammen prøver de at skjule Mikes mangel på kvalifikationer. Suits er skabt af Aaron Kush, der tidligere har skrevet for hitserier som Everybody Loves Raymond.

I sæson 6 følger vi igen de dramatiske begivenheder i advokatbureauet Pearson Specter Litt (PSL), der nu præges af, at Mike skal i fængsel for bedrageri. I hans fravær forsøger resten af PSL at håndtere hverdagens problemer og deres krævende klienter. Igen brillerer Gabriel Macht i rollen som Harvey Specter, og Patrick J. Adams giver endnu en fremragende skildring af den plagede Mike Ross.

I Suits sæson 6 er begivenhederne mere intense end nogensinde før, og serien fortsætter med at vise vejen frem for retsdrama-genren. Suits trækker både på genrens klassiske elementer, samtidig med at den bibringer nye, fantasifulde twists og ideer, der giver serien en uimodståelig friskhed. I sæson 6 er der løgne, afsløringer og luskede strategier, når Pearson Specter Litt sættes på større opgaver end nogensinde før.

Som i de fem foregående sæsoner leverer samtlige af seriens skuespillere præstationer i verdensklasse, og i løbet af de 16 afsnit i sæson 6 viser alle karaktererne nye og overraskende sider af sig selv. Sæson 6 introducerer desuden nye, dynamiske karakterer, der væves ind i dramaet omkring advokatbureauet Pearson Specter Litt og bidrager til at udvikle seriens spændende univers. Suits har været nomineret til alverdens TV-priser, og i seriens sjette sæson, står det for alvor klart hvorfor. Serien er forlænget med en syvende sæson, så dramaet i New York City kan fortsætte ufortrødent.

Du kan streame sæson 6 af Suits online her på Blockbuster.dk. Klik på knappen ”Køb sæson” herover, og oplev en af nyere tids mest spændende og originale retsdramaer, der siden 2011 har været en succes over hele verden.

HANDLING

Sæson 6 af Suits er præget af store omvæltninger. Mens Mike Ross begynder sin to års fængselsstraf for bedrageri, skal hans kolleger på Pearson Specter Litt håndtere konsekvenserne af den aftale, han indgik med politiet. Mens ansatte og samarbejdspartnere flygter fra firmaet, står Harvey, Louis, Jessica, Donna og Rachel over for forestående retssager fra tidligere klienter. Mens Mike kæmper for at tilpasse sig fængselslivets brutalitet, er Harvey fast besluttet på at løse situationen og redde virksomheden.

1: TO TROUBLE

Mike får allerede sig selv og Harvey i store problemer den første nat i fængslet. Harvey skal i mellemtiden forholde sig til eftervirkningerne af Mikes dom sammen med Jessica og Louis, før de kan starte genopbygningen af Pearson Specter Litt-kontorerne.

2: ACCOUNTS PAYABLE

En af PSL’s tidligere klienter har anlagt et gruppesøgsmål mod Louis, Jessica og Harvey, og det er de nødt til at forsøge at afværge. I mellemtiden kommer Mike i uføre med en af sine medfanger på grund ting, han ikke selv har nogen indflydelse på, og han får sine besøgsprivilegier inddraget.

3: BACK ON THE MAP

Mike gør, hvad han kan, for at holde sig i sikkerhed uden at bryde Danburys mange uskrevne regler. Jessica og Harvey forsøger at lande en vigtig opgave hos en velhavende klient, mens Louis leder efter nye folk til at leje kontoret og kun finder potentielle lejere, han ikke bryder sig om.

4: TURN

Harvey og Sean Cahill fremlægger en plan, der skal få Mike til at acceptere en aftale, men i allersidste øjeblik finder Harvey på noget andet. Rachel tager en sag angående en indsat på dødsgangen, og Jessica blander sig i en uoverensstemmelse mellem Louis og deres nye lejer.

5: TRUST

Den skudsikre plan om at få Mike tidligere ud af fængslet bliver pludselig mere kompliceret, da Harvey og Sean Cahill ikke kan blive enige om rådgivningen. Rachel har brug for en ny sponsor til sagen på dødsgangen, og Louis har brug for Donnas hjælp til at få fat i en kvinde.

6: SPAIN

Jessica udfører et træk i forhold til Sutters virksomhed, der kan ødelægge Mikes handel, og Kevins tilståelser skaber dårlig stemning mellem ham og Mike. Imens får Rachel medvind i sin sag på dødsgangen, og Louis har akut behov for et hus i The Hamptons.

7: SHAKE THE TREES

Sammen leder Harvey, Louis og Donna efter den manglende brik til Sutters insiderhandel, mens Mike tager drastiske midler i brug for at få Kevin over på sin side. Rachel og Jessica overbringer nogle dårlige nyheder til Leonard Bailey.

8: BORROWED TIME

I sæsonens afsnit 8 mødes Harvey med Cahills stjernevidne, og Mike forsøger selv at levere et vidne. Jessica og Rachel gør, hvad de kan, for at forsinke Leonards henrettelse, og Louis forsøger at indrette sig efter de nye betingelser.

9: THE HAND THAT FEEDS YOU

Nye uforudsete udviklinger truer aftalerne om at få både Mike og Frank Gallo ud af fængslet, og Mike og Harvey er nu begge tvunget til at improvisere. Rachel er uenig med Jessica om strategien i Leonard Bailey-sagen, og Louis modtager flere dårlige nyheder fra Tara.

10: P.S.L.

Selv nu, hvor Mike langt om længe er ude af fængslet, møder partnerne en dyb krise, der kan vise sig at blive et potentielt dødsstød for virksomheden. Rachel og Jessica opdager tegn på urent trav i Leonard Bailey-retssagen. Louis overvejer sit næste træk i forhold til Tara efter endnu et drama.

11: SHE'S GONE

I sjette sæsons afsnit 11 har Jessica trukket sig ud af Pearson Specter Litt. Nu er Harvey og Louis nødt til at lægge en plan for, hvordan det hele skal fortsætte, eftersom virksomhedens fremtid står og falder med dem.

12: THE PAINTING

Harvey forsøger at genoprette et ødelagt forhold, og i hans fravær er Louis, Donna og Rachel efterladt til at styre hele Pearson Specter Litt. I mellemtiden får Mike pludselig en hjælpende hånd fra et meget uventet sted.

13: TEETH, NOSE, TEETH

Rachel modtager et brev, der giver uventede problemer for Harvey og Louis. Mikes vejledning af Oliver og Marissa bliver sat på lidt af en prøve, og Donnas spekulationer i IT-afdelingen leder til en stor overraskelse.

14: ADMISSION OF GUILT

Mod slutningen af sæson 6 danner Harvey og Mike makkerpar for at tage Velocity-sagen. I mellemtiden forsøger Lewis efter bedste evne at håndtere en stor og vigtig klient på egen hånd.

15: QUID PRO QUO

Da Mikes gruppesøgsmål møder en forhindring, risikerer det at koste ham mere end bare selve sagen. Harvey, Louis og Rachel overvejer at udføre noget beskidt arbejde, og Donna og Benjamin giver sig til at lede efter en investor.

16: CHARACTER AND FITNESS

I sidste afsnit af sæson 6 bliver Harveys og Mikes arbejde kogt ned til én eneste høring, men der er imidlertid endnu en udfordring, som ingen af de to har set komme. Louis gør alt, hvad han kan, for at komme ud af sine problemer med Tara, men spørgsmålet er, om der er nogen vej tilbage efter det, han har fortalt hende.

Læs mere om Suits
 • Udgivelsesår: 2016
 • Censur:
  Ned til: Køb 299,-

  Pris som konfigureret: 299 ,-

  1: To Trouble

  Allerede den første nat i fængsel, skaber Mike et stort problem for sig selv og Harvey. I mellemtiden er Jessica, Harvey og Louis overladt til at beskæftige sig med eftervirkningerne af Mikes dom.

  2: Accounts Payable

  Louis, Jessica og Harvey afværger et gruppesøgsmål fra PSLs tidligere klienter. I mellemtiden, kommer Mike på kant med en medfange på grund af årsager, der er ude af hans kontrol.

  3: Back on the Map

  Mike forsøger at forblive sikker uden at bryde Danburys uskrevne regler. Jessica og Harvey forsøger at lande en kæmpe opgave, mens Louis søger efter en kontorlejer.

  4: Turn

  Harvey og Sean Cahill lancerer en plan for at få Mike til at indgå en aftale, men Harvey finder på noget andet i sidste øjeblik. Rachel tager en sag om en person på dødsgangen.

  5: Trust

  Planen om at få Mike ud tidligt bliver mere kompliceret, da Harvey og Sean Cahill bliver uenige om rådgivningen. Rachel har brug for en ny sponsor til hendes sag på dødsgangen.

  6: Spain

  Jessica gør sig et træk for Cahills virksomhed, der kan true Mikes deal, og Kevins tilståelse skaber en kløft mellem ham og Mike.

  7: Shake the Trees

  Harvey, Louis og Donna eftersøger den manglende brik til Sutters insiderhandel. Mike tager et drastisk skridt for at få Kevin over på sin side.

  8: Borrowed Time

  Harvey møder Cahills stjernevidne. Mike forsøger at levere et vidne. Jessica og Rachel forsøger at forsinke Leonards henrettelse.

  9: The Hand That Feeds You

  Nye udviklinger truer aftalen om at få både Mike og Frank Gallo ud af fængslet, hvilket tvinger både Mike og Harvey til at improvisere.

  10: P.S.L.

  Selv nu, hvor Mike er ude af fængslet, står partnerne over for en krise, der potentielt er et dødsstød til virksomheden. Rachel og Jessica opdager et forsøg på uærligt spil i Leonard Bailey retssagen. Louis overvejer sit næste træk med Tara.

  11: She's Gone

  Jessica har forladt Pearson Specter Litt og nu er Harvey og Louis nødt til at regne ud, hvordan tingene skal fortsætte, nu hvor virksomhedens fremtid udelukkende er op til dem.

  12: The Painting

  Harvey forsøger at reparere en brudt forhold, der efterlader Louis, Donna og Rachel til at styre Pearson Specter Litt i hans fravær. I mellemtiden, får Mike en hjælpende hånd fra en uventet sted.

  13: Teeth, Nose, Teeth

  Rachel modtager et brev, der skaber et uventet problem for Harvey og Louis. Mikes vejledning af Oliver og Marissa bliver sat på prøve. Donna får en overraskelse fra IT-afdelingen.

  14: Admission of Guilt

  Harvey og Mike danner makkerpar for at tage Velocity sagen. Imens forsøger Lewis at håndtere en enorm klient på egen hånd.

  15: Quid Pro Quo

  Da Mikes gruppesøgsmål støder på en forhindring, kan det koste ham mere end bare sagen. Harvey, Louis og Rachel overvejer at lave 'beskidt' arbejde. Donna og Benjamin søger en investor.

  16: Character and Fitness

  Alt Harvey og Mikes arbejde bliver kogt ned til én høring, men der er stadig en til udfordring, som ingen af dem har set komme. Louis forsøger sit bedste for at løse sin kamp med Tara, men er der nogen vej tilbage efter det, han fortalte hende.

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:

  Brugernes anmeldelser

  25/12/2017 : Kim Ib Horndrup
  Superfed serie
  Must see

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer