Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Suicide Squad

1 timer 58 minutter
6.1
Fra: Køb 39,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 39,-
Trailer:
Handling:
Et hold bestående af verdens farligste indespærrede superskurke udstyres med de kraftigste våben i regeringens arsenal for at gennemføre en mission, hvor et mystisk uovervindeligt væsen skal nedkæmpes. Den amerikanske efterretningsagent Amanda Waller er overbevist om, at kun en hemmelig gruppe bestående af flere forskellige, foragtelige individer med ingenting at miste, kan klare denne mission. Men planen er naturligvis forbundet med stor risiko, og Rick Flag, Harley Quinn, Deadshot, Killer Croc, Katana, Captain Boomerang, El Diablo og Enchantress er så langt fra de oplagte verdensfrelsere, som man kunne forestille sig.
Trailer:

Suicide Squad – de værste af de værste.

Den nye superheltefilm, Suicide Squad, er baseret på en tegneserie fra DC Comics, der blandt andet også har udgivet Superman. Efter hans død er sikkerhedssituationen i USA blevet mere ustabil. For at være klar til at håndtere kommende trusler mod staten, vælger sikkerhedschef Amanda Waller en noget utraditionel fremgangsmåde. I Suicide Squad samler hun en gruppe af fængslede og farlige kriminelle forbrydere, som skal kunne sættes ind i særligt tilspidsede situationer, hvor nationens sikkerhed er på spil. For at sikre, at de ikke går egne vegne, får hver af superheltene indopereret en nano-bombe i nakken, som vil detonere, hvis de finder på at forlade opgaven. Naturligvis kommer truslen i kraft af et ondskabsfuldt væsen, der truer verden med undergang, og gruppen kommer i aktion. Det går ikke stille for sig, for selvfølgelig prøver nogle af gruppens medlemmer undervejs, om de kan undslippe opgaven, og der bliver også kamp internt i gruppen, der jo består af lutter individualister.

Vidste du, at?

Trivia

Scenen, hvor helikopteren styrter ned, blev optaget til allersidst. Dette skyldes risikoen for, at nogle af skuespillerne skulle komme til skade ved styrtet. Heldigvis gik det godt. Will Smith er med i truppen af hårdkogte forbrydere med det charmerende navn Deadshot. For at forberede sig til filmen har han fået træning af Navy SEALs og Army Rangers og har blandt andet øvet skydning med en Glock 9mm og en AR-15 riffel, som han viser sig at være særligt dygtig til at håndtere.

Goofs

En af scenerne, hvor der er oplagte fejl, er lige præcis under Deadshots skydetræning i fængslet. På skydebanen her er der ingen, der bærer høreværn. Dette kunne aldrig have fundet sted i et statsligt, amerikansk fængsel. Her ville sikkerhedsregler, for eksempel angående skydning, altid blive overholdt.

Citat

Da sikkerhedschefen Amanda Waller endelig får samlet styrken, siger hun: ”Det har taget nogen tid, men nu har jeg dem endelig! De værste af de værste.” For at få det helt på plads spørger Rick Flag senere i filmen: ”Alvorligt talt, hvad er der galt med jer?” Svaret kommer fra Harley Quinn: ”Vi er ”bad guys”. Det her er hvad vi gør!”

Suicide Squad – en underholdende superheltefilm.

Suicide Squad er den anden af Warner Bros. superheltefilm baseret på nogle af DC’s tegneseriehelte. Der er annonceret en perlerække af film, hvoraf den første var Batman v Superman: Dawn of Justice.

Nu kommer så Suicide Squad; en action- og adventure-film, som er præget af legesyge. Masser af imponerende action-scener er en af filmens stærke sider. Will Smith, som med Suicide Squad har sin største kommercielle succes inden for de seneste år, er god som Deadshot. På kvindesiden får Margot Robbies Harley Quinn-figur god lejlighed til at folde sig ud. En nyfortolkning af Jokeren, som vi tidligere har set Jack Nicholson spille, står Jared Leto for. Suicide Squad har mangler, men ender alligevel med at blive en film, der leverer god underholdning.

Læs mere om Suicide Squad
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 58 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 39,-

  Se også disse titler

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.1

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer