Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Storkene

1 timer 24 minutter
6.8
Fra: Køb 39,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 39,-
Trailer:
Handling:
*DANSK TALE* Storkene leverer babyer - eller det plejede de i hvert fald at gøre. Nu leverer de pakker for den globale internet gigant Cornerstore.com. Selskabets bedste leveringsstork Junior, som står til at blive forfremmet, kommer ved et uheld til at aktivere maskinen, der producerer babyer, og den kommer til at skabe en yndig og betagende lille pige. Junior er desperat for at få skaffet problemerne af vejen inden hans chef får besked om uheldet, og sammen med vennen Tulip, det eneste menneske på Storkebjerget, planlægger de deres første levering af en lille baby - i en vild og lærerig rejse, der kunne gøre mere end én familie hel og genoprette storkenes sande mission i verden.
Trailer:

Storkene er en film om, hvordan disse fugle har udvidet deres firma, så de ikke længere blot leverer børn, men også pakker. Men hvad er deres rigtige kald? Skal de levere børn eller pakker?

Storkene er endnu en fantastisk sjov animationsfilm

Har dine forældre nogensinde fortalt dig om, hvordan børnene kommer til verden? Du ved den historie, hvor det er storken, som kommer med børnene. Den her animationsfilm er en form for fortsættelse af denne historie. Men hvis du er en af dem, som stadig tror på, at det er storken, som kommer med børnene, så tager du grueligt fejl. For, som alle andre i den her verden, har Storkene udviklet deres firma, og åbnet et fragtfirma, som ikke længere leverer børn, men derimod pakker. Junior, som er firmaets bedste bud, er virkelig tæt på at blive forfremmet, inden han kommer til at aktivere babymaskinen ved et uheld. Dette resulterer i, at der kommer en sød lille pige til verden. Junior vil nu, meget hurtigt, få afleveret den lille pige til en familie, inden hans bos opdager, hvad han har forsaget. Pigen, som bliver kaldt Tulle, og Junior begiver sig ud på deres aller første levering af baby. Er denne tur med til at minde storke-budene om, hvad de egentlig er sat i verden for, og hvad de egentlig burde levere? Den her animationsfilm er endnu en lårklaskende sjov film, som både børn og voksne vil have stor glæde af at se. Så skal der familiehygges med en god film, så find tæpperne frem, lav nogle popcorn og sæt denne hylende morsomme film på.

Vidste du at?

Trivia

Dette er instruktør Andy Sambergs sjette animerede film. Den første, han lavede, var Space Chimps, som havde præmiere- i 2008. Den fjerde film var Det Regner med Frikadeller, som virkelig blev en stor succes. Derudover er han også manden bag Transylvania.

Goofs

Da Nate sætter sin kuvert med posten, som skal sendes af Storkene, er frimærket allerede blevet annulleret. Tulip har en tåre på hendes højre knæ og på hendes venstre side af skjorten. Tårerne forsvinder, da storken flyver hende hen til hendes forældre.

Citat

Beta Wolf: Er du egentlig forelsket? Alpha Wolf: Ja, jeg er forelsket. Hvad med dig, er du forelsket? Beta Wolf: Ja, jeg er faktisk også forelsket. Alpha Wolf: Jeg er enig. Jeg er enig. Jeg er enig. Jeg er enig.

Køb eller lej filmen Storkene

På blockbuster.dk kan du se film, ligesom det passer dig bedst. Her betaler du kun for det, du rent faktisk ser, og er ikke bundet op via nogen form for abonnement. Køb Storkene, hvis du vil se filmen om og om igen, eller lej Storkene, hvis du blot vil se den en enkelt gang. Du kan læse meget mere om filmen, og vores mange andre film - heribland gamle, nye og præmiere-film. på Blockbuster.dk er du sikret god underholdning.

Læs mere om Storkene
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 24 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 39,-

  Se også disse titler

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.8

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer