Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Sons of Anarchy

Sæson 6
13 afsnit
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Handling:
Jax prøver at skabe en lysere fremtid både for klubben og for sin familie, men kan han undslippe SAMCROs blodige fortid? Jax presses fra alle sider, hemmeligheder afsløres, og spændingen stiger hen mod den chokerende sæsonafslutning, der gør en ende på en af seriens mest elskede karakterer.
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

1: Straw

Få dage efter Clay Morrow og Tara Knowles blev fængslet, har meget ændret sig inden for SAMCRO. Chibs Telford er nu Vice Præsident, Happy er den nye Sergeant-at-Arms, Bobby Munson har taget afstand til SAMCRO og overvejer at blive Nomade, og Juice Ortizs status i klubben er ukendt.

2: One One Six

Jax finder ud af, at skyderiet på den katolske skole skyldtes de KG-9'ere, han sendte ud. Jax går til Galan for at komme ud af våben smuglings branchen, men på grund af skyderiet, er Galan overbevist om, at våbnene ville sælge til en højere pris. Gemma foreslår Nero, at få Arcadio og Darvany ud af deres hus og ind SAMCROs safehouse. Når de ankommer der, forsøger Darvany at flygte med Arcadio, men Nero er tvunget til at dræbe sin egen fætter. Jax får Juice til forgifte og dræbe Darvany.

3: Poenitentia

I stedet for at blive dræbt i fængsel, får de indsatte, som måske har loyalitet over for Popes folk i stedet, Clay til at begå et fængsels knivstikkeri. Marshall Lee Toric skyder ved et uheld en Diosa prostitueret, som han bragte tilbage til sit motelværelse. Han fortæller liget, at han vil få hendes død til at betyde noget, han tager hår og blodprøver, og anbringer det inde i Nero Padillas lastbil. Jax sender Tig tilbage til lageret, hvor de opbevarer de ting, som de stjal fra iranerne. Tig venter på Jax, men Mr. Marx, Mr. Popes kollega dukker op.

4: Wolfsangel

Den tidligere US Marshall Lee Toric tager Clay med for at besøge Otto. Clay giver Otto en kniv. Toric giver Otto en blok for at skrive SAMCROs synder ned på. Otto skriver en fornærmende bemærkning om Torics søster i stedet, og dræber derefter Toric. Vagterne dræbe derefter Otto. Jax vil have hævn mod nogle skinhead nazister, og dræbte dem derfor, og planter derefter våben på deres ejendom, og brænder derefter deres hus ned, hvilket får det til at ligne interne stridigheder.

5: The Mad King

Gemma fortæller Wendy, at hun altid syntes Wendy var bedre for Jax end Tara. SAMCRO jager Galen og Galens mandskab. Jax fortæller IRA at Mr. Marks vil være en solid kunde for våbenleverancer, på trods af at være sort.

6: Salvage

Charmings lokalsamfund bliver overrumplet af korrupte betjente der er på til et topmøde med flere vestkyst Sons. På topmødet annoncerer Jax at våbensmuglingen har nået sin ende. Bobby bringer nye medlemmer til Charming. Stats advokaten truer stadig at retsforfølge Tara medmindre hun vidner mod SOA.

7: Sweet and Vaded

SAMCRO kommer til undsætning for Neros transvestit ven. Tara er fast besluttet på at få afstand til Gemma, men måske ikke til Jax. Tara forfalsker et overgreb, og får et tilhold mod Gemma.

8: Los Fantasmas

Presset mod Jax stiger, da synderne i hans klub og familie trække ham i forskellige retninger.

9: John 8:32

Nero kommer hjem. En mystisk pige ødelægger det nye SOA klubhus. Jax opdager nogle bitre sandheder og tager en beslutning. Clays flugtplan er i gang. Taras plan medfører nogle uventede resultater.

10: Huang Wu

Jax vil gerne have klubben fremad, men irerne sætter en anden hindring i vejen for ham.

11: Aon Rud Persanta

Clay bryder ud under hans fængsels transport, Bobby bliver skudt i processen. Jax udøver sin hævn på de irske og Clay for tidligere forseelser. Patterson er utilfreds med den måde Jax opretholdte sin del af aftalen på, og får det til at se ud som om aftalen er annulleret.

12: You Are My Sunshine

Da Jax er tæt på at få SAMCRO permanent ud af våbenbranchen, tager Tara et modigt skridt for at beskytte sine børn. Juices skyldfølelse fører Nero til sandheden om Darvany død. Mr. Wus hævn på de irske fører til uventede konsekvenser. Efter at have fundet ud af The Sons overlader våbenbranchen til August Marks, henvender Alvarez sig til Nero.

13: A Mother's Work

"Jax' søgen efter Tara og hans børn, føre ham til at skulle tage en vanskelig beslutning. Nero konfronterer Jax om Juices rolle i Darvany mord. Alvarez og Henry Lin danner en pagt imod ""One Niners"", der truer med at lukke SAMCROs forretning i Stockton ned. Gemma tager sagen i egen hånd."

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer