Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Sorg og glæde

1 timer 44 minutter
7.1
Fra: Køb 19,-
Fra: Køb 19,-
Handling:
Den succesrige filminstruktør Johannes bliver gift med skolelæreren Signe. Han er dog ikke tilstrækkelig op-mærksom på Signes mørke sider og jalousi. En vinterdag i 1984 kommer Johannes hjem og opdager, at Signe i en psykose har dræbt deres ni måneder gamle datter. Johannes er chokeret og ulykkelig, men vil gøre alt for at beskytte sin sårbare kone og hjælpe hende tilbage til livet igen. Sammen med en retspsykiater forsøger Johannes at finde nøglen til en forståelse af den ulykkelige hændelse, hvilket betyder en granskning i fortidens forelskelse, jalousi og ofte altoverskyggende filmarbejde. I sin søgen finder Johannes frem til vigtige ting i livet, der giver håb for en gensidig og moden kærlighed. Nils Malmros har gennem en række film genskabt sin opvækst, barndom og ungdom. Med Sorg og Glæde blotlægger han med en sjælden grad af åbenhed og kunstnerisk mod et afgørende kapitel af sit smertelige voksenliv.
 • Udgivelsesår: 2013
 • Spilletid: 1 timer 44 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 19,-

  Se også disse titler

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.1

  Brugernes anmeldelser

  19/03/2017 : Sandy Ditlef
  En film der rører hjertet og lammer rationaliteten
  Uden sentimentalitet føres tilskueren ind i en familie, der er ramt af psykisk sygdom. En sygdom der medfører en stor tragedie, men hvor ingen kan kendes skyldige - eller også kan alle kendes skyldige. Det er dog ikke skylden, der er det centrale, men kærligheden. Den kærlighed der ikke dømmer, men favner og rummer.

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer