Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Spider-Man: Homecoming

2 timer 08 minutter
7.5
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
Den unge Peter Parker forsøger at finde sig til rette i sin nye identitet som den spindelvævsslyngende superhelt Spider-Man. Efter de adrenalinpumpende oplevelser sammen med The Avengers, vender Peter tilbage til en relativ normal tilværelse i New York-bydelen Queens, hvor han bor sammen med sin tante May, men nu også under opmærksom overvågning af sin nye mentor, Tony Stark. Peter forsøger at finde tilbage til sine gamle rutiner, men forstyrres af sine egne store ambitioner om at blive til andet - og mere. Da han pludselig kommer på sporet af nogle forbrydere, der handler med højteknologiske våben og ikke mindst deres leder - den farlige og flyvende superskurk Vulture - er Spider-Man pludselig ude, hvor han ikke kan bunde. Snart er alt, hvad Peter Parker har mest kært, pludselig truet.
Trailer:

I Spider-Man: Homecoming prøver Peter Parker at balancere livet som high school elev med sin identitet som Spider-Man, da han opdager en ny trussel der hænger over new York City.

Spider-Man: Homecoming - Klar til at være en rigtig superhelt

Spider-Man: Homecoming er en amerikansk film instrueret af Jon Watts om heltene Spider-Man og Avenger-holdet. Det er den 16. Spider-Man film fra Marvel Cinematic Universe og den anden "reboot" Spider-Man-film, hvilket vil sige, at den ikke følger kronologien fra de andre film. Filmen foregår dog i samme univers som Captain America: Civil War filmen. Den unge Peter Parker begynder at få fodfæste i sin nye identitet som Spiderman. Efter at have været på opgave med Avengersholdet, vender Peter hjem, og bor sammen med sin tante May under opsyn af sin nye mentor Tony Stark. Peter forsøger at vende tilbage til en normal tilværelse som teenager og passe sin skole, da Stark ikke mener, han er klar til at være en Avenger. Her går han sammen med sin bedste ven Ned og sit crush Liz. Peter kan dog ikke helt slippe tanken om, at han gerne vil være mere end bare nabolagets venlige Spiderman. Men er han klar til at være en rigtig superhelt? Peter vil gerne være en del af Avengerholdet, men Stark behandler ham stadig som et barn. Når Gribben pludselig dukker op som en ny trussel, ser Peter sin chance for at bevise, han kan være en rigtig helt, selvom Stark advarer Peter mod at bekæmpe en superskurk. Men Peters ønske om at bevise sit værd betyder også, at alt hvad han har kært, pludselig er i fare.

Vidste du at?

Trivia

Weekenden før det blev besluttet at Tom Holland skulle have rollen som Spiderman, havde han lagt tre videoer på sin Instagramprofil, hvor han viste at han kan lave backflips. Mange hjemmesider har bemærket det, efter han er blevet castet, og har rost ham for sine edderkoppelignende evner.

Goofs

Peter og Mays lejlighed er anderledes end den lejlighed Peter bor i når Stark besøger ham i filmen Civil War, som ellers foregår i samme univers. Stuen er anderledes, i soveværelset er sengen anderledes, og døren åbner i venstre side i stedet for i højre.

Citat

Peter Parker: "Så for at blive en Avenger, er der så nogle prøver eller interviews? Peter Parker: "Jeg er træt af, at Mr Stark behandler mig som et barn." Ned Leeds: "Men du er et barn." Peter Parker: "Ja. Et barn der kan stoppe en bus med de bare næver."

Se Spider-Man: Homecoming nemt hjemme i din egen stue

Ønsker du en spændende film med masser af underholdning så køb Spider-Man: Homecoming eller lej Spider-Man: Homecoming. Det er nemt hos BLOCKBUSTER. Vi tilbyder online streaming, hvor du kun betaler for det, du ser. Hos os får du den ultimative frihed, og du bliver ikke bundet af et abonnement. Her finder du altid de nyeste film i bedste kvalitet, og vi har et større udvalg end diverse streamingtjenester. Spider-Man: Homecoming er en film om at leve op til sin skæbne.

Læs mere om Spider-Man: Homecoming
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 2 timer 08 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.5

  Brugernes anmeldelser

  16/12/2017 : Anonym bruger
  Bedre end forventet
  Jeg havde faktisk forventet endnu en 'under middel' halv-ringe Marvel film. Men filmen overraskede mig. Er den fantastisk? Nej, men det er god underholdning.
  09/11/2017 : Kasper Tørnstrøm
  Ja tak!
  Intet mindre end fantastisk! Nogle af scenerne er som taget ud af bladet... Av den var god!

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer