Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Suits

Sæson 2
16 afsnit
Ned til: Køb 199,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

Handling:
Den succesfulde advokat Harvey Specter og hans vidunderbarn af en assistent Mike Ross - som faktisk ikke har en juraeksamen - er tilbage som den dynamiske duo i sæson to af hitserien, Suits. Harvey og Mike er bundet sammen af deres fælles hemmelighed, alt imens de tackler grundlæggeren Daniel Hardmans ildevarslende tilbagevenden, enorme arbejdsbyrder og dramatiske begivenheder i deres privatliv.
Ned til: Køb 199,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

1: She Knows

Mike er spændt på at skulle afslutte en stor sag for firmaet men er ikke klar over, at Trevor har konfronteret Jessica. Samtidig dukker Jessicas tidligere partner op igen, hvilket får Harvey til at overveje, hvor langt han er villig til at gå for at holde på Mikes hemmelighed.

2: The Choice

Samtidig med at Hardman gør det klart, at han er tilbage for at blive, giver Jessica Harvey til opgave at samle støtte for hende i firmaet. Men Harveys behov for at vinde kan skabe flere fjender end venner.

3: Meet the New Boss

Harvey er ikke begejstret for Daniels indblanding i en sag, han håndterer, og deres indbyrdes konkurrence truer med at gå ud over sagen.

4: Discovery

Travis Tanner er tilbage i byen og skaber problemer, som Jessica og Harvey må skjule for Daniel. Samtidig bliver Louis og Mike bedre venner, men Louis´ paranoia truer med at ødelægge forholdet.

5: Break Point

Harvey protesterer, når Jessica giver ham en mindre vigtig rolle i håndteringen af en sag, som potentielt kan ødelægge firmaet.

6: All In

Harveys fortid med en klient tvinger ham og Mike til at tage en uortodox sag, som de normalt ville have afvist. Louis og Rachel går sammen om at redde en institution, som de begge elsker.

7: Sucker Punch

Harvey beder en tidligere kollega, som han har et anstrengt forhold til, om hjælp i forbindelse med en vigtig sag.

8: Rewind

Med alle omvæltningerne i firmaet ser Mike og Harvey tilbage på, hvordan deres tidligere beslutninger har ført til den nuværende situation.

9: Asterisk

Harvey bliver givet en vanskelig opgave.

10: High Noon

Personlige problemer betyder, at Mike ikke kan kontaktes og det i en tid, hvor Harvey virkelig har brug for ham, mens han kæmper for firmaets overlevelse.

11: Blind-Sided

Firmaet forsøger at komme sig oven på kampen mod Daniel, men Harvey må afværge endnu et angreb fra en rival, som lader til at have en personlig vendetta mod dem. Andetsteds bliver Mike og Louis konfronteret med konsekvenserne af deres tidligere handlinger.

12: Blood in the Water

Krigen mod Daniel er måske ovre, men kampen har efterladt firmaet sårbart, og Harvey må beskytte det mod en rival, hvis angreb lader til at være mindst lige så personligt som professionelt.

13: Zane Vs. Zane

Harvey går op imod Robert Zane , Rachels far, i en sag om kønsdiskrimination, som tvinger Rachel til at konfrontere det komplicerede forhold, hun har til sin far.

14: He's Back

På et tidspunkt, hvor firmaets ressourcer er strakt til det yderste, vender Daniel Hardman tilbage med et vanvittigt søgsmål mod Jessica.

15: Normandy

Dana 'Scottie' Scott vender tilbage for at komplicere Harvey og Jessicas kamp mod Hardman. Men denne gang har hun medbragt sit britiske firmas fulde styrke.

16: War

Harveys vision for firmaets fremtid støder sammen med Jessicas, når et britisk firma kommer med et fristende tilbud.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer