Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Sons of Anarchy

Sæson 1
13 afsnit
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Handling:
Sons of Anarchy er historien om en mands kamp for at finde sin retning her i livet. Efter at have fået barn får Jax moralske bekymringer i forhold til medlemskabet af den kriminelle motorcykelklub SAMCRO (Sons of Anarchy Motorcycle Club), og forsøger at balancere livet i motorcykelklubben med livet som nybagt far. Første sæson af Sons of Anarchy består af 13 action- og dramafyldte afsnit, som vil få dig helt ud på kanten af sofaen.
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

1: Pilot

"Den lille by Charming i Californien er hjemsted for den rå og lovløse motorcykelklub ""Sons of Anarchy"". Klubbens medlemmer ernærer sig primært ved hjælp af en særdeles lukrativ handel med illegale våben, og de vil meget gerne have fred og ro til at drive deres forretning. Det er imidlertid svært, for både narkohandlere, industriudviklere og overemsige politifolk har et godt øje til Charming, og pludselig må rockerne på barrikaderne for at sikre sig den fornødne arbejdsro."

2: Seeds

"Byens nye vicepolitichef bliver lidt af en torn i øjet på Jax og resten motorcykelklubbens medlemmer, og de planlægger i al hast, hvordan de kan holde ham to skridt fra livet. Samtidig fylder Jax' bekymringer over hans nyfødte søns fremtidige skæbne alt, og han begynder at stille spørgsmålstegn ved klubbens barske ""forretningsmetoder""."

3: Fun Town

Da datteren til en af byens mest prominente familier overfaldes under et karneval, bliver det starten på et kapløb med tiden for motorcykelklubbens medlemmer og politiet for at finde den skyldige. I mellemtiden ankommer en ny ladning våben fra klubbens IRA-forbindelse, men der er noget uldent ved det hele.

4: Patch Over

"Klubben ""Sons of Anarchy"" tager til Nevada, for at udveksle våben med deres broderklub ""The Devil's Tribe"", men da ""Mayans"" samtidig begynder at true ""The Devils Tribe"", tager det hele en uventet drejning. I mellemtiden har Taras ekskæreste - som den agent han nu engang er - et lidt for godt øje til ""Sons of Anarchy"" og deres ikke helt stuerene metoder. "

5: Giving Back

Under et velgørenhedsprojekt, som Gemma er vært for, opstår der ballade, da et af klubbens tidligere medlemmer, der i sin tid var skyld i, at Opie blev arresteret, pludselig dukker op for at tage det endelige opgør med Jax og Opie. Samtidig må Clay beskytte en kriminel, og agent Kohn har stadig klubben og dens medlemmer i søgelyset.

6: AK-51

Pineys gamle krigskammerat dukker pludselig op i håb om, at klubben kan gøre ham en mindre tjeneste, men da Clay har mere end rigeligt om ørerne, kommer det hele til at hænge på Jax alene, og snart viser det sig, at det, der skulle have været en mindre tjeneste, hurtigt udvikler sig til et mareridt for klubben.

7: Old Bones

Da gamle knoglerester dukker op i udkanten af Charming, går der ikke længe, før en række af Clays personlige lig i lasten også ser dagens lys. Samtidig tager agent Kohns efterforskning af klubben en personlig drejning, da hans sande intentioner står over for en afsløring.

8: The Pull

"Det er ved at være sidste udkald for betalingen af IRA's våben, og klubben har svært ved at se sig ud af, hvordan de skal skaffe de mange penge. Alt imens tager ""The Mayans"" og ""Nords"" et drastisk skridt i forsøget på at styrke deres alliance, og Jax indser snart, at han er havnet i en lidt for farlig situation i forhold til Tara. "

9: Hell Followed

"""Sons of Anarchy"" planlægger, hvordan de kan hævne sig på en rivaliserende klub, alt imens de har nok at se til med Cameron Hayes, som ligger hårdt såret i klubhuset. I mellemtiden er Jax, Bobby og Opie fast besluttede på at tage drastiske midler i brug for én gang for alle at slippe ud af våbengælden."

10: Better Half

Jax ser Unser som klubbens redningsmand, da agent Stahl stiller sig an i forhold til klubbens medlemmer. I mellemtiden afslører Cherry hemmeligheder fra sin fortid over for Gemma.

11: Capybara

"Jax' loyalitet over for ""Sons of Anarchy"" sættes på en alvorlig prøve, da en af klubbens medlemmer arresteres, og en anden forsvinder sporløst. Alt imens får Abel det efterhånden så godt, at han kan blive udskrevet, men snart tyder det på, at han ikke er den eneste, som vender hjem til klubben."

12: The Sleep of Babies

Clays beslutning om at skaffe penge til Bobbys forsvar, efterlader klubben i en ret så sårbar situation, og viser sig at bære en stor risiko for dem alle. I mellemtiden overskygges Abels ellers glædelige hjemkomst af flere alvorlige problemer for klubben.

13: The Revelator

En stor tragedie lurer, og i kølvandet på krisen må klubmedlemmerne hver og en stærkt overveje, om broderskabets bånd nu også er så stærke, som de hver især forestiller sig.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer