Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Suits

Sæson 6
13 afsnit
Ned til: Køb 299,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

Handling:
Denne sæson består i alt af 16 afsnit. Når du køber sæsonpakken, køber du adgang til alle 16 afsnit. De manglende afsnit vil løbende blive tilføjet i sæsonpakken efter visning på amerikansk tv og så snart vi har modtaget danske undertekster på disse. Sjette sæson af Suits er præget af store omvæltninger. Mens Mike Ross begynder sin to års fængselsstraf for at have begået bedrageri, skal hans kolleger på Pearson Specter Litt håndtere konsekvenserne af den aftale, han indgik med politiet. Mens ansatte og samarbejdspartnere flygter fra firmaet, står Harvey, Louis, Jessica, Donna og Rachel overfor forestående retssager fra tidligere klienter. Mens Mike kæmper for at tilpasse sig fængselslivets brutalitet, er Harvey er fast besluttet på at løse situationen og redde virksomheden.
Ned til: Køb 299,-

Pris som konfigureret: 299 ,-

1: To Trouble

Allerede den første nat i fængsel, skaber Mike et stort problem for sig selv og Harvey. I mellemtiden er Jessica, Harvey og Louis overladt til at beskæftige sig med eftervirkningerne af Mikes dom.

2: Accounts Payable

Louis, Jessica og Harvey afværger et gruppesøgsmål fra PSLs tidligere klienter. I mellemtiden, kommer Mike på kant med en medfange på grund af årsager, der er ude af hans kontrol.

3: Back on the Map

Mike forsøger at forblive sikker uden at bryde Danburys uskrevne regler. Jessica og Harvey forsøger at lande en kæmpe opgave, mens Louis søger efter en kontorlejer.

4: Turn

Harvey og Sean Cahill lancerer en plan for at få Mike til at indgå en aftale, men Harvey finder på noget andet i sidste øjeblik. Rachel tager en sag om en person på dødsgangen.

5: Trust

Planen om at få Mike ud tidligt bliver mere kompliceret, da Harvey og Sean Cahill bliver uenige om rådgivningen. Rachel har brug for en ny sponsor til hendes sag på dødsgangen.

6: Spain

Jessica gør sig et træk for Cahills virksomhed, der kan true Mikes deal, og Kevins tilståelse skaber en kløft mellem ham og Mike.

7: Shake the Trees

Harvey, Louis og Donna eftersøger den manglende brik til Sutters insiderhandel. Mike tager et drastisk skridt for at få Kevin over på sin side.

8: Borrowed Time

Harvey møder Cahills stjernevidne. Mike forsøger at levere et vidne. Jessica og Rachel forsøger at forsinke Leonards henrettelse.

9: The Hand That Feeds You

Nye udviklinger truer aftalen om at få både Mike og Frank Gallo ud af fængslet, hvilket tvinger både Mike og Harvey til at improvisere.

10: P.S.L.

Selv nu, hvor Mike er ude af fængslet, står partnerne over for en krise, der potentielt er et dødsstød til virksomheden. Rachel og Jessica opdager et forsøg på uærligt spil i Leonard Bailey retssagen. Louis overvejer sit næste træk med Tara.

11: She's Gone

Jessica har forladt Pearson Specter Litt og nu er Harvey og Louis nødt til at regne ud, hvordan tingene skal fortsætte, nu hvor virksomhedens fremtid udelukkende er op til dem.

12: The Painting

Harvey forsøger at reparere en brudt forhold, der efterlader Louis, Donna og Rachel til at styre Pearson Specter Litt i hans fravær. I mellemtiden, får Mike en hjælpende hånd fra en uventet sted.

13: Teeth, Nose, Teeth

Rachel modtager et brev, der skaber et uventet problem for Harvey og Louis. Mikes vejledning af Oliver og Marissa bliver sat på prøve. Donna får en overraskelse fra IT-afdelingen.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Brugernes anmeldelser

08/02/2017 :
Your cranium must be
Your cranium must be <a href="http://paufrjbqf.com">prteictong</a> some very valuable brains.
Du anmelder: Suits
 1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner
Vurdering
 • Vurdér filmen

  1

  2

  3

  4

  5