Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Star Trek Beyond

1 timer 58 minutter
7.1
Fra: Køb 39,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 39,-
Trailer:
Handling:
USS Enterprise angribes af Krall - en fjende på hævntogt mod føderationen. Kaptajn Kirk og besætningen styrter ned på en ukendt planet uden mulighed for at undslippe. Kun en fremmed kriger kan hjælpe dem med at stoppe Kralls hær fra at starte en altødelæggende galaktisk krig.
Trailer:

Ny instruktør, men samme, gode fortælling.

50 år efter, Star Trek startede som TV-serie, er den 13. Star Trek-film nu en realitet. Star Trek Beyond er samtidig den tredje film, efter J. J. Abrams genstartede serien i 2009. Justin Lin har overtaget rollen som instruktør, men har gjort det godt og fået en vellykket film ud af det. I Star Trek Beyond vender mandskabet endnu en gang tilbage til USS Enterprise for at udføre en mission i det endeløse rum. I den nye film kommer besætningen endnu længere væk, end de har været før. Samtidig møder de nye overraskende verdener. Den nye base, Yorktown, i filmen er som en by på størrelse med New York ude i rummet. Billederne af denne by er fantastiske, og det nye univers, man møder der, er bjergtagende. Naturligvis, som det skal være, møder besætningen også en ny fjende, Krall. Han har et horn i siden både på besætningen på USS Enterprise og på selve Konføderationen. Krall, der spilles overbevisende af Idris Elba, har gigantiske sværme af droner som sit vigtigste våben. Uden at fortælle for meget kan afsløres, at hans droner bliver stækket af et noget overraskende våben.

Vidste du, at?

Trivia

Zachary Quinto, der spiller den unge Spock, har afsløret, at han har været på udkig efter nye projekter, efter han med denne tredje film i den nyeste runde af Star Trek-filmene var ovre sine kontraktmæssige forpligtelser. Han har dog siden underskrevet en kontrakt på endnu en Star Trek-film.

Goofs

Da den unge Spock bliver orienteret om den ældre Spocks død, er han på listen opført som andenofficer på USS Enterprise. Den ældre Spock var jo førsteofficeren på USS Enterprise.

Citat

På et tidspunkt ironiserer Kaptajn Kirk over Star Trek-filmene ved at sige: ”Det ligner mere og mere en serie..” I den nye Star Trek-film forekommer en dialog om døden mellem Spock og Bones. Spock siger: ”Frygt for døden er ulogisk”, hvortil Bones svarer: ”Frygt for døden er det, der holder os i live!”

En imponerende film med en overraskende fortælling.

Som de tidligere Star Trek-film er den nye Star Trek Beyond en imponerende film. Fortællingen er overraskende; Kaptajn Kirk og hans besætning kommer virkeligt på hårdt arbejde for at klare skærene. Karaktererne er generelt stærke, og der er god humor personerne imellem. Som den underholdende og visuelt imponerende film, den er, fastholdes den standard, som Star Trek-filmene har lagt for god science fiction.

Med andre ord er Star Trek Beyond endnu en seværdig film i serien. Instruktøren, Justin Lin, kan det med masser af action, og det får han lov til at levere her i imponerende grad. At filmen så på bagkanten også indeholder nogle diskrete advarsler mod menneskers uforstand og krig i det hele taget, gør den bestemt ikke dårligere. Den gode morale er, at menneskeheden kun går en god fremtid i møde ved at samarbejde.

Læs mere om Star Trek Beyond
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 58 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 39,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.1

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer