Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Spider-Man

2 timer 01 minutter
7.3
Fra: Køb 19,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 19,-
Trailer:
Handling:
Peter Parker er en genert dreng, der går på gymnasiet og drømmer om den smukke Mary Jane. En dag bliver bidt af en genmanipuleret edderkop, og det giver ham overmenneskelige kræfter. Da hans onkel Ben kommer ud for en ulykke, ændrer Peter syn på sine evner og bliver en superhelt. Inden længe står han overfor en stor fjende, videnskabsmanden Norman Osborn, der under et eksperiment har sprængt sit ansigt i stykker, men samtidig har opnået stor styrke og intelligens.
Trailer:

Spider-Man - Peter Parker og superhelt i samme krop

Spider-Man er en amerikansk film om superhelte - baseret på Marvel Comics figur af samme navn som filmens titel. Dette er den første film ud af tre, så der er masser at glæde sig til. Filmen starter med at high-school eleven Peter Parker, bliver bidt af en gen-manipuleret edderkop under et laboratorieforsøg. Dette resulterer i at Peter får helt nye evner. Efter han har opdaget dette kommer hans onkel, Ben, ud for en ulykke, og her bliver Peter til superhelten, der lægger navn til filmen - Edderkoppemanden. Ud over at være en superhelt, er Peter jo stadig en helt normal dreng, der kæmper med samme problemer som alle andre. Blandt andet håber han at vinde Mary Jane Watsons hjerte, som han har været forelsket i lige siden, han var en dreng. Samtidig med at kæmpe med sådanne problemstillinger kæmper han også andre kampe, som f.eks. den meget onde Green Goblin - men hvem er skurken bag masken? Med andre ord handler denne film om Peter Parker der, som alle andre unge, lever et helt normalt liv og kæmper med problemstillinger, vi alle kan nikke genkendende til - som når man prøver at vinde en andens hjerte. Derudover er han en superhelt, som skal redde byen fra alverdens trusler. Hvordan får han både tid til at være Peter Parker og superhelt? Hvilke problemstillinger ligger der forude for Peter Parker?

Vidste du at?

Trivia

Da Sami Raimi i starten tilbød at caste Tobey Maguire til Spider-Man, var studiet mildest talt ret modstræbende i forhold til ideen. Det var først efter de havde set Tobey Maguires audition, at de så at han passede perfekt til rollen.

Goofs

Mens Mary Jane taler til Peter, i scenen hvor de begge står bag Mary Janes forældres hus, bevæger hendes bukser gentagende gange op, så ned, så op igen, så skjuler de og så viser de hendes undertøj til sidst.

Citat

Peter Parker: "Jeg vil have at du ved, at jeg altid vil være der for dig; jeg vil altid tage mig af dig. Det lover jeg dig. Jeg vil altid være din ven." Mary Jane: "Kun en ven, Peter Parker?" Peter Parker: "Det er alt, jeg behøver give..."

Spider-Man - historien om en supermand med evner som en edderkop

Køb Spider-Man eller lej Spider-Man - her hos Blockbuster betaler du kun for det, du har behov for. Det er super let enten at leje eller købe film, og du vælger selv, hvad der passer til dit behov. Hos os bliver du ikke bundet af et abonnement, hvilket giver dig ekstra frihed. Hos os finder du altid de nyeste film, og præmiere filmene finder du til billige penge. Tjek det hele ud på http://blockbuster.dk/om, hvor du også finder mange andre fede film.

Spider-Man er en historie om, hvordan små ting kan ændre ens liv på et kort sekund - selv en edderkop og dens bid kan få store konsekvenser - både gode og dårlige.

Læs mere om Spider-Man
 • Udgivelsesår: 2002
 • Spilletid: 2 timer 01 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 19,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.3

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer