Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Suburbicon

1 timer 42 minutter
5.5
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
I 1957 er forstaden Suburbicon indbegrebet af den amerikanske drøm med lykkelige, hvide kernefamilier i hver deres villa. Da Nickys mor bliver dræbt under et indbrud, der går galt, begynder den idylliske facade imidlertid at krakelere. Familien plages under overfladen af forræderi, utroskab og afpresning, og den lille Nicky begynder nysgerrigt at udforske de snavsede hemmeligheder og drage faderens autoritet i tvivl. Endnu aner naboerne intet om problemerne hos Nickys familie. De er meget mere oprørte over, at en sort familie flytter ind i kvarteret.
Trailer:

Vi befinder os i 1959'ernes USA i den idylliske by Suburbicon. Byen er udelukkende befolket af hvide familier, der ønsker det nære og trygge sammenhold. Men så flytter der en afrikansk-amerikansk familie ind.

Filmen Suburbicon kradser i den pæne overflade

Alt ånder fred og idyl i byen Suburbicon, hvor flotte huse omkranset af perfekt klippede græsplæner danner rammerne om det trygge familieliv. Det er året 1959 og sommeren er på sit højeste. Ingen har fantasi til at forestille sig, hvad der skal kunne forstyrre det utopiske lokalsamfund, der udelukkende består af hvide mennesker. Men intet varer evigt. For en dag flytter den første afrikansk-amerikanske familie ind i det idylliske kvarter. Nogle af naboerne reagerer med rædsel over, at der er flyttet en stor familie ind. Modviljen smitter med lynets hast, til den har ramt næsten hele byen. De rasende beboere i byen samles til et møde, for at diskutere, hvordan de kan få den afrikansk-amerikanske familie til at flytte igen. Patriarken Garner og hans familie, der er de nogle af de eneste, der tager godt imod deres nye naboer bliver konfronteret med, at byen måske slet ikke er så tryg, som de gik rundt og troede. Pludselig begynder der nemlig at dukke flere og flere glimt op af noget ikke så idyllisk, der tilsyneladende hviler lige under den blankpolerede overflade i det ellers så perfekte kvarter. Overfald og vold er pludselig noget, de skal forholde sig til. Filmen er instrueret af George Clooney og byder på blandt andet skuespil af Julianne Moore i rollen som begge tvillingesøstre Rose og Margaret. Rollelisten byder også på Matt Damon som Garner.

Vidste du at?

Trivia

Vidste du, at Josh Brolin blev castet til rollen som en baseball træner i filmen. Men desværre blev de scener, hvor han skulle spille med klippet ud af den endelige film. George Clooney indrømmede, at han havde det skidt med, at scenerne er klippet ud.

Goofs

I filmen bliver der beskrevet, at der ligger et "shopping mall" i Suburbicon . Men den korrekte beskrivelse ville i stedet være, at der lå et "shopping center". For betegnelsen "shopping mall", der stammer fra England blev ikke brugt i USA før i 1060'erne

Citat

Gardner: "I am sorry for his loss." Hightower: "Of life? Yeah, I guess he probably is too." Bud Cooper: "I could have you killed in no time. " Gardner: "I could kill you too." Sloan: "You think you can fuck us?"

Køb eller lej filmen Suburbicon

Køb Suburbicon, hvis du vil se en rigtig solide film, hvor du også kan nyde selskabet af mange gode stjerne skuespillere. Se, hvad resultatet bliver, når George Clooney instruerer en film, der er skrevet af Joel og Ethan Coen. Her hos Blockbuster betaler du kun for de film og serier, som du ønsker at se. Vi har nemlig ikke noget dyrt månedligt abonnement. Det synes vi er mest fair. Så hvad venter du på? Køb eller lej Suburbicon allerede i dag.

Læs mere om Suburbicon
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 1 timer 42 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 5.5

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer