Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Sons of Anarchy

Sæson 7
13 afsnit
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Handling:
Mærk adrenalinen i den nervepirrende sidste sæson af historien om de fredløse bikere, hvor Jax Teller leder SAMCRO ud på et hævntogt. Gaderne flyder med blod, når skiftende alliancer og fatale fejl fører til kaos, og det eneste tilbageværende spørgsmål er, hvem der overlever... og hvem der dør. Der er som vanligt 13 episoder i denne 7. og sidste sæson, som ifølge SoA's fans giver en særdeles tilfredsstillende afslutning på serien.
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

1: Black Widower

Da Jax forlader fængslet, bliver det en vigtig sag for klubben at hævne Taras død. Wendy forlader afvænningsklinikken og finder Juice, der gemmer sig i hendes lejlighed.

2: Toil and Till

Jax henter hjælp i Nevada-afdelingen for at vælte Lin, mens Unser efterforsker mordet på Tara, og Gemma giver en af Lins mænd skylden.

3: Playing with Monsters

Jax danner alliancer med andre bander for at vælte Lin og Marks. Juice forsøger at gøre det godt igen med klubben, og Nero bliver involveret i bandekrigen.

4: Poor Little Lambs

Jax' forbindelser giver problemer, da han arrangerer en narkohandel med Tully, som går helt galt, og Lins mænd tager en grusom hævn.

5: Some Strange Eruption

Forræderi inden for SoA's egne rækker fører til et voldsomt sammenstæød ved havnen. Jax beskylder Lin for at have dræbt Tara, og Juice opdager, at Gemma har løjet for ham.

6: Smoke 'em if You Got 'em

Da Sons of Anarchy er i færd med at tage sig af ligene og ødelæggelserne ved Diosa, spiller Jax banderne ud mod hinanden, og Juice efterlader Gemma.

7: Greensleeves

I et forsøg på at underminere en magtfuld klubfjende, indgår Samcro et kontroversielt partnerskab, og Abel overhører en foruroligende tilståelse.

8: The Separation of Crows

Mens Samcro forsøger at afsløre en forræder, beder Juice om varetægtsfængsling, og Jury beskylder Jax for at gøre klubben til alt det, hans far hadede.

9: What A Piece Of Work Is Man

Mens Jax forhandler med Marks om Bobbys tilbagevenden, planlægger Juice at dræbe Lin, og Jarry finder ud af, at Gemma er fremkommet med falske anklager.

10: Faith and Despondency

Samcro planlægger et bagholdsangreb på Cartwright og hans mænd, og Jax trøster sig med en anden kvinde, men bliver mødt med vanskelige spørgsmål fra Abel.

11: Suits of Woe

Jax får problemer med SoA og tænker på Gemma og Juice. Unser fortæller ham nogle barske sandheder og Gemma får at vide, at Juice har tilstået over for Jax.

12: Red Rose

Mens banderne slås om Lins territorium, konfronterer Juice Tully. Gemma tvinger Jax og Unser til at handle.

13: Papa's Goods

Jax afslutter udestående og sikrer fremtiden for både klubben, Wendy og drengene inden han til sidst indfrier sin fars arv.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer