Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

StartUp

Sæson 1
10 afsnit
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Handling:
Tre entreprenører udvikler en kontroversiel men genial idé om et digitalt valutafirma, som de er tvunget til at finansiere med sorte penge. Kampen for at opbygge firmaet udvikler sig til en kamp for deres liv.
 • Udgivelsesår: 2016
 • Censur:
  Ned til: Køb 149,-

  Pris som konfigureret: 149 ,-

  1: Seed Money

  Izzy Morales begynder sin færd for at opbygge GenCoin, en revolutionerende digital valuta. Nick Talman får af sin fader til opgave at gemme nogle temmelig tvivlsomme midler - hvilket Nick udnytter til at indgå partnerskab med Izzy.

  2: Ground Floor

  Nick og Izzy kæmper for at skaffe Ronalds penge i kontanter. Den vold, der omgiver Ronald, udgør en voksende trussel mod hans familie, og Ronald genovervejer Izzys tilbud.

  3: Proof of Concept

  Rask og Maddie hører om GenCoins opbygning, mens Andy fortæller Nick sandheden om Rask. Efter at have leveret Andys penge tilbage, skaber Nick en lovende forbindelse.

  4: Angel Investor

  Nick fremfører sit livs bedste salgstale, og styrker GenCoins finansielle status mærkbart. Rask og Maddies partnerskab når nye højder, da Rask skaber en uventet alliance. Ronald trækkes ind i en voldelig epoke med sin bande.

  5: Buyout

  Rask kæmper for at klare de nye omstændigheder, han er i. Nick og Izzy håndterer et katastrofalt slag mod GenCoin. Ronald forsøger sig med en ny tilgang til sin salgstale.

  6: Bootstrapped

  Sandheden om GenCoin tyveriet vender Nicks liv på hovedet, mens Izzys anstrengelser for at få pengene tilbage, får hende til at bede en konkurrent om hjælp. Rask opdager flere problemer, mens han forsøger at lægge Maddies mord bag sig.

  7: Valuation

  Nick accepterer modstræbende en dristig plan for at erstatte GenCoins stjålne startkapital. Izzy tager kampen op med en konkurrent for at redde sit firma, mens Rasks fremtid bliver sat på spil under udredningen af Maddies mord.

  8: Pro Rata

  GenCoin lander en gigantisk investor - med tvivlsomme forbindelser. Rask opdager noget om Nick, som han kan drage fordel af. Touie tager en svær beslutning, og Ronalds status i banden forandres.

  9: Hostile Takeover

  Rask samler nogle løse ender. Alex smider en bombe hos GenCoin, og tvinger Izzy til at foretage et smertefuldt valg. Nick og Ronald finder sammen i deres nye svære situation.

  10: Recapitalization

  Nick og Izzy diskuterer deres forskellige synspunkter, inden Nick får en idé, som giver dem et gennembrud. GenCoin vender sig mod en overraskende kilde, som bliver en ny allieret.

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer