Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Suits

Sæson 3
16 afsnit
Ned til: Køb 199,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

Handling:
Magten skifter, og grænser overskrides i den gribende fortsættelse af Suits, sæson 3. Efter firmaets fusion med en velrenommeret britisk virksomhed, sættes loyaliteten på prøve mellem den energiske advokat Harvey Specter, det juridiske vidunderbarn Mike Ross og deres boss og ledende partner Jessica Pearson.
Ned til: Køb 199,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

1: The Arrangement

I kølvandet på sit nye partnerskab irriteres Jessica over Darbys håndtering af en sag. Mike bliver gode venner med Rachel igen. Nigel og Louis er i skarp konkurrence.

2: I Want You to Want Me

Harvey må genoverveje sin strategi i Avas sag, da hans gamle mentor dukker op på scenen som anklager.

3: Unfinished Business

Der sker ting og sager, da Katrina prøver at arbejde sammen med Harvey og Louis, som forsøger at forsvare Ava Hessington både når det gælder arbejdet og privatlivet.

4: Conflict Of Interest

Mike og Katrina prøver at forhindre Gianapolis Holdings-overtagelsen, og Ava indrømmer langt om længe en bestikkelse, der betyder, at hun ikke kan være morder.

5: Shadow Of A Doubt

Et forsøg på at tvinge et vidne i Avas retssag giver bagslag, og Mike finder ud af, at rachel har søgt ind på Stanford, og derfor ikke kan blive ansat i firmaet.

6: The Other Time

Flashbacks viser Harvey sige op og Mike blive optaget på Harvard, hvilket alt sammen har konsekvenser for nutidige begivenheder.

7: She's Mine

Avas sag bliver mere kompliceret. En hemmelighed får Donna til at slå op med Stephen, og Louis lægger sag an for at få myndighed over Nigels kat i en retssag.

8: Endgame

Jessica bliver gode venner med Harvey igen, for at hjælpe Ava med at blive frikendt.

9: Bad Faith

Opløsningen af firmaet Pearson Darby Spector er i gang. Louis har en plan til at tjene flere penge og Mike konfronterer Rachel med spørgsmål om Stanford.

10: Stay

Harvey håndterer Avas sag, Jessica finder ud af, at Mike og Rachel har et forhold, og Louis opdager en af Mikes mange hemmeligheder.

11: Buried Secrets

Da Harvey sikrer Scottie en stilling i firmaet bliver tingene komplicerede, og Mike får ribbet op i ubehagelige minder i en sag mod en gammel fjende.

12: Yesterday's Gone

Da hendes tidligere mand dør, bliver Jessica udnævnt til medbobestyrer af hans testamente, hvorefter hun hurtigt kommer på kant med enken.

13: Moot Point

Harvey får en mulighed for at stå over for en gammel rival, som han aldrig har vundet over i en retssag. Scottie blander sig i en sag, der tilhører Louis.

14: Heartburn

Louis får et hjerteanfald under en retssag. Senere får Rachel overtalt Jessica til at indfri et løfte fra Louis.

15: Know When to Fold 'Em

Aftenen før en af Pearson Specters kunder går på børsen, står kunden over for et falsk sagsanlæg. Mike overvejer Jonathans jobtilbud.

16: No Way Out

Da statsanklageren Eric Woodall hører om Hessington-forlioget, bliver Mike hevet ind til en skideballe. Men det er Harvey, der er Woodalls egentlige mål.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer