Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Suits

Sæson 4
16 afsnit
Ned til: Køb 199,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

Handling:
Mike har officielt forladt Pearson Specter til fordel for et investeringsfirma og føler sig derfor under mindre pres fra sit spind af løgne for en stund. Harvey og Mike befinder sig hurtigt på hver sin side af arenaen i en intens overtagelseskamp. Og da SEC’s heftige tilnærmelser til Pearson Specter tager til i styrke, bliver Mikes forhold til Rachel sat på en ultimativ prøve, og der såes tvivl om Jessicas uvildighed. Men netop som alle brikker begynder at falde på plads, fører en uskyldig samtale mellem Louis og Mike til en potentielt dødelig afsløring.
Ned til: Køb 199,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

1: One-Two-Three Go?

Mens Mike og Harvey prøver at vende sig til deres nye virkelighed, præsenterer Mike Harvey for en plan, der vil låse ham fast. Og Jessica står overfor et svært valg.

2: Breakfast, Lunch and Dinner

Harvey og Mike ender på hver deres side i en bitter virksomhedsovertagelse. Louis finder en uventet partner.

3: Two in the Knees

Pearson Spectors klient, Logan Sanders, presser Harvey til at bevise, at hans forhold til Mike ikke vil komme i vejen for at vinde sagen om overtagelsen.

4: Leveraged

Tingene bliver personlige, da Mike starter en fjendtlig virksomhedsovertagelse af Gilis Industries. Harvey og Louis gør alt for at vinde sagen.

5: Pound of Flesh

Mike tager en forkert forretningsbeslutning. Tingene bliver ubehageligt tætte mellem Rachel og Logan, og Louis hjælper Donna med at genopfriske Shakespeare.

6: Litt the Hell Up

Harvey prøver at stoppe overtagelsen af Gilis Industries, men da Mike bliver ved med at sætte hårdt mod hårdt, ser Louis det som en mulighed for sin egen personlig vinding.

7: We're Done

Da Rachel kommer med foruroligende nyheder, tager Mike en forhastet beslutning. Harvey er nu den eneste han kan stole på.

8: Exposure

Mike vender tilbage til Pearson Spector, da firmaet kommer under beskydning og begynder at arbejde med Rachel igen, efter hun forklarer om Logan.

9: Gone

Sean Cahills vidneafhøringer afslører både private og profesionelle hemmeligheder.

10: This is Rome

Harvey og Jessica prøver at beskytte firmaet mod en udefrakommende, der forsøger at stjæle deres kunder. Louis kæmper hårdt for at få styr på sine sager.

11: Enough Is Enough

Efter at være blevet genansat af Jessica, begynder Louis at chikanere Rachel og Mike i håbet om at få dem til at sige op.

12: Respect

En specialist i etik henvender sig til Harvey i forbindelse med et korrupt firma. Louis har masser at se til med sin nye klient.

13: Fork in the Road

Harvey får Louis og Mike til at se deres tillidsproblemer i øjnene. Et tilbageblik viser, hvordan rivaliseringen i mellem de to startede.

14: Derailed

Harvey prøver at køle Mike ned, mens Mike har accepteret at håndtere en sag, der kan riskerer at sætte hele firmaets eksistens på spil.

15: Intent

Mens Mike og Harvey arbejder hårdt for at redde sagen om Liberty Rail, prøver Jessica og Malone at vænne sig til deres nye roller.

16: Not Just a Pretty Face

Harvey gennemgår sin fortid i forsøget på at finde en mulighed, hvorpå han kan slippe af med Eric Woodall og Charles Forstman én gang for alle.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer