Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Star Wars - The Last Jedi

2 timer 26 minutter
7.4
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
Den unge Rey, der bliver trænet i Jedi-riddernes ædle kunst af tilbagevendte Luke Skywalker, den tidligere stormtrooper Finn og piloten Poe slutter sig til galaksens legender i den fortsatte kamp mod Den Første Orden og den magtsyge Kylo Ren. En kamp, hvor både nye mysterier om kraften og chokerende afsløringer om fortiden kommer frem. Star Wars - The Last Jedi er det 8. kapitel i Star Wars-sagaen, og den fortsætter handlingen fra forgængeren Star Wars - The Force Awakens.
Trailer:

I Star Wars - The Last Jedi udvikler Rey sine nyopdagede kræfter under kyndig vejledning fra en ikke helt ubekymret Luke Skywalker. I mellemtiden trækker det op til det helt store slag.

Se Star Wars - The Last Jedi

Rygterne svirrer om, at Den Første Orden planlægger at overtage magten i hele galaxen i en storstilet militær operation ledet af Snoke. Oprørerne, der er ledet af general Leia Organa (Carrie Fisher) planlægger at forlade deres base, da fjenden er på vej. De har ikke opgivet deres håb om, at Luke Skywalker (Mark Hamill) vil vende tilbage og give dem nyt håb for fremtiden. Samtidig i den anden ende af universet er Rey netop landet med Tusindårsfalken på planeten Ahch-To sammen med R2-D2 (Jimmy Vee) og Chewbacca (Joonas Suotamo). De er på en mission for at finde Luke. Da Rey endelig finder den aldrende Luke, virker han slet ikke klar til at tage med dem. Han vil hellere være i fred. Rey forsøger at lokke Luke med og forklarer ham, at hun er sendt ud af Leia, da de har hårdt brug for Luke. Det begynder at blive kritisk, for Den Første Orden og Snoke er konstant i hælene på oprørerne. I Star Wars - The Last Jedi skal Rey også lære at håndtere og ikke mindst styre sine nyopdagede kræfter. Dertil har hun heldigvis Luks kyndige vejledning. Hvis du er fan af Star Wars sagaen, bør du ikke gå glip af filmen. Men selvom den er nummer otte i rækken, kan den også sagtens ses af dem, der ikke tidligere har fulgt med i filmene.

Vidste du at?

Trivia

Efter at have læst manuskriptet til filmen, har Mark Hamill efter sigende udtalt til instruktør Rian Johnson, at han var fuldstændig lodret uenig i alle de valg, der var sket omkring hans rolle som Luke Skywalker, men at han ville gøre sit bedste alligevel.

Goofs

Da Finn vil ombord på flugt-kapslen, ser man tydeligt, at han sætter sin taske uden for kapslen. Men da man lidt senere ser Rose komme ind i scenen, så er Finns taske på mystisk vis hoppet indenfor af sig selv.

Citat

Yoda: "Young Skywalker. Missed you, I have..." Yoda: "The greatest teacher, failure is." Yoda: "We are what they grow beyond." Luke Skywalker: "Where are you from?" Rey: "Nowhere." Luke Skywalker: "Nobody is from nowhere." Rey: "Jakku." Luke Skywalker: "Yeah, that's pretty much nowhere."

Køb eller lej Star Wars - The Last Jedi

Køb Star Wars - The Last Jedi hvis at du er fan af Star Wars sagaen. Denne film byder både på et glædeligt gensyn med gamle kendinge inden for Stjernekrigen universet samt nye venner og fjender. Filmen kan både ses af fans, men også af personer, der endnu har til gode at stifte bekendtskab med filmene. Så hvad venter du på? Køb eller lej Star Wars - The Last Jedi hos Blockbuster allerede i dag og sæt dig godt til rette med en rigtig god film.

Læs mere om Star Wars - The Last Jedi
Fra: Køb 49,-
Bedømmelser
Brugernes vurdering:
IMDB: 7.4

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer